Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 17 1 2 3 16 17
#5502492 19/08/2012 17:02
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
T
old hand
old hand
T Offline
Na cd mam stara gre na PC pt. DRIVER. Co zrobic, aby mozna bylo w nia pograc za pomoca pada ? W menu gry jest taka opcja, jednak nie ma reakcji na probe jej wlaczenia.

Z gory thx

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ktos z was moze korzysta z Adobe Lightroom?

H
$
$
H Offline
ok zapytam bo już głupieje...
3 miesiące temu robiłem formata z płyty 7 nagranej z systemu a od wczoraj nie moge i nie wiem jak :/
po odpaleniu z płyty wchodzi w menu tam jest do wyboru restore system albo naprawić system lub bios albo te głowne menu i co teraz wszystko probowalem ale do instalacji 7 nie widze
próbowałem zrobić z tamtąd format c ale tam c mam jako d wpisując komende widze volume label : 5243-C7EE wpisuje po komendzie format d: ale odpisuje ze zły numer label :/ jak do ch zrobić format najgorsze że 3 miesiące temu robiłem laugh własnie jakoś w tą zakładke w menu wszedłem a tam z listy chyba była a teraz wszystko klikałem i nic same naprawianie systemu albo powracanie do starszej wersji... eh

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
w biosie ustaw odpalanie z plyty -> restart -> powinien sie odpalic czarny ekran z napisami i tam bedzie do wyboru dysk gdzie zainstalowac, przed instalacja wybierasz ze format i tyle chyba tongue

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Panowie dotychczas korzystałem z Acera i Della i tak się składa, że oba się już konkretnie sypią, potrzebowałbym nowego lapka, głównie do internetu, tak aby chodził szybko i sprawnie. Filmów raczeej nie oglądam przez laptop, grać też raczej nie zamierzam.

Jakiego rzędu na dzień dzisiejszy są to koszty dla nowego laptopa ?

H
$
$
H Offline
Originally Posted by xqwzts
w biosie ustaw odpalanie z plyty -> restart -> powinien sie odpalic czarny ekran z napisami i tam bedzie do wyboru dysk gdzie zainstalowac, przed instalacja wybierasz ze format i tyle chyba tongue

no zawsze cd jako 1wszy boot

ok znlazlem opcje w control panel powrót do ustawień fabrycznych i 30 minut i wszystko z formatowane i wyczyszczone i nowy windows bez zadnej płyty grin moge sie zalozyc ze wiele osób o tym nie wiem i kupuje dla przykladu plyty windowsa smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
jak oceniacie tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by radeke
Panowie dotychczas korzystałem z Acera i Della i tak się składa, że oba się już konkretnie sypią, potrzebowałbym nowego lapka, głównie do internetu, tak aby chodził szybko i sprawnie. Filmów raczeej nie oglądam przez laptop, grać też raczej nie zamierzam.

tyle ile chcesz wydać take to są koszta ... możesz mieć netbooka za 800zl lub lapka za 1100-10000 .
Ile masz kasy /ile chcesz wydać ..... i kupuj za to najlepszą konfiguracje sprzętową smile

H
$
$
H Offline
nigdy nie miałem doczynienia z .nrg (ściągnąłem GTA2 dodatek)
wystarczy program nero kwik media do odpalenia ? bo uruchamiając wyskakuje mi błąd ze ma kopii protekcje albo jest uszkodzony

H
$
$
H Offline
Originally Posted by Haz$
nigdy nie miałem doczynienia z .nrg (ściągnąłem GTA2 dodatek)
wystarczy program nero kwik media do odpalenia ? bo uruchamiając wyskakuje mi błąd ze ma kopii protekcje albo jest uszkodzony

ok wywaliłem ten shit i alcohol 120$ i wirtualny napęd i gra muzyka piwo

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
Originally Posted by raiders_
Originally Posted by radeke

tyle ile chcesz wydać take to są koszta ... możesz mieć netbooka za 800zl lub lapka za 1100-10000 .
Ile masz kasy /ile chcesz wydać ..... i kupuj za to najlepszą konfiguracje sprzętową smile

Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac.
Prosze o w miare szybka odpowiedz, bo moj stary juz nie daje rady i jutro ide do sklepu. Na co najwazniejsze bym zwracal uwage...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Wydaje mi sie, ze procesor + pamiec ram. Ewentualnie dysk SDD czy jak to sie teraz nazywa, ale czy przy takiej ilosci stron by to pomoglo ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mini-cab_driver
Mam podobne pytanie. Potrzebuje tylko do internetu, ale naprawde kozaka, by powiedzmy bylo otwartych 20 stron z livebetingiem, livescory etc a laptopik zeby smigal nie zamulajac.
Prosze o w miare szybka odpowiedz, bo moj stary juz nie daje rady i jutro ide do sklepu. Na co najwazniejsze bym zwracal uwage...

Po pierwsze ile chcesz wydać ?

Przy zakupie patrz na procek bierz jak najlepszy który mieści się w twoim budżecie , ram to teraz standardowo 4gb pakują do lapków i to wszystko
Dla mnie jeszcze ważna sprawa to solidny serwis i gwarancja co się wiąże z producentem a serwis i gwara najlepsza u Samsunga ,Della ,Lenovo ...

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"

Przy zakupie patrz na procek bierz jak najlepszy który mieści się w twoim budżecie , ram to teraz standardowo 4gb pakują do lapków i to wszystko
Dla mnie jeszcze ważna sprawa to solidny serwis i gwarancja co się wiąże z producentem a serwis i gwara najlepsza u Samsunga ,Della ,Lenovo ...

Ten sprosta moim wymaganiom? [pcworld.co.uk]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Ten sprosta moim wymaganiom? [pcworld.co.uk]

Myślę że spokojnie i zapas mocy zostanie ..... ja na starym samsungu r522 z prockiem Pentum T4200 @2ghz +3gb ramu co weekend pociskam live na bet365 , strem do 2-3 meczy + strony ze statami 2-3 i daje radę .

P.S. w nowych lapkach szokują mnie HDD po jaki hooj pakują takie gigantyczne dyski 1TB laugh ? 250 gb to w hooj miejsca i nie ma co z tym robić ,a każdy posiadacz (czynajmniej tak mi się wydaje ) i tak jako bazę danych ma dysk zewnętrzny .

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
dzieki za pomoc w takim razie

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
a wiec tak, mam internet radiowy, z dachu idzie kabel z anteny do karty sieciowej w kompie

chcialbym miec siec wifi w domu (do konsoli, tv, tela)

jakim urzadzeniem to zrobic? wiem ze kiedys mozna bylo kupic router + acces point, a teraz jak to jest? czy jest mozliwosc tylko jednego urzedzenia?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Tylko router wystarczy

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by xqwzts
Tylko router wystarczy
ale router rozdzieli polaczenie na kable (chyba?) a ja chce zeby rozdzielilo siecia wifi bezprzewodowo

Strona 1 z 17 1 2 3 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, 11kera11, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec), 2,040 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,169
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025