Powiesiłbym wszystkich po kolei za tą znieczulice wobec zwierząt. Jak bardzo trzeba mieć chorą głowę, żeby robić takie rzeczy.
Jesteś weganem?
pewnie chodziło np. o wkładanie bezdomnego psa do śmieciarki i zgniatanie jego do krwi do miazgi dla zabawy itp. a nie o produkcje
Z punktu widzenia dzisiejszej etyki nie ma znaczenia czy jesz mięso, pijesz mleko czy znęcasz się w jakikolwiek okrutny sposób nad psem. W obu przypadkach cierpi czujące zwierzę. EOT
Co prawda wkleiłem już w temacie Potrzebujesz Pomocy, ale myślę,że jest to zdecydowanie ciekawe i warte uwagi więc podbijam raz jeszcze w już właściwym temacie.
Ceremonia rozpoczęcia Igrzysk Olimpijskich w Londynie 2012. Bite 4 godziny w przyzwoitej jakości.
karanie za jazdne z % rowerem tak samo jak jazdą samochodem po % to jeden wielki idiotyzm tego kraju obczajacie: złapią was po piwie na rowerze lub hulajnodze i zabierają wam za to ... prawo jazdy
Tyson - patrzysz na to tylko z tej strony, spójrz inaczej, taki "promilowy" cyklista na jezdni stwarza takie samo zagrożenie co gościu najebany za kierownicą.
karanie za jazdne z % rowerem tak samo jak jazdą samochodem po % to jeden wielki idiotyzm tego kraju obczajacie: złapią was po piwie na rowerze lub hulajnodze i zabierają wam za to ... prawo jazdy
chyba już to zostało zmienione i po zatrzymaniu na rowerze 'pod wpływem', prawa jazdy to się nie tyczy...
Tez mi sie wydaje tak jak mowi Vacinho, chociaz Rcsade mowi jeszcze lepiej... ja bym nie zmeinial sytuacji w ktorej pijany rowerzysta traci jedynie prawko, ewentualnie dostaje mandat. Nie raz mialem sytuacje w ktorej raczej trzezwy rowerzysta (np babka 50lat o w samo poludnie nie jedzie na gazie) ale poltora metra od kraweznika i ejszcze momentami jak fala mexykanska.
Zagrozenie podobne, skutki w wielu przypadkach moga byc takie same jak pijany za kierownica.