|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy jedno konto moneybookers moze zostac uzyte do wplaty na 2 konta bet365?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
moze ktos obeznany z tym bukiem napisac mi czy nalozone limity oni kiedys znosza? mialem taka sytuacje ze moglem topowe zdarzenia grac bardzo grubo - tak jak pokazywal MAX. tymczasem doprowadzilo sie do tego stanu ze moge grac za bardzo niskie stawki. Mam wrazenie ze jedno zagranie (gdzie poszedl zaklad do tradera , po czym spadl kurs na to zdarzenie) spowodowalo ze dostalem perfidny limit. jaka czeka mnie przyszlosc? powroci to na wlasciwie tory kiedykolwiek czy moge sobie skreslic tego buka z gry.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos obeznany z tym bukiem napisac mi czy nalozone limity oni kiedys znosza? mialem taka sytuacje ze moglem topowe zdarzenia grac bardzo grubo - tak jak pokazywal MAX. tymczasem doprowadzilo sie do tego stanu ze moge grac za bardzo niskie stawki. Mam wrazenie ze jedno zagranie (gdzie poszedl zaklad do tradera , po czym spadl kurs na to zdarzenie) spowodowalo ze dostalem perfidny limit. jaka czeka mnie przyszlosc? powroci to na wlasciwie tory kiedykolwiek czy moge sobie skreslic tego buka z gry.
pozdrawiam Możesz skreślić to konto. Popytaj znajomych, czy ktoś swojego nie użyczy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
powiedz mi jak doprowadziles do takiego stanu, surbety? Experto Ty na kazda wypowiedz o limitach sugerujesz surebety a nie tylko przez nie dostaje sie limity
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
tam jest opcja postaw max i na nia uwagi nie zwracalem, az wkoncu zagralem egzotyka (tak surebet) gdzie poszlo to do tradera ..no i od tego momentu limit. czy mialem zwracac uwage na limit i grac nie probujac wywolywac tradera do tablicy? jest to w ogole mozliwe? czy wielki brat czuwa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze jestem wyjatkiem, ale mi kiedys cofneli limit, nie pamietam po jakim czasie, wydaje mi sie ze wplacilem do nich kase pol roku od otrzymania limitow i juz ich nie bylo 
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
witam. koledzy moglibyscie pomoc, pierwszy raz taka sytuacja mnie spotyka przy wyplacie zawsze gdzie wyplacalem ta sama metoda ktora robilem depozyt nagle pojawia sie komunikat 'Możemy skontaktować się z Tobą w sprawie wypłaty, która może zostać podzielona pomiędzy metody płatności, z jakich korzystałeś poprzednio. Prosimy sprawdzić poniższe dane i zmienić tam, gdzie jest to konieczne.' o H im chodzi jakie podzielenie wyplaty? zawsze wyplacalem wieksze kwoty jedna metoda i nic a nagle jakies dzielenie, niepodoba mi sie to, znajac moje szczescie to nalicza mi nagle jakies oplaty z kosmosu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam czy wy tez tak macie kiedys co srode otrzymywalem bonus lojalnosciowy 50 zl zawsze pozniej zmienili mi na 20 zl a teraz juz wogole nie dostaje czy ktos dostaje dalej bonusy a dodam ze nie wygrywalem tam duzych kwot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dostałem 50zł kilka razy jak przegrałem grubszą gotówkę, rzędu 3-4 tys. Raz też się trafiło 80 czy nawet 100zł, ale to już przy grubej wtopie, więc nie ma się czym chwalić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam. koledzy moglibyscie pomoc, pierwszy raz taka sytuacja mnie spotyka przy wyplacie zawsze gdzie wyplacalem ta sama metoda ktora robilem depozyt nagle pojawia sie komunikat 'Możemy skontaktować się z Tobą w sprawie wypłaty, która może zostać podzielona pomiędzy metody płatności, z jakich korzystałeś poprzednio. Prosimy sprawdzić poniższe dane i zmienić tam, gdzie jest to konieczne.' o H im chodzi jakie podzielenie wyplaty? zawsze wyplacalem wieksze kwoty jedna metoda i nic a nagle jakies dzielenie, niepodoba mi sie to, znajac moje szczescie to nalicza mi nagle jakies oplaty z kosmosu Dopłać jeszcze raz małą kwotę metodą, którą chciałbyś wypłacić. Pograj dla ściemy z 2 lekkie kupony i ponownie zleć wypłatę. Powinno pomóc.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Bonusiki dzis rozsylaja z bet365
Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu Ekstraklasy, mamy dla Ciebie wyjątkowy bonus, abyś mógł go zacząć w wielkim stylu. Skorzystaj z 100% Bonusu - Nowy Sezon, aż do 200 PLN!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
to jakis wyjatek... mi przyslali
"Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu Ekstraklasy, mamy dla Ciebie wyjątkowy bonus, abyś mógł go zacząć w wielkim stylu. Skorzystaj z 25% Bonusu - Nowy Sezon, aż do 200 PLN! "
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
to chyba nic dobrego nie oznacza  nie wiem co oznacza nie gram tam miło z ich strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu Ekstraklasy, mamy dla Ciebie wyjątkowy bonus, abyś mógł go zacząć w wielkim stylu. Skorzystaj z 25% Bonusu - Nowy Sezon, aż do 200 PLN! " gram za grosze to tez mam tylko 25%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu Ekstraklasy, mamy dla Ciebie wyjątkowy bonus, abyś mógł go zacząć w wielkim stylu. Skorzystaj z 25% Bonusu - Nowy Sezon, aż do 200 PLN! " gram za grosze to tez mam tylko 25% 25% z obrotem 3x bonus + 3x depozyt jest nieoplacalne
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
no ja wlasnie mam tam mega obroty i dostalem 25%. chyba mnie nie lubia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak z ciekawości: ile to dla Ciebie "mega obroty" ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|