|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trzeba zapłacic za bilet na finał mężczyzn na wimbledonie? Za 5.5k funktow sa miejsca na loze + hospitality 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
czorna gsm  2-0 
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Tomaszewski juz nawija ze to wina tego przeziebienia  jesli jest przeziebiona to po czesci moze, nie wiemy jak sie czuje iska, final sereny i najlatwiejszy mecz? to wiadome bylo nie od dzis ze final bedzie spacerkiem szweda czy zheng sety pourywaly.. ktos tam zagral 2tysiaczki na seta radwy, teraz to chyba pampers pelny  Gdzie tam już dawno skontrowane. I to 3 razy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
intelektem i chęcią do pracy. Intelektem ? Dlaczego intelektem? Jaki masz powod by tak twierdzić. miales kiedys stycznosc z ludzmi z roznych krajow ? np na jakiejs uczelni, w pracy ? np europejczyk, azjata i typowy czarny ? Nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szweda czy zheng sety pourywaly..  tylko to co Zheng czy Szweda graly wtedy to Radwanska ze swoja gra nawet sie nie umywa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie że bronie Age ale przecież odrazu widać po jej wyrazie twarzy że naprawde jest chora!!!!! ;;/;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mialem z czarnym stycznosc, jebalo od niego a niby sie myl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
intelektem i chęcią do pracy. Intelektem ? Dlaczego intelektem? Jaki masz powod by tak twierdzić. miales kiedys stycznosc z ludzmi z roznych krajow ? np na jakiejs uczelni, w pracy ? np europejczyk, azjata i typowy czarny ? Nie sa po prostu ograniczeni i z tego ich ograniczenia wynika chyba ta cala "siec" wad wrodzonych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomaszewski juz nawija ze to wina tego przeziebienia  jesli jest przeziebiona to po czesci moze, nie wiemy jak sie czuje iska, final sereny i najlatwiejszy mecz? to wiadome bylo nie od dzis ze final bedzie spacerkiem szweda czy zheng sety pourywaly.. ktos tam zagral 2tysiaczki na seta radwy, teraz to chyba pampers pelny  kazdy kowalem swego losu ja tylko moglem ostrzec przed hura optymizmem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sed poczekaj za pare lat jak sie zesrasz z podatkami nawet za podtarcie tylka skok do przodu jest ogromny, jest bardzo fajnie ale to nie tak powinno sie odbywac wg mnie pierdola mnie podatki, pracuje ciezko i oddaje jak kazdy to co trzeba, przynajmniej teraz widac, ze na cos ida... cos sie tworzy, nad morze jade 2h szybciej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trzeba zapłacic za bilet na finał mężczyzn na wimbledonie? Za 5.5k funktow sa miejsca na loze + hospitality  a najtańsze przed startem turnieju?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawa taka, ze Serena w 1/4 i 1/2 skroiła lekko Kvitova i Azarenke, ktore poskladalyby Agnieszke na tegorocznym Wimblu.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
nie że bronie Age ale przecież odrazu widać po jej wyrazie twarzy że naprawde jest chora!!!!! ;;/;/ to całe życie by była chora ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sed poczekaj za pare lat jak sie zesrasz z podatkami nawet za podtarcie tylka skok do przodu jest ogromny, jest bardzo fajnie ale to nie tak powinno sie odbywac wg mnie pierdola mnie podatki, pracuje ciezko i oddaje jak kazdy to co trzeba, przynajmniej teraz widac, ze na cos ida... cos sie tworzy, nad morze jade 2h szybciej  o k*rwa
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Sed poczekaj za pare lat jak sie zesrasz z podatkami nawet za podtarcie tylka skok do przodu jest ogromny, jest bardzo fajnie ale to nie tak powinno sie odbywac wg mnie pierdola mnie podatki, pracuje ciezko i oddaje jak kazdy to co trzeba, przynajmniej teraz widac, ze na cos ida... cos sie tworzy, nad morze jade 2h szybciej  Sed jak zawsze w zaczarowanym świecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sed poczekaj za pare lat jak sie zesrasz z podatkami nawet za podtarcie tylka skok do przodu jest ogromny, jest bardzo fajnie ale to nie tak powinno sie odbywac wg mnie pierdola mnie podatki, pracuje ciezko i oddaje jak kazdy to co trzeba, przynajmniej teraz widac, ze na cos ida... cos sie tworzy, nad morze jade 2h szybciej  a i najwazniejsze nie placze tylko zapierdzielam  jak brakuje kasy szukam dodtakowej pracy badz zlecenia, nie ma co narzekac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile trzeba zapłacic za bilet na finał mężczyzn na wimbledonie? Za 5.5k funktow sa miejsca na loze + hospitality  a najtańsze przed startem turnieju? To nie mam pojecia w jakich w ogole granicach oscyluja ceny. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sed poczekaj za pare lat jak sie zesrasz z podatkami nawet za podtarcie tylka skok do przodu jest ogromny, jest bardzo fajnie ale to nie tak powinno sie odbywac wg mnie pierdola mnie podatki, pracuje ciezko i oddaje jak kazdy to co trzeba, przynajmniej teraz widac, ze na cos ida... cos sie tworzy, nad morze jade 2h szybciej  Sed jak zawsze w zaczarowanym świecie  tak  mi sie podoba w PL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawa taka, ze Serena w 1/4 i 1/2 skroiła lekko Kvitova i Azarenke, ktore poskladalyby Agnieszke na tegorocznym Wimblu. nie ma pewnosci
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|