Przypomnialo mi sie jak ostatni Bohdan robil mecz Feda z Xman i mowi, ze "ostatnio Malisse widzialem kilka lat temu, ale zrobil na mnie pozytywne wrazenie, podobal mi sie".
To troche tak jak z przygotowaniem Szpakowskiego, ktory przyznaje ze w ciagu roku oglada malo spotkan. Badzmy powazni.
Przypomnialo mi sie jak ostatni Bohdan robil mecz Feda z Xman i mowi, ze "ostatnio Malisse widzialem kilka lat temu, ale zrobil na mnie pozytywne wrazenie, podobal mi sie".
To troche tak jak z przygotowaniem Szpakowskiego, ktory przyznaje ze w ciagu roku oglada malo spotkan. Badzmy powazni.
ty to tylko krytykować potrafisz
Nie, nie, ale irytuje mnie jego komentarz.
Sidora przede wszystkim, ale i Lorka czy chociaz Stopy moge sluchac przez caly 5setowy mecz.
porownaj sobie nasz kraj teraz a 10 lat temu, kolosalny skok. gonimy europe ale wszedzie widzisz zlodzieji, kradli zawsze a teraz przynajmniej widze drogi lotniska komunikacje na wysokim poziomie i poprawe wszedzie, nawet sluzba zdrowia
budujac to za cudze pieniadze to prawie kazdy potrafic, tylko jak bardzo zwiekszyl sie od tego czasu dlug publiczny ??
Do baru przychodzi facet. Za ladą siedzi super laska, na ścianie menu: kanapka z serem - 2,30, kanapka z szynką - 3,00, obciągnięcie dłonią - 5,00 Mężczyzna patrzy na seksowną sprzedawczynie i pyta: - To ty obciągasz ręką? - Tak skarbie - mruczy uwodzicielsko laska - To umyj dobrze łapska i daj mi kanapkę z serem