|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mijic  Klec  po 1 seta come on
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
odpusc, zaufaj Federer easy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale będzie dzisiaj płacz na Fedzie. Wyszedł mu mecz poraz pierwszy od roku i już się wszyscy rzucili na niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale będzie dzisiaj płacz na Fedzie. Wyszedł mu mecz poraz pierwszy od roku i już się wszyscy rzucili na niego  no nie wiem czy pierwszy tu chodzi o psyche, Federer wyciagnal 0;2 z bennetau, w french open 0;2 z del potro murray sie zesra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a on jest biorca kapitalu jak sam skurwysyn
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie wygrana Fedexa dziś jest pewniejsza niż wczoraj Syreny
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dla mnie wygrana Fedexa dziś jest pewniejsza niż wczoraj Syreny dokladnie, sam wczoraj zagralem ze radwanska ugra seta dzisiaj Federer easy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale będzie dzisiaj płacz na Fedzie. Wyszedł mu mecz poraz pierwszy od roku i już się wszyscy rzucili na niego  To zajebisty musi być Fed skoro zagrał pierwszy dobry mecz od roku, a w tym sezonie ma tyle tytułów co Nadal i 2 więcej od Nole.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dla mnie wygrana Fedexa dziś jest pewniejsza niż wczoraj Syreny to wystaw mi 6,6 na bf na murraya  tyle bylo przed meczem na Age
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie to murray to moze wziasc, wiecznie wpierdolu w finale nie bedzie, a jak nie to napewno powalczy.Wimbledon mozna powiedziec ze jego turniej,rogera zreszta tez, ale oprocz meczu z djoko mial latwa drabinke i nie zachwycil we wczesniejszych meczach
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dla mnie wygrana Fedexa dziś jest pewniejsza niż wczoraj Syreny dokladnie, sam wczoraj zagralem ze radwanska ugra seta dzisiaj Federer easy a w piatek gralem Tsonge i Federera 300 GBP do wygrania, bylo blisko Tsonga przy 1;2 4;4 mial 40;15 przy serwisie murraya i zjebal, jakby bylo 2;2 to murray by sie poplakal
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ale będzie dzisiaj płacz na Fedzie. Wyszedł mu mecz poraz pierwszy od roku i już się wszyscy rzucili na niego  no nie wiem czy pierwszy tu chodzi o psyche, Federer wyciagnal 0;2 z bennetau, w french open 0;2 z del potro murray sie zesra beneto fizycznie nie wytrzymal trudow spotkania jakby w tym elemencie sobie poradzil to by feda spakowal, z delpo to i kubot by wyjol z uwagi na kontuzje argentynczyka, nic wielkiego
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale będzie dzisiaj płacz na Fedzie. Wyszedł mu mecz poraz pierwszy od roku i już się wszyscy rzucili na niego  no nie wiem czy pierwszy tu chodzi o psyche, Federer wyciagnal 0;2 z bennetau, w french open 0;2 z del potro murray sie zesra beneto fizycznie nie wytrzymal trudow spotkania jakby w tym elemencie sobie poradzil to by feda spakowal, z delpo to i kubot by wyjol z uwagi na kontuzje argentynczyka, nic wielkiego to graj murraya tak to juz jest ze ktos musi przegrac zeby drugi mogl cos wyjac z buka hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Gaske - ale mówmy o powaznych turniejach. Wimbledon - frajerstwo z Tsongą USOpen - miał wygrany mecz i sfrajerzył z Djokerem AO - Nadal go spakował dość gładko RG - kompromitacja z Djokerem.
Ostatnio dobrze z kimś z czołówki to grał na RG 2011.
Oczywiście możesz się jarać że Fed wygrał Mastersa w Madrycie ale dobrze wiemy co to był za turniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu  djoko tez mial go rozniesc a trawa zweryfikowala kto rozdaje karty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu  djoko tez mial go rozniesc a trawa zweryfikowala kto rozdaje karty no może nie roznieść co pokonać, ale jeden mecz nic nie znaczy. To tak jakbyś Rosola stawiał teraz na piedestale bo ograł Nadala
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie jarajcie sie tym meczem z djoko, bo kto ogladal to widzial ze djoko nie byl soba w tym meczu, co chwile wywalal proste pilki w aut, nie biegal do pilek granych 2 metry od linii. stad taka latwa wygrana fedexa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu  luz, Roger dzis sweet seventeen
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|