|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nagrody indywidualne?? bo nie moglem do konca ogladac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Niestety, komentator powiedział to, co suma sumarum mogę stwierdzić, że raczej w piłkę kopaną przez nastepne -dzieścia lat nic nie osiągniemy. Ma facet rację, Nasi Siatkarze doświadczenia nabierali w czasie turniejów, były porażki, blamaże i wstyd, ale kurde w tych turniejach grali i dorastali, psycha im się wzmacniała i teraz grają piękną Siatkówkę. A co do grajków kopanej, ze tak powiem w dupie byli i gowno widzieli, zadna LM, zadne trofeum, zaden powazniejszy europejski klub (bez urazdy BVB, ale dla mnie to średniak), więc miejmy nadzieje, ze na tych naszych Orlikach coś wyrośnie, ale znając zycie i tak bedzie gowno.
Pozdro i wielki szacunek dla Naszych, dla Wszystkich Kibicow i dla calej siatkowki .... super brawo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w betclicu jeszcze mi Polski nie rozliczyli :/
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
jak nagrody indywidualne?? bo nie moglem do konca ogladac Przyjmujący - Aleksev Punktujący - j.w. Atakujący - Zbyszek Blokujący - Możdzonek Rozgrywający - o ja pierdolę kto wybierał MVP - Kurek Libero - Igła
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak wielkie jest parcie wśrod naszych kibiców na sukces, to mozna bylo zobaczyć po minach naszych cudownych kibicow, ktorzy zjawili sie na meczu i az sie w oczach krecila, jak Polska przypominala Hiszpanski Dream team, ktory idzie jak po swoje ... bardzo fajnie, co do złota IO to roznie moze byc, ale medal Chlopakom się nalezy i to bez dwoch zdan. DObranoc i wkoncu czlowiek idzie spac z czolem podniesionym do gory ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nagrody indywidualne?? bo nie moglem do konca ogladac Przyjmujący - Aleksev Punktujący - j.w. Atakujący - Zbyszek Blokujący - Możdzonek Rozgrywający - o ja pierdolę kto wybierał MVP - Kurek Libero - Igła dzięki wielkie  nie chcialo mi sie szukac w necie za bardzo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie wiecie moze czy kuba dostal bilety na final LŚ  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawda jest taka, ze siatkowka nie jest tak atrakcyjnym sportem jak pilka nozna. chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawda jest taka, ze siatkowka nie jest tak atrakcyjnym sportem jak pilka nozna. chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe o kurwa...chłopie..rozjebałes system tym stwierdzeniem....jest kurwa atracjyjna...a wiesz dlaczego? bo akcja dzieje się szybciej kila razy niż w piłce...kurwa co za leszcz tak myśli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety, komentator powiedział to, co suma sumarum mogę stwierdzić, że raczej w piłkę kopaną przez nastepne -dzieścia lat nic nie osiągniemy. Ma facet rację, Nasi Siatkarze doświadczenia nabierali w czasie turniejów, były porażki, blamaże i wstyd, ale kurde w tych turniejach grali i dorastali, psycha im się wzmacniała i teraz grają piękną Siatkówkę. A co do grajków kopanej, ze tak powiem w dupie byli i gowno widzieli, zadna LM, zadne trofeum, zaden powazniejszy europejski klub (bez urazdy BVB, ale dla mnie to średniak), więc miejmy nadzieje, ze na tych naszych Orlikach coś wyrośnie, ale znając zycie i tak bedzie gowno.
Pozdro i wielki szacunek dla Naszych, dla Wszystkich Kibicow i dla calej siatkowki .... super brawo siata...to nasz najlepszy sport zespołowy na tę chwilę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawda jest taka, ze siatkowka nie jest tak atrakcyjnym sportem jak pilka nozna. chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe o kurwa...chłopie..rozjebałes system tym stwierdzeniem....jest kurwa atracjyjna...a wiesz dlaczego? bo akcja dzieje się szybciej kila razy niż w piłce...kurwa co za leszcz tak myśli  pokazales swoj poziom tym co napisales. nie bede sie do niego znizal, tylko podam rzeczowe argumenty. akcja sie dzieje kilka razy szybciej-wzgledna rzecz. w pilce tez masz szybkie akcje, czeste zwroty akcji, na pewno czestsze niz w siatkowce. pilka nozna to sport kontaktowy, co znacznie bardziej czyni ciekawszym ogladanie meczu, bo w gre wchodza calkiem inne emocje niz w grze niekontaktowej. ograniczony czas-rowniez podnosi atrakcyjnosc. oczywiscie kazdy ma swoje zdanie i swoje ulubione sporty. ja lubie obejrzec siatkowke jak gra nasza reprezentacja o cos, ale to zdecydowanie inny rodzaj emocji i ich poziom jest zdecydowanie mniejszy niz w przypadku ogladania pilki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kultura mecz.pl....nic tu się nie zmienia od lat...ale tak to jest jak dzieci neo buszują po tematach  ... o kurwa...chłopie..rozjebałes system tym stwierdzeniem....jest kurwa atracjyjna...a wiesz dlaczego? bo akcja dzieje się szybciej kila razy niż w piłce...kurwa co za leszcz tak myśli  pokazales kulture 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
siatkowka jest duzo bardziej widowiskowa niz kopana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To my jesteśmy tacy kozacy w siatkę czy raczej rywale cieniują, chyba kiedyś już mieliśmy lepszą drużynę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To my jesteśmy tacy kozacy w siatkę czy raczej rywale cieniują, chyba kiedyś już mieliśmy lepszą drużynę? teraz jesteśmy potęga w siatkówce 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|