|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli ktoś ma problem ze stroną to powinien działać ten adres http://www.365sb.com
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na oranger mi nie chodzi wcale strona- na play chodzi widocznie jesteś na cenzurowanym...MAJĄ CIĘ NAMIERZONEGO, i nie będziesz więcej ich grabił  ja jestem tylko malym szaraczkiem- nikogo nie grabie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obecna karta płatnicza która była zarejestrowana w buku kończy ważność ... zarejestrowałem dzisiaj nową bedzie potrzebna jakaś weryfikacja lub wpłata aby potwierdzić powiązanie z moim kontem bankowym .
Pytam bo chcę wypłacić weekendowe łupy i wolał bym aby odbyło sie bez jakiegoś blokowania środków itp itd .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po kilku dniach przerwy, loguje sie na konto i chce wyslac singielka za 2000 tak jak zwykle i ku mojemu zdziwieniu niespodzianka, na wszystkie zaklady limit 30 zl, ostatnio troche sie wygralo czyli mam rozumiec ze to koniec mojej kariery w bet365 i trzeba szukac nowego slupa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to jest u nich z tymi bonusami lojalnościowymi .... zauważyłem ze im więcej wypłacam tym większe bonusy dostaję . Średnio co 2-3 tyg dostaję 10zl , niemal po każdej wypłacie 20-30pln ... a czytałem na innym forum ze wiara i po 50-75PLN dostaje . Od czego to zależy ? stawek /obrotów .... ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak to jest u nich z tymi bonusami lojalnościowymi .... zauważyłem ze im więcej wypłacam tym większe bonusy dostaję . Średnio co 2-3 tyg dostaję 10zl , niemal po każdej wypłacie 20-30pln ... a czytałem na innym forum ze wiara i po 50-75PLN dostaje . Od czego to zależy ? stawek /obrotów .... ? ja do dzis dostawalem po 200 zl co tydzie i zalezy to od obrotu tygodniowego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po kilku dniach przerwy, loguje sie na konto i chce wyslac singielka za 2000 tak jak zwykle i ku mojemu zdziwieniu niespodzianka, na wszystkie zaklady limit 30 zl, ostatnio troche sie wygralo czyli mam rozumiec ze to koniec mojej kariery w bet365 i trzeba szukac nowego slupa? koniec  ewentualnie na wujka ciotke dziewczyne  nie masz na kogo wal smialo do mnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po kilku dniach przerwy, loguje sie na konto i chce wyslac singielka za 2000 tak jak zwykle i ku mojemu zdziwieniu niespodzianka, na wszystkie zaklady limit 30 zl, ostatnio troche sie wygralo czyli mam rozumiec ze to koniec mojej kariery w bet365 i trzeba szukac nowego slupa? koniec  ewentualnie na wujka ciotke dziewczyne  nie masz na kogo wal smialo do mnie  daj mi jakis kontakt do Ciebie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy da sie w jakis sposob ominac limit na zaklady w bet365? czy mozna zalozyc jeszcze jedno konto na takie same dane czy moze da cos usuniecie starego konta i zalozenie nowego? probowal ktos :-)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy da sie w jakis sposob ominac limit na zaklady w bet365? czy mozna zalozyc jeszcze jedno konto na takie same dane czy moze da cos usuniecie starego konta i zalozenie nowego? probowal ktos :-)? graj na koncie jakiegos bardzo zaufanego kolegi, ktory nie ma limitow, tylko pamietaj o wplatach i wyplatach rowniez na kolege
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy da sie w jakis sposob ominac limit na zaklady w bet365? czy mozna zalozyc jeszcze jedno konto na takie same dane czy moze da cos usuniecie starego konta i zalozenie nowego? probowal ktos :-)? sam sobie odpowiedz czy mozna zalozyc drugie konto na te same dane ... Nie mozesz grac gdzie indziej ? Tyle bukow jest , zreszta jezeli grasz na powazanie tak jak wynika to z tematu o 100 tys. ,ktory przerodzil sie w temat okebabach to dlaczego grasz jak amator i trzymasz sie tego jednego buka zamiast pozakaldac konta w kilku/kilkunastu bukach i lapac najlepsze kursy ? Przy stawkach z 3 zerami nawet drobna roznica kursowa daje kilkadziesiat zlotych mniej/wiecej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy da sie w jakis sposob ominac limit na zaklady w bet365? czy mozna zalozyc jeszcze jedno konto na takie same dane czy moze da cos usuniecie starego konta i zalozenie nowego? probowal ktos :-)? sam sobie odpowiedz czy mozna zalozyc drugie konto na te same dane ... Nie mozesz grac gdzie indziej ? Tyle bukow jest , zreszta jezeli grasz na powazanie tak jak wynika to z tematu o 100 tys. ,ktory przerodzil sie w temat okebabach to dlaczego grasz jak amator i trzymasz sie tego jednego buka zamiast pozakaldac konta w kilku/kilkunastu bukach i lapac najlepsze kursy ? Przy stawkach z 3 zerami nawet drobna roznica kursowa daje kilkadziesiat zlotych mniej/wiecej dlaczego bet365? bo tylko ten buk oferuje egzotyczne rynki i to na livebettingu. Gram tylko i
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eh przerwalo mi polaczenie :-)) tylko bet365 oferuja tak bogate rynki zwlaszcza te azjatyckie na ktorych mozna najwiecej zyskac wiec nie widze na rynku innej alternatywy dla bet365 wystarczy spojrzec na to co wyprawa unibet na livebettingu :-)
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Streaming meczu Polski będzie u nas dostępny czy na nasz rynek nie mają praw do tego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Streaming meczu Polski będzie u nas dostępny czy na nasz rynek nie mają praw do tego? Polskiej Ligi nie ma praw, wiec czuje ze tego tez nie bedzie  tak samo jak siaty nie ma nigdy
|
|
|
|
|
|
|
Na stronie jest napisane, że ograniczenia dotyczą IP, czyli pewnie wystarczy VPN'a włączyć i stream pójdzie... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dla wszytskich będzie dostępna transmisja radiowa po polsku. Dają takie na podstawie przekazu telewizyjnego z Canal+ itd. Można tam posłuchać na takiej zasadzie relacji z ligi angielskiej, czy niemiecką, więc tutaj pewnie będzie podobnie.
Nie wiem jak ze streamem będzie to wyglądać.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Streaming meczu Polski będzie u nas dostępny czy na nasz rynek nie mają praw do tego? Polskiej Ligi nie ma praw, wiec czuje ze tego tez nie bedzie  tak samo jak siaty nie ma nigdy ostatnio była Ekstraklasa i śmigała bez problemów sam się zdziwiłem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
eh przerwalo mi polaczenie :-)) tylko bet365 oferuja tak bogate rynki zwlaszcza te azjatyckie na ktorych mozna najwiecej zyskac wiec nie widze na rynku innej alternatywy dla bet365 wystarczy spojrzec na to co wyprawa unibet na livebettingu :-) Na Betfair jest to samo tylko mniej azjanów, ale i bez limitów, więc nie wiem nad czym się zastanawiasz przy takich sumach.
|
|
|
|
|
|
|
Streaming meczu Polski będzie u nas dostępny czy na nasz rynek nie mają praw do tego? Polskiej Ligi nie ma praw, wiec czuje ze tego tez nie bedzie  tak samo jak siaty nie ma nigdy ostatnio była Ekstraklasa i śmigała bez problemów sam się zdziwiłem Ładnie. W tym czasie miałeś polskie IP czy przez VPN byłeś połączony?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|