|
|
member
|
|
member
mecze z ME w pilce noznej na live pokazuja na zywo statystyki z meczu - ilosc fauli, wybic z tzw 5 , spalone rogi, rzuty z autu szukam jakie statystyki wlasnie byly z pierwszego dnia mistrzostw , mozna gdzies to znalesc na ich stronie lub gdziekoliek indziej na uefa.com sa rogi spalone ale nie ma wybic z 5-tki czy z autu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ależ ten Bwin jest wredny - anuluje tylko wygrane zakłady. Dzisiaj anulowani mi wygrany zakład na wygraną Iranu w 3 secie w meczu siatkówki: Japonia-Iran. Przy czym kwota zakładu wyniosła zaledwie 10 PLN, kurs był 2,35, także wygrana wynosiła na czysto 13,50 PLN. I takiej kwoty Bwin obracający milionami Euro pożałował i anulował mi wygraną !!!! A co ciekawe - jeszcze nigdy Bwin w historii mojej 7-letniej gry w tej firmie nie anulował żadnego przegranego przeze mnie zakładu. Jak anuluje - to tylko wygrane zakłady i nawet przy takich "horendalnych" wygranych jak na czysto 13,50 PLN. Co za wkurzająca firma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Bo dali mi ostatnio okazjonalny bonus 20 PLN. Ale co z tego jak zabrali 10 PLN bo według swojego widzimi sie anulowali wygrany zakład
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamknij konto i olej ich jak wielu z , po sie meczyc ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jerzyk dla tych 13 zeta to oni ci nie anulowali tego zakladu. Albo padłeś "ofiarą" kogoś kto na tym grubo wygrał, albo "ofiarą " widzimisie jakiegoś ichniego analityka od livebettingu. Jakby nie było to anulują wtedy wszystkim jak leci. Dyskusja z tymi matołami jest całkowicie bezcolowa, za każdym razem najpierw wysyłają wyciąg z regulaminu z którego wynika że wszystko im wolno. Dopiero po następnym mailu informują że przekażą sprawe do odpowiedniego działu. Odpowiedni działa wysyła jakies pierdoły na odczepnego, ale w żadnym wypadku nie uznaje reklamacji. Jeśli masz rację to warto napisać do SBR bo po ich interwencji dosyć często bwin uznaje wygraną. I tu najlepsze- wygrana jest dopisywana do konta ręcznie, zakład dalej figuruje w historii jako przegrany. Ot ciekawa moralność w stylu Kalego , co prawda przyznaliśmy że zakład był błędnie anulowany, jednocześnie nie zamierzamy traktować fair tych wszystkich klientów którzy nie walczą o swoje.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jerzyk dla tych 13 zeta to oni ci nie anulowali tego zakladu. Albo padłeś "ofiarą" kogoś kto na tym grubo wygrał, albo "ofiarą " widzimisie jakiegoś ichniego analityka od livebettingu. Jakby nie było to anulują wtedy wszystkim jak leci. Dyskusja z tymi matołami jest całkowicie bezcolowa, za każdym razem najpierw wysyłają wyciąg z regulaminu z którego wynika że wszystko im wolno. Dopiero po następnym mailu informują że przekażą sprawe do odpowiedniego działu. Odpowiedni działa wysyła jakies pierdoły na odczepnego, ale w żadnym wypadku nie uznaje reklamacji. Jeśli masz rację to warto napisać do SBR bo po ich interwencji dosyć często bwin uznaje wygraną. I tu najlepsze- wygrana jest dopisywana do konta ręcznie, zakład dalej figuruje w historii jako przegrany. Ot ciekawa moralność w stylu Kalego , co prawda przyznaliśmy że zakład był błędnie anulowany, jednocześnie nie zamierzamy traktować fair tych wszystkich klientów którzy nie walczą o swoje. Gryzonko- odpowiedzieli mi, że anulowali ten mój wygrany zakład dlatego, że popełnili błąd w wystawieniu kursów. Jednak to ich tłumaczenie jest po prostu bez sensu. Otóż ja ten kurs 2,35 postawiłem na Iran w chwili gdy trwała przerwa techniczna w 3 secie i Iran przegrywał 15:16. Z kolei na wygrywającą w tym momencie w 3 secie Japonię kurs Bwinu był 1,65. Gdzie więc tutaj jest błąd w wystawieniu kursu na Iran ? Przecież to jest logiczne i prawidłowe, że jako przegrywający w tym momencie w 3 secie Iran miał wyższy kurs czyli 2,35, a wygrywająca w tym momencie Japonia miała niższy kurs, czyli 1,65. Tymczasem Bwin twierdzi, że to były błędne kursy ! A najbardziej irytujące jest to, że ich tłumaczenie o błędnym wystawieniu przez nich kursów i w konsekwencji o anulowaniu zakładów dotyczy wyłącznie wygranych zakładów. Tylko wtedy Bwin potrafi się pomylić, a na odwrót - nigdy. A co do skargi na Bwin do SBR, to dla kwoty 13,50 PLN wygranej na czysto na tym anulowanym przez Bwin zakładzie nie ma co kruszyć kopii, niech się udławią tymi 13,50 PLN.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jak dlugo odpisuja na e-maile?
bo rozumiem, ze zadnego livechata tam nie ma....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
support Bwin to dupy wołowe, mi czasami nawet po 3 dniach odpisują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś mi się zdaje,że zaraza długiego oczekiwania na wypłatę dotknie w końcu i mnie w tej firmie.
Wypłata zlecona w piątek rano ,myślałem ,że będzie dzisiaj a tu nic nie ma na MB. Na maila też na razie nie ma odzewu. Zawsze do tej pory kasę dostawałem następnego dnia roboczego w przedziale od 8.30 do 12.00. Nigdy później.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Norma u nich, ze na maile nie odpisuja Z wyplatami roznie, u mnie przewaznie po 3-5 dniach roboczych, oczywiscie mowa o MB - trzeba sie przyzwyczaic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak będzie tak jak u Ciebie czyli 3-5 dni to po prostu nie będę w Bwin grał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy na MB płatności realizują całodobowo tak jak np: Bet365,Betsson,Betfair czy są to jakieś określone godziny? Chodzi mi o to ,że nie chcę się wkurwiać i zaglądać na konto co pół godziny.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jak dla mnie, to sobie sprawdz dopiero jutro w południe ..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mnóstwo ludzi czeka na wypłaty zleconych kilka lub kilkanaście dni temu, a Bwin w odpowiedzi na interwencje w ich supporcie w tej sprawie wkleja formułkę, iż mają kłopoty techniczne z realizacją wypłat. Bez sensu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie przysłali maila z wklejoną formułką ,ale nie było wzmianki o problemach technicznych. Napisali,że moje zlecenie jest w trakcie realizacji,że "Z reguły przelew na konto Skrill(MoneyBookers) dociera w przeciągu 1-3 dni roboczych."
Czyli nic nie napisali konkretnego.Pozostaje tylko czekać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
2012-07-08 zlecona na MB mam dokladnie ta sama historie o technicznych problemach. bwin nie bylby bwinem gdyby nie ich cudakowanie!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Potwierdzam, ja również otrzymałem info iż mają problemy techniczne ...
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Dajta spokój  Ja od 26 czerwca czekam na zaksięgowanie środków u nich na koncie ... problemy techniczne, przepraszamy za niedogodności, odpowiedni dział pracuje nad rozwiązaniem problemu ... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam w klubie! Myslałem że się popłaczę ze smiechu jak dostałem kolejnego enaila.  Szanowny Panie ! Dziękujemy za email. Na wstępie ponownie przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z opóźnieniami w realizowaniu wypłat. Niestety, ale nie znamy konkretnego terminu rozwiązania problemu.
to już jest poeazja Prosimy o cierpliwość i dziękujemy za wyrozumiałość. Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań. Z poważaniem Team z bwin
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|