|
|
old hand
|
|
old hand
Obecny system livebet betsafe jest fatalny. Osobiście skutecznie zniechęca mnie do obstawiania. Strona ładuje się powoli albo wcale. Gdy jest dużo spotkań piłkarskich mam wrażenie, że strona betsafe zwalnia mi przeglądarkę Firefox.
Marzy mi się, że wprowadzą podobny system jak bet365 lub unibet.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie to samo.Nawet odpaliłem starego laptopa ,na którym mam Linuksa i nic nie dało. Sprawdźcie e-mail.Przysłali info ,że mają promo Szalona letnia gorączka w Betsafe. Dzisiaj oferują bonus depozytowy 50% do 50 PLN, który można wykorzystać zarówno w Zakładach Sportowych jak i w Kasynie.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Działa wam bez problemu stronka teraz i możecie normalnie obstawiać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, nie dizała w ogóle. Nie mówiąc już o obstawianiu i grze w pokera. Stoły cashowe są, sity są a turnieje zniknęły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed chwilą sie zalogowałem.Zakłady i live bet działają wreszcie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
KU PRZESTRODZE!!
uważajcie na nich - ja zostałem przez nich oszukany na ponad 800 pln. Jakis czas temu wygralem pare stow u nich, jednak stwierdzili, ze zamykaja moje konto (bylo po likwidacji otworzone ponownie).... niestety wraz z zamknieciem konta uznali, ze konfiskuja moja wygrana... po wielu bojach dostalem od nich informacje, ze jednak przelew rowniez wygranje wyszedl od nich i idzie na moje konto - ucieszylem sie i czekalem - niestety na marne - po ponad tygodniu odezwalem sie do nich co z ta kasa - poprosili mnie o wyciag z konta, ze kasa nie wplynela (oczywiscie wyslalem)... nie odpisuja - wiec sie przypomnialem - wtedy dostalem informacje, ze wprowadzili mnie w blad i zadna kasa do mnie mnie nie zostala wyslana i nie zostanie (uznali, ze konfiskuja wygrana, bo zlamalem zasady otwierajac ponownie konto)...
sprawa zostala zgloszona do LGA do kontroli
NIE GRAJCIE U NICH JESLI NIE CHCECIE NERWOW I UTRATY SWOJEJ WYGRANEJ
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
znowu problemy techniczne. co za szajs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest jakiś dramat. Próbuję pod Google Chrome, próbuję pod IE i są zakłady, których po prostu nie sposób zagrać, bo się nie wyświetlają (np. ATP Kitzbuhel).
Wczoraj to samo.
Żart jakiś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od wczoraj coś się poprawiło, ale np. nie mogę wejść do zakładów z tenisa. Pojawiają się tylko kursy na końcowe zwycięstwo i miejsce na podium.
Czysta paranoja. Trzeba uciekać od nich na czas igrzysk.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od wczoraj coś się poprawiło, ale np. nie mogę wejść do zakładów z tenisa. Pojawiają się tylko kursy na końcowe zwycięstwo i miejsce na podium.
Czysta paranoja. Trzeba uciekać od nich na czas igrzysk. wejdz w zakladke 'popularne zaklady' 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zgarnij darmowy zakład na żywo za 20 PLN w Zakładach Sportowych!
Dziś przed nami cała masa sportowych wydarzeń, a my mamy dla Was darmowy zakład na żywo za 20 PLN, który otrzymuje się dokonując wpłaty w dniu dzisiejszym.
Oto jak otrzymać darmowy zakład na żywo:
Dokonaj wpłaty dzisiaj (29.07) w wysokości przynajmniej 50 PLN. Przejdź do “Dostępne bonusy” (w prawym, górnym rogu), wybierz darmowy zakład na żywo za 20 PLN i aktywuj go.
Uwaga: Po dokonaniu wpłaty czasem potrzeba kilku minut zanim będzie można otrzymać bonus z zakładki ”dostępne bonusy”. Prosimy więc o cierpliwość.
Ta oferta ważna jest tylko dzisiaj, w niedzielę, 29 lipca, więc upewnij się, że aktywujesz dziś swój darmowy zakład na żywo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
od 27 lipca nie ma punktów vip przy wpłatach przez skrill do betsafe i betssona. Dziś dostałem e-mail: As you are aware, transactions to certain merchants are excluded from earning loyalty points. From today, 27th July 2012, this includes transactions to www.betsafe.com [ record.affiliatelounge.com] and to www.betsson.com. [ betsson.com.] You will not earn loyalty points with these merchants.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Happy hours Zakładów sportowych: 13.00 – 15.00
Ciesz się jeszcze wyższymi kursami podczas dzisiejszych 8 meczów piłki nożnej na Igrzyskach Olimpijskich. Podczas tych 2 szalonych godzin podnosimy nasze kursy do teoretycznego paybacku 100%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyplacal ktos na mb kase w ciagu ostatnich 2-3h z betsyfa? 2x mi cofneli wyplate a czat twierdzi ze maja problemy techniczne 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie chodzi wam ich stronka normalnie bo u mnie jakieś anomalia,w ogóle kursów nie mogę wyświetlić,problem po ich stronie czy coś może z przeglądarką umnie/
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Na Mozilli u mnie wszystko normalnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata w weekend w pare minut, duze brawa dla buka
w ostatnim czasie chyba tylko oni tak czesto daja rozne bonusy
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Możecie normalnie otwierać poszczególne zakłady? Chcę coś pograć z niższych naszych lig i nie mam jak. Wyświetla mi mecze, jednak gdy chcę dać 1x to już nic mi nie pokazuje  Próbuję na 3 przeglądarkach i wszędzie to samo .. 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Fajny bonus reload rozsyłają 100% do 500zl
obrót 6 x 1.5
|