|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie ta stronka przypomina też Fonbet. prawda ja generalnie lubię strony minimalistyczne, wręcz ascetyczne w formie, szybko się to ładuje i nie atakuje tęczą barw i wodotrysków, ideałem jest dla mnie funkcjonalna i przejrzysta strona pinnka, panbet stronę też ma fajną ale polityka limitowania wyklucza grę u nich Pomijając limity bardzo lubie grac u ruskich. Ofertaniby ta sama a jednak zupełnie inna niż u buków z "zachodu " Europy. Praktycznie na każdy sport są dostępne handi punktowe , totalsy punktowe w kilku opcjach. żeby jeszcze mieli ochote na dłuższą współprace z coś tam wygrywającymi graczami 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mnie ta stronka przypomina też Fonbet. na szczęście nie ma nic wspólnego z tym czymś.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
JAk zmienic metode wplaty z karty na skrill?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie ta stronka przypomina też Fonbet. prawda ja generalnie lubię strony minimalistyczne, wręcz ascetyczne w formie, szybko się to ładuje i nie atakuje tęczą barw i wodotrysków, ideałem jest dla mnie funkcjonalna i przejrzysta strona pinnka, panbet stronę też ma fajną ale polityka limitowania wyklucza grę u nich Pomijając limity bardzo lubie grac u ruskich. Ofertaniby ta sama a jednak zupełnie inna niż u buków z "zachodu " Europy. Praktycznie na każdy sport są dostępne handi punktowe , totalsy punktowe w kilku opcjach. żeby jeszcze mieli ochote na dłuższą współprace z coś tam wygrywającymi graczami  marathon i panbet, fonbet, jakich jeszcze ruskich masz na myśli? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panbet mistrzostwo jeśli chodzi o wypłaty, dosłownie 30s od zlecenia wypłaty cała kasa na MB. Ale kolejne konto do piachu.  Dlatego szukam jakiejś innej ruskiej alternatywy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jeszcze jakaś ruska firma,która ma ten bardzo podobny,prosty interfejs do Panbetu,Marathonu i ma nawet język polski,ale zapomniałem jak się nazywa.
Nie mam na myśli Fonbetu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podpowiedzcie tego Panbetu to jak zrobić depozyt przez MB?
Wchodzę we wpłatę i pojawia się tylko opcja przez kartę.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dla PLN depozyty tylko karta dla euro przez MB , mozesz poprosic support o zmiane waluty wtedy MB bedzie dostepne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki, już zmieniłem. Można mieć jednocześnie konta w Panbet i Marathon?
Nie będą się czepiać o to? Wychodząc trochę w przyszłość ,po prostu jak mnie zlimitują w Panbet to zaloguję się w Marathonie i zagram dalej to co chciałem przed zlimitowaniem.
Ale czy tak można zrobić? Czy konta są w 100% suwerenne?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
można pytałem supportu w panbet kiedyś , odpowiedzieli że tak bo to są dwie odzielne firmy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tu limity pojawiają się z prędkością światła, szybciej niż w każdym znanym mi buku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panbet mistrzostwo jeśli chodzi o wypłaty, dosłownie 30s od zlecenia wypłaty cała kasa na MB. Ale kolejne konto do piachu.  Dlatego szukam jakiejś innej ruskiej alternatywy. Na chwile masz jeszcze BetCity, Offsidebet [ ads.o-networkaffiliates.com]. Poza tym jeszcze Tonybet,Meridianbet - jak lubisz wynalazki. Ale to juz na wlasne ryzyko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
offsidebet - tez szybki jeśli chodzi o limity tonybet - litewski albo estoński ,nie korzystałem, teraz widze ze mają juz skrilla to można spróbować meridianbet - serbski, 3 lata temu gralem u nich i wtedy to był max shit - po kilku zakładach zablokowali mi konto z powodu jak to ujeli "investigation". Nawet bonusa nie brałem od dziadów a taki numer mi zrobili. 4 tygodnie czekałem na odblokowanie konta, po czym okazało sie że zlimitowali mnie do stawek poniżej 1 euro. Ewentualnie byłgarski efbet(dawniej balkanbet)- ale oni akurat mają biedną oferte.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam, niezle kursy, a czy ten bukmacher jest gdzies na porównywarkach kursów albo na stronach z surebetami?????????? pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
offsidebet - tez szybki jeśli chodzi o limity tonybet - litewski albo estoński ,nie korzystałem, teraz widze ze mają juz skrilla to można spróbować meridianbet - serbski, 3 lata temu gralem u nich i wtedy to był max shit - po kilku zakładach zablokowali mi konto z powodu jak to ujeli "investigation". Nawet bonusa nie brałem od dziadów a taki numer mi zrobili. 4 tygodnie czekałem na odblokowanie konta, po czym okazało sie że zlimitowali mnie do stawek poniżej 1 euro. Ewentualnie byłgarski efbet(dawniej balkanbet)- ale oni akurat mają biedną oferte. dzięki, popróbuje. Na razie kończę przygody z marathonem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WARTO WEJSC W TEN PANBET??
JAKIES weryfiackje skany?? ile pierwszy wylata na mb?? idzie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
skany przy 1 wyplacie , potem wyplaty na mb w kilka sekund.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|