Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lotniskowiec32
Originally Posted by Akhu
[quote=lotniskowiec32]WITAM wszystkich,mam takie pytanko--mam Jespena Jensena-Czaja+3--na 1--Czaja pojechal raz i zaliczyl upadek,wiecej juz dzis nie pojedzie, przy zalozeniu za Jespen zrobi minimum 4--jak bet365 to rozliczy--jest jakas minimalna liczba startow jaka musi zawodnik pojechac--bo nie wiem czy mam kibicowac Jespenowi---z gory dzieki za odpowiedz

Muszą rozpocząć przynajmniej jeden wyścig, czyli w tym wypadku jak Jepsen pojedzie choć raz to zakład będzie zaliczony. [/quotez

Zrobili zwrot,łotry

bardzo ciekawe na jakiej podstawie zrobili te zwroty

mialem postawione na s.p Richardsona w jego ostatnim meczu to rozliczyli mi zaklad jako przegrana a sytuacja byla praktycznie taka sama jak tutaj z tym, ze ja mialem postawione na tego ktory dalej nie pojechal a Ty masz odwrotnie, bezczelne gnojki

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BartasPT
Originally Posted by Akhu
[quote=lotniskowiec32]WITAM wszystkich,mam takie pytanko--mam Jespena Jensena-Czaja+3--na 1--Czaja pojechal raz i zaliczyl upadek,wiecej juz dzis nie pojedzie, przy zalozeniu za Jespen zrobi minimum 4--jak bet365 to rozliczy--jest jakas minimalna liczba startow jaka musi zawodnik pojechac--bo nie wiem czy mam kibicowac Jespenowi---z gory dzieki za odpowiedz

Muszą rozpocząć przynajmniej jeden wyścig, czyli w tym wypadku jak Jepsen pojedzie choć raz to zakład będzie zaliczony. [/quotez

Zrobili zwrot,łotry

bardzo ciekawe na jakiej podstawie zrobili te zwroty

mialem postawione na s.p Richardsona w jego ostatnim meczu to rozliczyli mi zaklad jako przegrana a sytuacja byla praktycznie taka sama jak tutaj z tym, ze ja mialem postawione na tego ktory dalej nie pojechal a Ty masz odwrotnie, bezczelne gnojki

Rico został wykluczony w tamtym biegu, więc dlatego miałeś przegrany.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Richardsson był sprawcą przerwania wyscigu i zostal z niegowykluczony.
Czaja został skasowany przez łęgowika i miał U/NS który nawet nie jest liczony do średniej biegowej w przeciwieństwie do W

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ok, chyba, ze tak smile

L
stranger
stranger
L Offline
Originally Posted by Green Arrow
Czaja został skasowany przez łęgowika i miał U/NS który nawet nie jest liczony do średniej biegowej w przeciwieństwie do W

Poczytalem troche regulamin i pisza w nim ze liczy sie rozpoczecie wyscigu--Uczestnicy - H2H/Handicap - H2H (spotkania ligowe)
Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig (wyelimnowania liczą się). Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony ,,wiec chyba nie ma podstaw do zwrotu

Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia

Poczytalem troche regulamin i pisza w nim ze liczy sie rozpoczecie wyscigu--Uczestnicy - H2H/Handicap - H2H (spotkania ligowe)
Wszystkie wyścigi liczą się, ze wszystkimi punktami taktycznymi liczącymi się jako normalne wyniki np. 3-2-1-0. Punkty bonusowe nie liczą się do rozliczenia. Zakłady są ważne w H2H, jeżeli obydwaj uczestnicy rozpoczęli przynajmniej jeden wyścig (wyelimnowania liczą się). Ponadto, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zaklady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony ,,wiec chyba nie ma podstaw do zwrotu
tylko, że jeśli zawodnik nie przystąpi do powtórki z tym, że przy tym samym nie jest z niej wykluczony to tak jakby nie wziął udziału w wyścigu, bo w powtórzonym biegu nie wziął udziału i to chyba jest logiczne

L
stranger
stranger
L Offline
Originally Posted by mlody_wilk

tylko, że jeśli zawodnik nie przystąpi do powtórki z tym, że przy tym samym nie jest z niej wykluczony to tak jakby nie wziął udziału w wyścigu, bo w powtórzonym biegu nie wziął udziału i to chyba jest logiczne
Pozwole sie z tym nie zgodzic--dla mnie rozpoczac choc 1 bieg,to znaczy ze nalezy stanac na starcie ,jesli zaliczyl upadek(ze swojej winy lub nie-bez roznicy)tzn ze musial ten bieg rozpoczac-cale reszta juz sie nie liczy,,gdyby bylo ukonczyc to co innego

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Ociągają się dziś wszystkie buki z ofertą. Dumają podobnie jak my. Kto, gdzie i jak zakombinuje laugh

Dauga spuściła z tonu a handi dalej wysokie wystawiają wink

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
W 1 ligowym hicie, Start wystąpi bez Scotta, za którego będzie zastosowane zastępstwo zawodnika. Szykuję się ciekawy mecz, według mnie goście mogą powalczyć o wygraną.

Na Piłe trochę marny kurs, bez juniorów z fatalnym Szymko, kiepskim Frankowem mogą mieć problem. Po takim kursie to ja dziękuję ich grać.

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Tak teraz myśle, kto te 40 punktów ma zrobić dla Lublina? Poza Miśkowiakiem, to nie widzę drugiego pewniaka.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Originally Posted by legolas
Ociągają się dziś wszystkie buki z ofertą.

Czekaja na typy Szczakiela grin

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Green co myślisz o meczu Łotyszy z koziołkami? Bo jestem w kropce trochę.

Szczakiel już zatypował laugh

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Kolejarz Rawag Rawicz - Kolejarz Opole
W mojej ocenie w tym meczu padnie remis. Szkoda Piotra Dyma, który odniósł kontuzję. Opolanie trenowali w ostatnim czasie we Wrocławiu. Mocno przygotowują się do tego spotkania i powinni sobie poradzić z rawiczanami. Typuję wynik 45:45.

Uważajcie na ten mecz laugh laugh laugh

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Loko wygra

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest peffa od Szczakiela
Leszno - Rzeszow - Unia powinna wygrac wysoko i typ 50-40 wiec drodzy gracze nic tylko grac handi na gosci laugh

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
remis to jak bym prędzej w Gnieźnie typowal. Tam to dopiero moze być wszystko

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Milenium pierwsze zaatakowało e-lige.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Wysoko i 50:40 jedno z drugim niewiele ma wspolnego ::D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wysoko i 50:40 jedno z drugim niewiele ma wspolnego ::D
otoz to smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale się doczekaliśmy

para Gollob - Ułamek heheh i bądź tu mądry smile

Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, latajaca_holenderka, alfa, Lukasz111, $-man, rymoholik, burbon), 2,728 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,415
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025