A tak jebnęła fote dupska w łazience z perspektywy muszli gdy na niej siada Nawet na tym forum zadowoliła zapewne nie tylko tego jednego onaniste, ale po co to rycerzykowanie
żalosny jest dla mnie Wojewodzki, ktory teraz jest wielkim pokrzywdzonym jak dostal pstryczka w nos za to co mowil o Ukraincach, A tak o ot wielki "szołmen" reaguje jak ktos go chcial nakrecic kamera, na poczatku chcial byc fajny, ale jednak nerwy puscily
@Self pamiętaj, że kij ma zawsze dwa końce. Redaktorzy plotka mogli wyciąć to co dla nich niewygodne. Nie bronie tutaj Wojewódzkiego, ale nie wiesz co ten amator-paparazzi wyprawiał 15 minut temu. Jakby za mną chodził jakiś fotoreporter pół dnia to też mogłyby mi puścić nerwy.
zachowanie zalosnego klamcy i tchorza usera mlody_gniewny
Nooo kłócicie sie jak gówniarze w piaskownicy, i na koniec dochodzisz do wniosku że na quasi chacie macie za małą publiczność i próbujesz szczuć na swojego przeciwnika tutaj.Fakt żałosne
Nooo kłócicie sie jak gówniarze w piaskownicy, i na koniec dochodzisz do wniosku że na quasi chacie macie za małą publiczność i próbujesz szczuć na swojego przeciwnika tutaj.Fakt żałosne
kolejne multikonto mlody_gniewny? chcesz mi spylic jakies bilety czy co?
kolejne multikonto mlody_gniewny? chcesz mi spylic jakies bilety czy co?
Chcesz mnie obrazić chłopczyku? Wystarczyłoby spojrzec an datę rejestracji by wiedzić że byłem na tym forum gdy jeszcze ty i twój kolega siedzieliście zasmarkani w piaskownicy. Na marginesie to nie wyrosłeś z niej koleś.
Przeciez wystarczy bunt druzyny ze nie gramy wiecej za takiego prezesa bo wstyd i obciach i Lato robi won a tak smieje nam sie w twarz. tylko do tego trzeba miec jaja i troche honoru i godnosci
a te nasze gwiazdy za kilka euro nawet sa w stanie wypierdolic
orła z koszulek ,chyba przypominacie sobie jak pozowali do fotek
w tych najkowskich szmatach i gdyby nie My graliby w tym gownie na euro. normalny kapitan z jajami oglasza Lato wypierdalaj z tymi trykotami i czesc i tak samo dzis robie konferencje ze nie gramy za takiego prezesa ,robi sie kociol i Lato won nie ma co sie pierdolic z takim pojebem