|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
V, obiecałeś się pochwalić swoimi wynikami na koniec redukcji i co ?  Mówię oczywiście o wynikach obrazkowych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze gosc chudnie tyle i czuje sie silniejszy  Zazdroszcze bo ja schudłem 2x mniej i w polowie cwiczen mam slabsze wyniki niz przed redukcją Z 90 kg na 82,5 przy wzroscie 189cm Jasne ze tak,od stycznia ze 100 kg na 80 przy 175 cm. Siłownia + SW + 2 detox(wtedy FBW /7 dni),oczywiscie to ostatnie na dobrej suplementacji witamin/minerałów i bcaa. Z ciekawostek,odnosnie spadku siły - nigdy tyle nie wciskam na płaskiej co przy solidnym kacu,po przechlaniu. Nie wiem dlaczego, no coz 
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
troche poczytalem temat nikt nie wspomnial o parowarze? czy ktos uzywa takie urzadzanie? powinno sie sprawdzic podczas diety ryba/kurak +warzywa i obiad gotowy 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
ja sie przymierzalem, ale odpuscilem w koncu. Przymierzam sie do kupna grilla elektrycznego, potem parowar.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie przymierzalem, ale odpuscilem w koncu. Przymierzam sie do kupna grilla elektrycznego, potem parowar. Grill elektryczny - swietna rzecz,mam z Bosha ,koszt 220 zł. 3 minuty i mamy pyszny ,nie suchy filet z warzywami z maxymalnie zredukowanym tłuszczem (na tyle na ile to mozliwe) Parowar równiez posiadam (Zepter) ,niestety nie wiem jak bardzo trzeba sie zaprzeć zeby lubic gotowane ,za wyjatkiem warzyw dla mnie tragedia i zadna siła mnie nie przekona.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja gotuje na parze 4-5 dni w tygodniu, ale mam taka nakladke na garnek. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja gotuje na parze 4-5 dni w tygodniu, ale mam taka nakladke na garnek.  Ta nakładka to własnie siłą rzeczy parowar,chyba ze ktos widzi jakas roznice to zwracam honor.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BTW: Jak swego czasu,jeszcze nie bardzo wiedzialem o co chodzi w indeksie,kaloriach,przeliczaniu na gramy itp. zakupilem parowar ale gotowany filet był dla mnie tak ohydny ze jadlem go wraz z 500 ml sosu slodko-kwasnego uncel beans  Lepiej by wyszlo jedząc w MC`d 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
V, obiecałeś się pochwalić swoimi wynikami na koniec redukcji i co ?  Mówię oczywiście o wynikach obrazkowych  nikt nei daje to co sam bede dawal  Chlopaki tu mają lepsze wyniki i do tego sila im rosnie mimo iz na fizyce uczyli ze sila = masa x przyspeszenie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja gotuje na parze 4-5 dni w tygodniu, ale mam taka nakladke na garnek.  Ta nakładka to własnie siłą rzeczy parowar,chyba ze ktos widzi jakas roznice to zwracam honor. Tak, ale nie taki profesjonaly wiesz Tefal czy cos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eroll: a co sie stalo, ze bedzie przerwa w treningu? Mam rozcięcie na klacie (pisałem w 'co mnie wkurza') ale nie jest źle, biceps i brzuch mogę katować więc przynajmniej zestaw plażowicza będzie zrobiony  klata zrobiona  jednak wszystko goi się na mnie jak na psie, mógłbym się zająć sportami ekstremalnymi.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
V, obiecałeś się pochwalić swoimi wynikami na koniec redukcji i co ?  Mówię oczywiście o wynikach obrazkowych  nikt nei daje to co sam bede dawal  Chlopaki tu mają lepsze wyniki i do tego sila im rosnie mimo iz na fizyce uczyli ze sila = masa x przyspeszenie  Bo to prawda, zobacz jak wyglądają ludzie ktorzy targają naprawdę duże ciężary, oczywiście są trójboisci którzy wadze 80kg wyciskąja ponad 200kg na klatę, ale to inna bajka, najcięściej jednak to wielcy zmasowani goście ze zwisąjącym bębnem i sporym BF mają o wiele lepsze wyniki niż wyżeźbione szczypiory po 80kg, ale to też oczywista, wszystko zależy od tego jaki kto ma cel.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak pewnie będzie w pierwszej trójce snajperów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
V, obiecałeś się pochwalić swoimi wynikami na koniec redukcji i co ?  Mówię oczywiście o wynikach obrazkowych  nikt nei daje to co sam bede dawal  Chlopaki tu mają lepsze wyniki i do tego sila im rosnie mimo iz na fizyce uczyli ze sila = masa x przyspeszenie  Bo to prawda, zobacz jak wyglądają ludzie ktorzy targają naprawdę duże ciężary, oczywiście są trójboisci którzy wadze 80kg wyciskąja ponad 200kg na klatę, ale to inna bajka, najcięściej jednak to wielcy zmasowani goście ze zwisąjącym bębnem i sporym BF mają o wiele lepsze wyniki niż wyżeźbione szczypiory po 80kg, ale to też oczywista, wszystko zależy od tego jaki kto ma cel. oj malo wiecie. Najbardziej wiarygodna to sila przypadajaca na 1 kg ciala. Wiec liczy sie max sila przy min masie, co skutkuje powiedzmy duzo sila dynamiczna, ale to juz troche inna bajka i wiekszosc koksikow wygladajacych jak bociany nie prezentuje sie tej dziedzinie zbyt dobrze.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rusek widac, ze kazde cwiczenie robi na tych filmikach na 90 %.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tym razem bez "ładnej grafiki". Endo siadło na granicy czesko-słowackiej. Polska-Czechy-Słowacja [ Linked Image] Słowacja-Czechy-Polska [ Linked Image] Trasa dobra, ale podjazd pod Kubalonkę podczas powrotu mnie już zniszczył. 105 km 3029 kcal Schudłem 2 kg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym razem bez "ładnej grafiki". Endo siadło na granicy czesko-słowackiej. Polska-Czechy-Słowacja [ Linked Image] Słowacja-Czechy-Polska [ Linked Image] Trasa dobra, ale podjazd pod Kubalonkę podczas powrotu mnie już zniszczył. 105 km 3029 kcal Schudłem 2 kg  mozna wiedziec na jakim sprzecie tak smigasz?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|