|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proste - chca zatrudnic emeryta/renciste, zeby sobie dorobil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Exp chyba nie zalapales - problem w tym ze wiekszosc ogloszen to oferty za 6 zl.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Większość to fakt, ale z tej większości są oferty pracy, że albo się zapłaci chętnemu to 5-6 złotych / h (przynajmniej na początek) albo dana oferta pracy nie ma sensu, bo stanowisko pracy jest wówczas nieopłacalne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Nikt nikomu nie każe pisać na tym forum. A jednak ludzie piszą. Za te 4 na godzinę, można stać człowieka na co? Na śmieci. Oczywiście nikt nikomu nie każe jeść śmieci. A jednak ... No ale, można iść na dobre studia, założyć własny biznes ... Dżizas ja pierdole kurwa ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Za te 4 na godzinę, można stać człowieka na co? Na śmieci. Oczywiście nikt nikomu nie każe jeść śmieci. A jednak ... Dżizas ja pierdole kurwa ...  proste - chca zatrudnic emeryta/renciste, zeby sobie dorobil 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Exp chyba nie zalapales - problem w tym ze wiekszosc ogloszen to oferty za 6 zl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error] Exp chyba nie zalapales - problem w tym ze wiekszosc ogloszen to oferty za 6 zl. to trzeba z tej większości wybierać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz bez komentarza gosciu 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kupić 0,7 litra benzyny za godzinę pracy. kurwa mać.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz Ta. Lepiej pożyczać na wieczne nieoddanie. Co nie Big Ben? Szkoda, że przez kilka miesięcy nie potrafiłeś się zalogować, żeby ondzie odpisać, a teraz wszędzie swoje durne mądrości wylewasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz Ta. Lepiej pożyczać na wieczne nieoddanie. Co nie Big Ben? Szkoda, że przez kilka miesięcy nie potrafiłeś się zalogować, żeby ondzie odpisać, a teraz wszędzie swoje durne mądrości wylewasz. daj mu spokój, pewnie przez ten czas szukał roboty za 6pln/h
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
styl porażki Radwańskiej ,żenada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta. Lepiej pożyczać na wieczne nieoddanie. Co nie Big Ben? Szkoda, że przez kilka miesięcy nie potrafiłeś się zalogować, żeby ondzie odpisać, a teraz wszędzie swoje durne mądrości wylewasz. widzę, że specjalnie dla mnie się zarejestrowałeś  tak, to prawda, dałem dupy z tematem ondy, ale wszystko jest już uregulowane popełniłem błąd, ale go naprawiłem tyle w temacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz bez komentarza gosciu  no bez kitu, albo jestem debilem albo nie wiem przecież jak komuś nie pasuje płaca to nie musi tej roboty brać gdy masz kurs @1,30 a w drugim buku na to samo zdarzenie @1,50 to którego buka wybierzesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz bez komentarza gosciu  to nie jest brak komentarza gościu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak na razie to nasi Olimpijczycy qwa .... florecistki , tenisiści z Isią na czele .. siatkarze plażowi ... qwa pojechali na wycieczkę krajoznawczą za nasze pieniądze ?????
Do pełni frustracji brakuje wtopy naszych siatkarzy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nikogo nie zmusza do podjęcia się tej pracy za te 4,5 więc nie wiem czemu się tak oburzasz bez komentarza gosciu  no bez kitu, albo jestem debilem albo nie wiem przecież jak komuś nie pasuje płaca to nie musi tej roboty brać gdy masz kurs @1,30 a w drugim buku na to samo zdarzenie @1,50 to którego buka wybierzesz? Chyba kompletnie nie rozumiesz, albo nie chcesz zrozumieć. Może sam prowadzisz taką działalność i dajesz takie ochłapy ludziom. W tym kraju nigdy nie będzie normalnie skoro są ludzie myślący tak jak Ty. Ta wypowiedź mnie wkurzała, więc jakby co to wszystko się z tematem zgadza.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak jak Akhu pisze w tym kraju nigdy nie bedzie normalnie i nie ma co sie oszukiwac ma racje. chore przepisy,ustawy,glodowe zarobki,zabieranie pieniedzy tym co w nedzy sa,mamy chociaz najwiekszy na swiecie wzrost gospodarczy w portfelach tuska i rostowskiego chyba najwiekszej gnidy od czasow hitlera,mlodziez nagminnie wyjezdza ale wg tych panow wszystko jest w porzadku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4-5zł za h, czy to jest normalne? Dziwić się dlaczego młodzi wyjeżdżają za granice dorobić, skoro można mieć jakies 7euro za godzine. Małe przebicie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|