|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogłaby w finale rozjechać Białoruś 2-0  Panie Ty taak serio?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, ze w finale taka rywalka  Oby Aza wygrała z Sereną a w finale Isia jej się odgryzie za te wszystkie porażki  oj nie sadze niestety - kto w tym finale nie zagra to raczej wynik podobny
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
kiedyś miałem zasade że nie ruszałem zdarzeń z zawodnikami/drużynami z Polski bo nie umialem nigdy realnie oceniać szans naszych, przeważnie ich nie doceniałem, czy to siata czy nożna jak dalem przeciw to Lech czy Groclin zamiatali w pucharach, wcześniej Wisla, chyba wrócę do tej jakże cennej zasady hehe
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
brawo dla POlKI nalezalo sie jej, a w finale sprawa otwarta, bedzie sie liczyla dyspozycja dnia, jak serwis bedzie siedzial jak dzis to moze to wygrac gratulacje dla Agi, brawo ale nie pisz takich bzdur że wygra z Sereną, ew. Azą
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
szkoda, ze w finale taka rywalka  Oby Aza wygrała z Sereną a w finale Isia jej się odgryzie za te wszystkie porażki  tak na pewno, standardowo ze 4 gemy ugra, jednak to inny poziom, w finale wpierdol, Aza i Serena za mocne są.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
tak to jest wielka Isia i to są 'wielcy' experci  po meczu kazdy madry, jak tam becik na Szparke na win turnieju po smiesznym kursie 4 ?? Kogoś mi właśnie brakowało Simon > Ferrer 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
szkoda, ze w finale taka rywalka  Oby Aza wygrała z Sereną a w finale Isia jej się odgryzie za te wszystkie porażki  oj nie sadze niestety - kto w tym finale nie zagra to raczej wynik podobny jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, trzeba wierzyć 
|
|
|
|
|
|
|
Też bym chciał Białorusinkę  Krytian co z tym numerem telefonu ? mlody wiesz juz kto cie wpierdolil w te afere biletowa ? wyjasniłes to czy szukacie gagatka ?
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
tak to jest wielka Isia i to są 'wielcy' experci  po meczu kazdy madry, jak tam becik na Szparke na win turnieju po smiesznym kursie 4 ?? hehe jak tam czytanie ze zrozumieniem, odśwież temat i zobaczysz, że to typ na Olimpiadę  zresztą ja się expertem nie mianowałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na tvn24 pierdolą,że juz wiadomo,że w finale zagra z Azarenką bk hahahahaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, ze w finale taka rywalka  Oby Aza wygrała z Sereną a w finale Isia jej się odgryzie za te wszystkie porażki  oj nie sadze niestety - kto w tym finale nie zagra to raczej wynik podobny jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, trzeba wierzyć  slepa wiara a ocenienie realnych szans jesli chodzi o "kupon" to dwie rozne sprawy - ale cuda sie zdarzaja 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Też bym chciał Białorusinkę  Krytian co z tym numerem telefonu ? mlody wiesz juz kto cie wpierdolil w te afere biletowa ? wyjasniłes to czy szukacie gagatka ? domyślam się, kilka numerów już sprawdziłem 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
na tvn24 pierdolą,że juz wiadomo,że w finale zagra z Azarenką bk hahahahaa  wczoraj mówili którymś z kanałów tv że powodzenia w finale i coś tam jeszcze śmiesznego ale zapomniałem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
łączą sie z Sidorem a Anna Kalczyńska mówi,że w finale zagra z Azarenką a Sidor też jakiś zakręcony bo nawet tego nie sprostował bk.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Simon > Ferrer  dzisiaj Simon byl bardziej swiezszy od rywala i doprowadzil go do bialej goraczki, jeden z nielicznych meczy gdzie gra Agi mogla sie podobac dla oka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kerber promo dnia  mecz.pl rlz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
widze ze wszyscy wychwalaja pod niebiosa Radwanska ale oczami wyobrazni juz widze te zygi jak w niedlugim czasie wtopi mecz z jakas latwa przeciwniczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na tvn24 pierdolą,że juz wiadomo,że w finale zagra z Azarenką bk hahahahaa  Coś wiedzą 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
tak to jest wielka Isia i to są 'wielcy' experci  po meczu kazdy madry, jak tam becik na Szparke na win turnieju po smiesznym kursie 4 ?? hehe jak tam czytanie ze zrozumieniem, odśwież temat i zobaczysz, że to typ na Olimpiadę  zresztą ja się expertem nie mianowałem  a gdzie ja napisałem, że to ja jestem tym expertem ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łączą sie z Sidorem a Anna Kalczyńska mówi,że w finale zagra z Azarenką a Sidor też jakiś zakręcony bo nawet tego nie sprostował bk. Kiedyś na onecie napisali że Federer w kolejnej rudzie jakiegoś tam szlema, a mecz trwał w najlepsze. Okazało się że debile nie wiedzieli że gra się do trzech wygranych i po dwóch już skrobneli artykuł. Tyle polskie media wiedzą o tenisie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|