Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#5442509 04/07/2012 20:21
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam, mam taki problem

moja dziewczyna kupiła sobie telefon Sony Ericsson Satio, i chce się połączyć z internetem przez WIFI, i łączy się wpisuje hasło i jest połączone i teraz takie pytanie bo ja nigdy z takich rzeczy nie korzystałem:

co trzeba teraz zrobić, mieć zainstalowaną jakąś przeglądarkę OPERE czy coś takiego (jeśli tak to jak to wgrać na telefonie, można ściągnąć przez neta z lapka i wgrać na telefon) ?

bo ona dawała WIFI i jej się łączyło i potem dawała internet i net działał, ale nie wiem czy to działa prze WIFI czy też łączy się normalnie z internetem za który musi płacić,

pewnie to dla innych głupie pytanie ale ja się takimi rzeczami nie bawiłem

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak wlacza laczenie sie przez Wifi to net dziala przez Wifi z kazdej przegladarki tak samo systemowej (to ta, ktora otwiera po kliknieciu 'internet) tak samo bedzie tez dzialac z innych jak np. Opera.
Wgrac Opere mozesz przez net z tel wchodzac na http://www.opera.com/mobile/ i tam sobie bezposrednio instalujac na tel wedle zyczenia Opere mini albo mobile (roznia sie i to sporo, mozna poczytac).
Mozna tez sciagnac instalke na PC i potem wgrac przez kabel na tel (ale po co sie meczyc, skoro mamy Wifi).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przewaznie jest tak w telefonach, że jak połączysz się z internetem poprzez WIFI to korzysta tylko z WIFI o ile jest w zasięgu - NIE PŁACISZ ZA ZWYKŁY INTERNET Z KONTA! Co do przeglądarki to nie wiem - w zależności od gustu i przyzwyczajeń - mi wystaracza wbudowana w Galaxy Note smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
dobra dzięki piwo

temat można usunąć wink

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, aker), 3,544 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,074
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026