|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Zmiany, zmiany i na live takie samo gówno co było. 3 minuty do końca 2 kwarty i wszystkie zakłady live na 2q i ht zawieszone Szkoda czasu na tych pajaców 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy przegranie bonusa na zaklady wraz z depozytem przed wykonaniem obrotu zostawia wciaz aktywny tenze bonus?
pytam, gdyz po wyzerowaniu sie przy okazji bonusa w kasynie wciaz mam do obrotu iles tysiecy. jak siegam pamiecia to z takim idiotyzmem, ze bonus przegrany NIE rowna sie obrocony, spotkalem sie chyba tylko w vera&john.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie mozecie sie logowac na konto unibet? U mnie wyskakuje komunikat: ,,W tej chwili logowanie jest niemożliwe, spróbuj później" 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
To co robi unibet to smiech na saliu . mecz u21 wlochy-liechtenstein , juz od 1 minuty blokada zakadow. Pytam sie po ...uj ten zaklad wogle w ofercie trzymaja ci idioci 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wykonalem dzis depozyt w unibecie i gdy loguje sie na konto standardowo przez internet to saldo sie zgadza ale jak loguje sie przez serwis komorkowy czyli m.unibet.com to saldo wynosi 0 zl no jakas masakra - mial ktos taki przypadek?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
wykonalem dzis depozyt w unibecie i gdy loguje sie na konto standardowo przez internet to saldo sie zgadza ale jak loguje sie przez serwis komorkowy czyli m.unibet.com to saldo wynosi 0 zl no jakas masakra - mial ktos taki przypadek? ja tak mam  ale już pogoniłem ten cały Unibet wpizdu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wykonalem dzis depozyt w unibecie i gdy loguje sie na konto standardowo przez internet to saldo sie zgadza ale jak loguje sie przez serwis komorkowy czyli m.unibet.com to saldo wynosi 0 zl no jakas masakra - mial ktos taki przypadek? ja tak mam  ale już pogoniłem ten cały Unibet wpizdu jakas masakra, a pisales do supportu czy nie warto ?
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
nie nie pisałem nic polazłem do konkurencji gdzie zakłady mobile to czysta przyjemność 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wykonalem dzis depozyt w unibecie i gdy loguje sie na konto standardowo przez internet to saldo sie zgadza ale jak loguje sie przez serwis komorkowy czyli m.unibet.com to saldo wynosi 0 zl no jakas masakra - mial ktos taki przypadek? ja tak mam  ale już pogoniłem ten cały Unibet wpizdu jakas masakra, a pisales do supportu czy nie warto ? ja to samo mam i dzwonilem do nich to mi mowili ze dziala to tylko na Androidach a na innych telefonach w przyszlosci, kiedy to nie wiedza dlatego tak mowia
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie nie pisałem nic polazłem do konkurencji gdzie zakłady mobile to czysta przyjemność  a mozesz rzucic linka do tej konkurencji :-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wykonalem dzis depozyt w unibecie i gdy loguje sie na konto standardowo przez internet to saldo sie zgadza ale jak loguje sie przez serwis komorkowy czyli m.unibet.com to saldo wynosi 0 zl no jakas masakra - mial ktos taki przypadek? ja tak mam  ale już pogoniłem ten cały Unibet wpizdu jakas masakra, a pisales do supportu czy nie warto ? ja to samo mam i dzwonilem do nich to mi mowili ze dziala to tylko na Androidach a na innych telefonach w przyszlosci, kiedy to nie wiedza dlatego tak mowia tylko na androidach widac prawidlowy stan konta? to se wymyslili :-)
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
pewnie bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
simons no tylko na Androidach.. Nie wiem czemu, nie wiem po co itp itd ale ja przez to nie gram u nich bo zazwyczaj wieczorem korzystam z komorki bo nie ma mnie w chacie a jak grac nie mozna to trzeba bylo zmienic buka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
simons no tylko na Androidach.. Nie wiem czemu, nie wiem po co itp itd ale ja przez to nie gram u nich bo zazwyczaj wieczorem korzystam z komorki bo nie ma mnie w chacie a jak grac nie mozna to trzeba bylo zmienic buka teraz to stronka m.unibet.com w ogole lezy od kilku dni - masakra ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
simons no tylko na Androidach.. Nie wiem czemu, nie wiem po co itp itd ale ja przez to nie gram u nich bo zazwyczaj wieczorem korzystam z komorki bo nie ma mnie w chacie a jak grac nie mozna to trzeba bylo zmienic buka teraz to stronka m.unibet.com w ogole lezy od kilku dni - masakra ... Grałem jakies 25 min temu zaklad na mecz japoni z Iranem i wszystko ok , moze z Twojej strony jest jakis blad(problem)?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzis udalo mi sie zalogowac i co ciekawe nie przez androida tylko przez bade, niestety ta ich nowa stronka touch.unibet.com chodzi fatalnie. zanim czlowiek sie zaloguje i znajdzie to co chce znalezc to kurs zmieni sie kilka razy a najbardziej wkurzajace sa pomylki w wyniku i blokowanie calych zakladow w porownaniu do bet365 albo do tej starszej wersji mobilnej to ta teraz jest tragiczna ehh
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie też jest wszystko ok, przez komórkę śmiga wszystko ok, przez laptopa tak samo. Może Wasze sprzęty coś nie tak działają? Dla mnie buk jest ok, może ma jakieś niedociągnięcia, ale wypłaty to ekspresowe, z rana koło 10 zlecam wypłatę, a wieczorem o 18 na koncie jest kasa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tylko się zastanawiam czy przez komórkę też jest opcja ca$h-in ? Bo czasem by się przydała
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko się zastanawiam czy przez komórkę też jest opcja ca$h-in ? Bo czasem by się przydała watpie zeby bylo aczkolwiek nie wiem jakim telefonem operujesz i jak to wyglada na Androidach. Ja na swoim SE mialem problemy tzn stronka smigala ale nie bylo widac kasy. Niby cos tam uaktualniali, moze juz to zmienili.. Trzeba bedzie wplacic kilka groszy i zobaczyc czy smiga
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tylko się zastanawiam czy przez komórkę też jest opcja ca$h-in ? Bo czasem by się przydała watpie zeby bylo aczkolwiek nie wiem jakim telefonem operujesz i jak to wyglada na Androidach. Ja na swoim SE mialem problemy tzn stronka smigala ale nie bylo widac kasy. Niby cos tam uaktualniali, moze juz to zmienili.. Trzeba bedzie wplacic kilka groszy i zobaczyc czy smiga zeby bylo widac kase musisz sie logowac przez touch.unibet.com, ja mialem podobny problem jak wchodzilem przez wap.unibet.com czy m.unibet.com :-)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|