|
|
newbie
|
|
newbie
a spóściłbyś coś po znajomości na hasło mecz.pl ? chociaż do 3 k i żeby all in było ? Jeszcze 3 dziweczki w zestawie dostaniesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Po prostu słyszałem od znajomego że strasznie zdzieracie na takich dalekich wycieczkach, że wasza prowizja w takim przypadku to ponad 50 % a oszczędzacie na czym się da - wysyłącie najgorszymi liniami w których nawet kanapki człowiek nie uświadczy. Dlatego zależy mi żeby budżet zamknął się w 3 kołach i żeby to było all in bo wiadomo ze człowiek nie kaktus pić musi, a szkoda jeszcze przy tak wysokiej cenie wycieczki dopłacać za napoje na miejscu.
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak 3300 to dla Ciebie drogo do Kenii i sie tak wypstrykasz że na miejscu juz nie chcesz nic wydawac to proponuje wybrac jakis tanszy kierunek, na ktory Cie stac- lepiej wypoczniesz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po prostu słyszałem od znajomego że strasznie zdzieracie na takich dalekich wycieczkach, że wasza prowizja w takim przypadku to ponad 50 % a oszczędzacie na czym się da - wysyłącie najgorszymi liniami w których nawet kanapki człowiek nie uświadczy. Dlatego zależy mi żeby budżet zamknął się w 3 kołach i żeby to było all in bo wiadomo ze człowiek nie kaktus pić musi, a szkoda jeszcze przy tak wysokiej cenie wycieczki dopłacać za napoje na miejscu.
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną Ja po znajomości proponuję Ci kupić 5 kg młotek i pier***ć się nim w głowę. Nie podoba się to idź gdzie indziej i nie zabieraj Koledze czasu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną Ja po znajomości proponuję Ci kupić 5 kg młotek i pier***ć się nim w głowę. Nie podoba się to idź gdzie indziej i nie zabieraj Koledze czasu. a jaki to twój kolega ? ja mu przynajmniej dam zarobić więc to mój kolega, a ty co ? tylko gadasz i psioczysz na wszystkich. a sam grosza byś mu nie dał. A to że się targuje to chyba sprawa indywidualna wszyscy w dzisiejszych czasach się targują bo wszyscy ździerają. i nie mów mi że jest inaczej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną  chyba Ci ktoś czegoś do narkotyków dosypał. zakladaj swoje skarpetki z sandalkami i wypierda**j.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mu przynajmniej dam zarobić więc to mój kolega, a ty co ? Chyba powinien dać na tacę, że będzie miał to szczęście aby spełnić twoje marzenie. BTW. https://www.hrs.de/deals/index/d/285/pos/3/
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną 3.3k do Kenii drogi  proponuje ci wyjazd nad polskie morze za to siano, sam lot pewnie w cholere kosztuje a ten chce znizki na haslo mecz.pl  PS. twoj znajomy to idiota
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech postara się Kakofon kupić sam bilet lotniczy do Kenii za 3 tysie to mu flaszkę postawię, ma zorganizowany wyjazd za 3300 zł i jeszcze płacze,
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mówie co mi kolega przekazał, a każdy jedzie po mnie jak walec po asfalcie. Myslałem że przy takiej cenie to do Kenii się leci KLM-em w byznes klasie, ale z tego co wyczytałem to leci się jakimś 40 letnim szmelcem cypryjskiego tur operatora. To ja chyba jednak podziękuje za taki interes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlatego po znajomości, na hasło mecz.pl proszę zrezygnuj z części prowizjii którą i tak masz niebagatelną Nie wiem czy to prowokacja jakaś czy kolega ma lat naście.. Nie organizuje tych wycieczek, więc na kanapki nie mam wpływu, sorry. Aj, gdybyś się tak zarejestrował przed 1 sierpnia 2012, wtedy to były zniżki.. Szkoda  A tak już na poważnie, zerknij na opinie innych osób, które mają pojęcie jak kształtują się ceny.. Kenia to ten kraj w Afryce, a nie na Mazurach, wiesz?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Olać trolla. PS Właśnie też to mialem napisać, rabaty dla userow zarejestrowanych wczesniej niż 1 sierpień, ale wwwujek byl szybszy 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ok rozejrze się jeszcze po ofertach, ale myślę ze się zdecyduje ta twoją propozycje, bo dostalem własnie pozytywną decyzję w providencie, więc bankroll będzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok rozejrze się jeszcze po ofertach, ale myślę ze się zdecyduje ta twoją propozycje, bo dostalem własnie pozytywną decyzję w providencie, więc bankroll będzie To na bank nieudolna prowokacja..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmieniam zdanie - myślę, że warto podarować 10 kg młotek.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Padł temat Kenii... Mnie też interesuje - dla 2 osób All Inclusive, termin listopad lub grudzień na dwa tygodnie. Potrzebuję czegoś naprawdę super, najlepiej do 10 tys zł - ale jeśli mam dopłacić więcej za coś lepszego, rozważę też do ok. 12 tys.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podepne sie pod ten temat, nie chce zakladac nowego, mianowicie mam pytanie odnosnie polaczen Zakopane - Praga, Wieden lub Bratyslawa, sa takie polaczenia (autokar, bus) ? Jak czesto kursuja i ile kosztuje bilet, jak ktos ma doswiadczenia to poprosze o pomoc a sam sie zabieram za google 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Padł temat Kenii... Mnie też interesuje - dla 2 osób All Inclusive, termin listopad lub grudzień na dwa tygodnie. Potrzebuję czegoś naprawdę super, najlepiej do 10 tys zł - ale jeśli mam dopłacić więcej za coś lepszego, rozważę też do ok. 12 tys. Proszę bardzo http://ibe01.merlinx.pl/agent/5323/travel/?st=CMP&ca=A&cmpid=446323160
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|