|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
z czego ?? ze gorsza zawodniczka odpadla ?? mozesz mi mlody nie wierzyc ale chcialbym aby Polacy nareszcie mieli choc jedna wielka gwiazde swiatowego formatu w jakims popularnym sporcie. Stary to jest Olimpiada, tu się kibicuje Polsce bez względu na to kto jest lepszy, gorszy, jak grał i srał...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z czego ?? ze gorsza zawodniczka odpadla ?? mozesz mi mlody nie wierzyc ale chcialbym aby Polacy nareszcie mieli choc jedna wielka gwiazde swiatowego formatu w jakims popularnym sporcie. no to masz Radwańską i wolisz ściskać kciuki, by odpadła. Ale spoko, jest siatkówka. Sport o prestiżu hokeja na trawie  Oczywiscie... wszyscy sie podniecaja pilkarzami a tu piach, wstyd, kompromitacje na kazdym kroku ale caly narod slepo wierzy i wynosi tych frajerow i nierobow na piedestal. Tenis, no ok jest Radwanska. Jak sie dobrze drabinka ulozy to sukces jest. Ale przewaznie zawodzi na najwazniejszych imprezach. A od siatkowki mistrzu sie odpierdol bo na palcach jednej reki mozna w Polsce znalezc sportowcow ktorzy im dorastaja do piet.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Sam osobiście nie liczyłem w medal Agnieszki no ale żeby w 1 rundzie opadła tego pod uwagę nie brałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Tvp1 Polak walczy  kurwa jakis dziwny ten Polak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myślała że mecz sam sie wygra
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ale fajny mecz Georges, kluczowa ta akcja, gdzie obroniła chyba 3 bp, a potem skończyła gema skrótem.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
z czego ?? ze gorsza zawodniczka odpadla ?? mozesz mi mlody nie wierzyc ale chcialbym aby Polacy nareszcie mieli choc jedna wielka gwiazde swiatowego formatu w jakims popularnym sporcie. no to masz Radwańską i wolisz ściskać kciuki, by odpadła. Ale spoko, jest siatkówka. Sport o prestiżu hokeja na trawie  siatkowka takie sukcesy taka druzyna i przyrownujesz do hokeju na trawie? kto gra w siatkowke a kto w tego hokeja? porownanie z koziej dupy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finał Wimbledonu, żałosne, kurwa żałosne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co uważasz że Polacy nie mają w sporcie gwiazd światowego formatu ? wymien mi 2 ?? ktorzy bezapelacyjnie sa najlepsi albo prawie najlepsi w swojej dyscyplinie i chodzi mi o popularne dyscypliny Agnieszka Radwańska 2 w rankingu, Kurek - siatkarz, Bogacka vce mistrzyni olimpijska w strzelaniu (10 m.). 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co uważasz że Polacy nie mają w sporcie gwiazd światowego formatu ? wymien mi 2 ?? ktorzy bezapelacyjnie sa najlepsi albo prawie najlepsi w swojej dyscyplinie i chodzi mi o popularne dyscypliny Siatkówka ma pełno pereł na danych pozycjach, piłka ręczna również chociaż tutaj kadra w przebudowie, w żużlu również Polacy dominują ostatnimi latami.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a co uważasz że Polacy nie mają w sporcie gwiazd światowego formatu ? wymien mi 2 ?? ktorzy bezapelacyjnie sa najlepsi albo prawie najlepsi w swojej dyscyplinie i chodzi mi o popularne dyscypliny siatkarze z reprezentacji, niektórzy piłkarze ręczni, adamek, do niedawna małysz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bida z nędzą... zero ognia, błysku w grze. Powolna i niedokładna. Ktoś, kto ją "przygotowywał" do turnieju powinien się podać do dymisji IMHO.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Jaki kraj taka prowadząca  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra panowie, kto dzis tankuje przed USO? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Tvp1 Polak walczy  od 10 lat w Polsce, żona Polka, bardzo dobrze operuje naszym językiem. Wogóle skromny i sympatyczny człowiek. Ja tam nie mam nic przeciwko jego grze w naszej reprezentacji. Dajesz Wandżi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj pierwszy mecz na CC wtopa faworyta, dzisiaj to samo
to jest klatwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z czego ?? ze gorsza zawodniczka odpadla ?? mozesz mi mlody nie wierzyc ale chcialbym aby Polacy nareszcie mieli choc jedna wielka gwiazde swiatowego formatu w jakims popularnym sporcie. no to masz Radwańską i wolisz ściskać kciuki, by odpadła. Ale spoko, jest siatkówka. Sport o prestiżu hokeja na trawie  Ta siatkówka ma więcej kibiców niż ten zjebany tenis  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra panowie, kto dzis tankuje przed USO?  
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ewentualnie Gortata  Szpilka  a tak serio to tylko nasuwa się aktualnie Kowalczyk ale to nie jest jakiś topowy sport te biegi.
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
jest jakis stream do meczu Fabio - Novak ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|