|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Pinnacle złapałem po 2.40, wciąż jeszcze wisi. ale to jest na wygraną, a nie na medal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Pinnacle złapałem po 2.40, wciąż jeszcze wisi. ale to jest na wygraną, a nie na medal Poprzednicy mówili właśnie o kursie na złoty medal, najlepiej Szewa - 2.44 pograne rekreacyjnie  człowieka nie słychać już wogóle co gra aż tu nagle pisze pograne rekreacyjnie na złoto to prawie to samo co robi Chomik " pograłem po 10 teraz do złapania po 9,4 ale pewnie jeszcze spadnie"  hheehee czyli kupujcie mój kurs a co potem, huj mnie to obchodzi ja sprzedałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na to, że Dołęga bierze złoto jutro  Wycofani są dwaj główni faworyci - Akkaev i Klokov. Nie wystąpi przecież też Aramnau, obrońca tytułu z Pekinu. Buki nie spieszą się z kursammi, ale na betfair można coś pograć w okolicach kursu 2.40. Kto zagrał ten medal dla Dołęgi po 2.20 to może chyba być zadowolony  A dlaczego są wycofani bo nie umiem znaleźć informacji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na to, że Dołęga bierze złoto jutro  Wycofani są dwaj główni faworyci - Akkaev i Klokov. Nie wystąpi przecież też Aramnau, obrońca tytułu z Pekinu. Buki nie spieszą się z kursammi, ale na betfair można coś pograć w okolicach kursu 2.40. Kto zagrał ten medal dla Dołęgi po 2.20 to może chyba być zadowolony  A dlaczego są wycofani bo nie umiem znaleźć informacji? Heh, to raczej można się domyślać dlaczego. Tutaj link: http://www.polska-sztanga.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=17690
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mimo ze ruskie nie startuja to jednak o złoto Dołegi bedzie ciezko niestety
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mimo ze ruskie nie startuja to jednak o złoto Dołegi bedzie ciezko niestety hmm why ?
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Akkaev podobno jednak startuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akkaev podobno jednak startuje skad info? Startuje nie jaki Oleksiy Torokhtiy(UKR) ktory ma lepszy wynik o naszego w tym roku o 6kg!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakaś niezła ściema z tym Akkaevem. Najpierw piszą, że miał operację i nie wystąpi. Później ludzie go widują w sali chodzącego bez bólu. Dalej ten wywiad, że szykuje się na następne igrzyska. Teraz niby lekarze mu zabraniają, ale on chce wystąpić. To jakaś gra psychologiczna?
Komentarz z netu: "I still want to believe that Aramnau, Akkaev, and Klokov will burst through the roof of the stadium, land on the platform, with fireworks, lasers, smoke machines, and rock music."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to i tak zostaje nasz wschodni sąsiad ,takze bedzie ciezko Ten Ukrainiec w tamtym roku mial rekord 410kg,w tym ma 428!! kur.. zeby w rok zrobic taki progres to az mi sie wierzyc nie chce,no chyba ze dobre koksy poszły
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakaś niezła ściema z tym Akkaevem. Najpierw piszą, że miał operację i nie wystąpi. Później ludzie go widują w sali chodzącego bez bólu. Dalej ten wywiad, że szykuje się na następne igrzyska. Teraz niby lekarze mu zabraniają, ale on chce wystąpić. To jakaś gra psychologiczna?
Komentarz z netu: "I still want to believe that Aramnau, Akkaev, and Klokov will burst through the roof of the stadium, land on the platform, with fireworks, lasers, smoke machines, and rock music." niby tak , ale ich w ogole nie ma na liscie na oficjalnej stronie IO http://www.london2012.com/weightlifting/event/men-105kg/index.html
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Komentarz z netu: "I still want to believe that Aramnau, Akkaev, and Klokov will burst through the roof of the stadium, land on the platform, with fireworks, lasers, smoke machines, and rock music." oprocz Akkaeva, ktory jest  niby tak , ale ich w ogole nie ma na liscie na oficjalnej stronie IO http://www.london2012.com/weightlifting/event/men-105kg/index.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to i tak zostaje nasz wschodni sąsiad ,takze bedzie ciezko Ten Ukrainiec w tamtym roku mial rekord 410kg,w tym ma 428!! kur.. zeby w rok zrobic taki progres to az mi sie wierzyc nie chce,no chyba ze dobre koksy poszły zrobił 428 ale w kategorii 105+, teraz jak musiał zrzucić trochę kilogramów to takiego wyniku nie zrobi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to i tak zostaje nasz wschodni sąsiad ,takze bedzie ciezko Ten Ukrainiec w tamtym roku mial rekord 410kg,w tym ma 428!! kur.. zeby w rok zrobic taki progres to az mi sie wierzyc nie chce,no chyba ze dobre koksy poszły zrobił 428 ale w kategorii 105+, teraz jak musiał zrzucić trochę kilogramów to takiego wyniku nie zrobi. zapodaj gdzie to wyczytałes kolego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ruskie juz zdrowe? bo na liscie startowej ich widze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ruskie juz zdrowe? bo na liscie startowej ich widze Tego to już nikt nie wie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
oni caly czas chyba liscie widnieli
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oni caly czas chyba liscie widnieli sorry za zamieszanie  chyba jest tak jak napisales.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcin Dołęga (POL) 1.30 Gia Machavariani (GEO) 3.20 tutaj wynik moze byc tylko jeden!
_________________ Jak dajecie już kurs i typ to dorzucajcie buka
Last edited by Platini; 06/08/2012 19:27.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|