|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wszystkie statystyki ,rankingi,dotychczasowe mecze mozna sobie wsadzic bo najwazniejsza jest dyspozycja dnia,Djokovic nie zagra z Panfilem tylko Federerem pamietajcie o tym. ciekawostka- nigdy niegrali ze sobą na trawie.no chyba ze cos pominalem ale wątpie ta jasne, djoko nie oddał w ostatnich trzech meczach Fedexowi seta, teraz może jakiegoś seta urwie dziadek ale żeby wygrać, bez przesady, niewielkie szanse ma na to, Dyspozycja dnia ? bez jaj jakoś dziwnym trafem o ostatnich ich pojedynkach to Serb ma zawsze lepszy dzień  to nic że grali na ziemi, Serb jest w tym momencie leszy tyle w temacie. Djoko -1.5 Murray miałby przegrać z Tsongą?, jedynie wtedy gdy Francuz poprawił by regularność, w tej chwili to może buty piłki podawać Anglikowi. Tutaj nie mam wątpliwosci że Andy go wypunktuje. Murray to mial farta z Ferrerem, w drumi secie w Tie'u dostawal w pizde 5;3, jakby bylo 2;0 to raczej dzisiaj by Tsonga gral z Ferrerem 5-2 nawet w taju w 2secie, no i wczesniej serwis na seta *5-3 ferrer bardzo mozliwe hehe, ja daje tsonge i federera ako zbyt wyrownane mecze zeby stawiac po kursach 1,4...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger lokata roku bedzie mord
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
5-2 nawet w taju w 2secie, no i wczesniej serwis na seta *5-3 ferrer [/quote] bardzo mozliwe hehe, ja daje tsonge i federera ako zbyt wyrownane mecze zeby stawiac po kursach 1,4... [/quote] nie powiedzialem tez ze djokovic i murray tego nie wygra, jak juz napisalem daje tylko dlatego ze kursy sa tego warte, gdyby byly po 1,8, mozliwe ze wtedy zagralbym na djoko
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Witam  dziś nie gram, dziś oglądam dwóch wielkich Nole - Fed  wielki z nich jest jeden, o drugim co najwyżej można powiedzieć, że jest na diecie bezglutenowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to Djker izunia bo juz peffka FEdex na mecz.pl
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Gensse wziął sprawy w swoje ręce
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w takich meczach decyduja szczegoly, pamietam final us open z zeszlego gdzie djoko przy 2 pilkach meczowych dla ferdka i przy jego serwisie zrzucil ''djokejke'' hehe, przelamal i wygral mecz, ale nie duzo braklo do tego zeby to wygral roger, wtedy za pewne kursy na dzisiejszy mecz moglyby byc troche inne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gensse wziął sprawy w swoje ręce raczej Rumuni co gralki na live hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5-2 nawet w taju w 2secie, no i wczesniej serwis na seta *5-3 ferrer bardzo mozliwe hehe, ja daje tsonge i federera ako zbyt wyrownane mecze zeby stawiac po kursach 1,4... [/quote] nie powiedzialem tez ze djokovic i murray tego nie wygra, jak juz napisalem daje tylko dlatego ze kursy sa tego warte, gdyby byly po 1,8, mozliwe ze wtedy zagralbym na djoko [/quote] Kongi z rudym to raczej nie widze, ale Roker wg mnie Value jak cholera, gra w końcu na swej ulubionej nawierzchni...
|
|
|
|
|
|
|
Gensse wziął sprawy w swoje ręce raczej Rumuni co gralki na live hehe xD
|
|
|
|
|
|
|
tylko róznica jednego brejka i 6.0 na Linzera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko róznica jednego brejka i 6.0 na Linzera  lepiej było zakładac Lokate na VEica na seta po 4,5
|
|
|
|
|
|
|
miałem lepsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystkie statystyki ,rankingi,dotychczasowe mecze mozna sobie wsadzic bo najwazniejsza jest dyspozycja dnia,Djokovic nie zagra z Panfilem tylko Federerem pamietajcie o tym. ciekawostka- nigdy niegrali ze sobą na trawie.no chyba ze cos pominalem ale wątpie ta jasne, djoko nie oddał w ostatnich trzech meczach Fedexowi seta, teraz może jakiegoś seta urwie dziadek ale żeby wygrać, bez przesady, niewielkie szanse ma na to, Dyspozycja dnia ? bez jaj jakoś dziwnym trafem o ostatnich ich pojedynkach to Serb ma zawsze lepszy dzień  to nic że grali na ziemi, Serb jest w tym momencie leszy tyle w temacie. Djoko -1.5 Murray miałby przegrać z Tsongą?, jedynie wtedy gdy Francuz poprawił by regularność, w tej chwili to może buty piłki podawać Anglikowi. Tutaj nie mam wątpliwosci że Andy go wypunktuje. Murray to mial farta z Ferrerem, w drumi secie w Tie'u dostawal w pizde 5;3, jakby bylo 2;0 to raczej dzisiaj by Tsonga gral z Ferrerem To nie był fart. Murray był zdecydowanie lepszy co uwidaczniało się przy ważnych punktach. To nie przypadek że Ferrer dwa razy serwował po seta i dwa razy dał sie złamać. To nie przypadek że Ferrer w każdym TB miał przewagę minibreaka a wygrał tylko jednego seta. To nie przypadek ani fart, po prostu Murray grał niechlujnie i tylko dlatego wynik sugeruje, że mecz był na styku. Nie zmienia to oczywiście faktu, że dzisiaj Murray kończy przygode z tym turniejem.
|
|
|
|
|
|
|
przepraszam, że tak wyszło, ale musiałem trochę zaczarować moją lokatę, mam nadzieję, że wybaczycie  ot taka czarodziejska  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam, że tak wyszło, ale musiałem trochę zaczarować moją lokatę, mam nadzieję, że wybaczycie  ot taka czarodziejska  [ Linked Image] no jak przelejesz na piwko to tak  ja mam go po 1,9 3 i 10
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
przepraszam, że tak wyszło, ale musiałem trochę zaczarować moją lokatę, mam nadzieję, że wybaczycie  ot taka czarodziejska  [ Linked Image] nie grałem tego, bo takich gówien nie gram, ale w kontekście tej wypowiedzi: Linzer @1.25 live lokata  należy Ci się ban  poziom podstawówki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@mlody_wilk - teraz pomyśl jakby ktoś zasugerował się twoja wypowiedzią i pograł mocno na tego całego Linzera?
Frajerstwo z twojej strony.
|
|
|
|
|
|
|
hehe no jakbyś pobrał to 1.25 to dobrym byłbyś graczem, dobrze, że po fakcie  jeśli ktoś to 1.25 mógł w ogóle traktować poważnie to powodzenia dalej hehe 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
przepraszam, że tak wyszło, ale musiałem trochę zaczarować moją lokatę, mam nadzieję, że wybaczycie  Jeszcze raz takie cos i wylatujesz stad w pizdu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|