|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
3-0  kim maja Ci Amerykanie biedni nam zagrozic , na kazdej pozycji mamy przewage , nie szukac dziury w calym ... ze zacytuje poraz kolejny naszego bylego prezydenta .... : Nie idzcie ta droga  pomimo tego, ze Stanley jest strasznie nierowny, to z takim sypaczem jak Guma, to wole jego niz Bartmana  Mamy olbrzymią przewagę na rozegraniu. Suxho to nie jest ball , który potrafił wyczyniać cuda. Amerykański rozgrywający często się gubi. Do tego brak drugiego rozgrywającego , bo thorton to naprawdę 4 liga, powoduje , że przy gorszej dyspozycji amerykańskiego rozgrywającego usa nie ma większych szans. Anderson bardzo nierówno gra. Stanley i priddy to najlepsi zawodnicy usa i to od ich gry będzie dużo zależało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Priddy ? Ale w czym on jest teraz najlepszym zawodnikiem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska USA over 184.5 Co mowicie Panowie ? Czarne Czerwone  3-1 najbardziej przewidywany wynik jeśli tak się skończy to masz połowę szans, że zrobią overek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska USA over 184.5 Co mowicie Panowie ? Czarne Czerwone  3-1 najbardziej przewidywany wynik jeśli tak się skończy to masz połowę szans, że zrobią overek  Licze, że Stanley odpali. No powinni pokryć tego overka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Stanley na przeciwko będzie miał solidny blok  Ty znów nie wierzysz w tych naszych grajków  Jak 3-0 się skończy to nie będę zdziwiony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co Wy z tymi stanami  czytam i naprawde niewierze NIE IDZCIE TA DROGA panowie ! Spadam narty !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Priddy ? Ale w czym on jest teraz najlepszym zawodnikiem ? Jak dla mnie to dobry duch zespołu. Potrafi uspokoić zespół i poderwać do walki. Ameryakańce niczego nadzwyczajnego nie zrobili wczoraj wygrywając z Kubą. Przypomnę , że kubańce grają bardzo nierówno i w tym roku grają poniżej oczekiwań. Choćby przegrana przepustka na igrzyska olimpijskie z Niemcami. Dla mnie Polacy powinni spokojnie wygrać. Martwi mnie tylko ilość wczorajszych prostych błędów popełnianych przez naszych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem brac -1.5 ale ostatecznie poszlo czysto na Polske i do dubelka Federer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Priddy ? Ale w czym on jest teraz najlepszym zawodnikiem ? Jak dla mnie to dobry duch zespołu. Potrafi uspokoić zespół i poderwać do walki. Ameryakańce niczego nadzwyczajnego nie zrobili wczoraj wygrywając z Kubą. Przypomnę , że kubańce grają bardzo nierówno i w tym roku grają poniżej oczekiwań. Choćby przegrana przepustka na igrzyska olimpijskie z Niemcami. Dla mnie Polacy powinni spokojnie wygrać. Martwi mnie tylko ilość wczorajszych prostych błędów popełnianych przez naszych. Aktualnie poderwać to on może dupe z ławki rezerwowych i trzech Bułgarów w knajpie. Rozpocznie mecz na ławce na 90% i pewnie zaliczy epizody tylko 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Priddy ? Ale w czym on jest teraz najlepszym zawodnikiem ? Jak dla mnie to dobry duch zespołu. Potrafi uspokoić zespół i poderwać do walki. Ameryakańce niczego nadzwyczajnego nie zrobili wczoraj wygrywając z Kubą. Przypomnę , że kubańce grają bardzo nierówno i w tym roku grają poniżej oczekiwań. Choćby przegrana przepustka na igrzyska olimpijskie z Niemcami. Dla mnie Polacy powinni spokojnie wygrać. Martwi mnie tylko ilość wczorajszych prostych błędów popełnianych przez naszych. Aktualnie poderwać to on może dupe z ławki rezerwowych i trzech Bułgarów w knajpie. Rozpocznie mecz na ławce na 90% i pewnie zaliczy epizody tylko  sieyahh odczytaj PW 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Priddy ? Ale w czym on jest teraz najlepszym zawodnikiem ? Jak dla mnie to dobry duch zespołu. Potrafi uspokoić zespół i poderwać do walki. Ameryakańce niczego nadzwyczajnego nie zrobili wczoraj wygrywając z Kubą. Przypomnę , że kubańce grają bardzo nierówno i w tym roku grają poniżej oczekiwań. Choćby przegrana przepustka na igrzyska olimpijskie z Niemcami. Dla mnie Polacy powinni spokojnie wygrać. Martwi mnie tylko ilość wczorajszych prostych błędów popełnianych przez naszych. Aktualnie poderwać to on może dupe z ławki rezerwowych i trzech Bułgarów w knajpie. Rozpocznie mecz na ławce na 90% i pewnie zaliczy epizody tylko  To nawet lepiej, bo zagrałem Polaków. Anderson i Roney grają strasznie nierówno. Jedyna najdzieja w stanley , ale jeden zawodnik nie wygrywa spotkań. Chyba , że jesto to grozer.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalhausery dziś się kompromitują, kolejny raz, zasłona dymna przed Londynem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dalhausery dziś się kompromitują, kolejny raz, zasłona dymna przed Londynem  pier.. glupoty, byli zajechani po wczorajszym meczu z Ricardo/Cunha, w secie grali maraton i juz pod jego koniec oddychali rekawami, Dallhausser to chyba dzisiaj momentami pilki do konca nie widzial, tak byl zmeczony...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Grubo USA 3.20  Stanley jak zagra jak z Kuba Nie bedzie do zatrzymania !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grubo USA 3.20  Stanley jak zagra jak z Kuba Nie bedzie do zatrzymania ! 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Grubo USA 3.20  Stanley jak zagra jak z Kuba Nie bedzie do zatrzymania ! za Anastasiego na Pucharze Swiata juz z nimi wygralismy 3:0, dzisiaj max seta ugraja Amerykanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grubo USA 3.20  Stanley jak zagra jak z Kuba Nie bedzie do zatrzymania ! za Anastasiego na Pucharze Swiata juz z nimi wygralismy 3:0, dzisiaj max seta ugraja Amerykanie  i oby pierwszego  Fedexa udało sie zlapac @2.50 to moze podobnie bedzie z Polska 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gramy Polske -1,5 siadamy przed tv, ogladamy dobry mecz, kibucujemy, cieszymy sie z sukcesu naszych i dodatkowo mamy pare grosza. nie ma co innego kombinowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na hot birdzie albo astrze bedzie mozna obejrzec naszych w FTA?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|