|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
mam Polskie IP. żadne VPN
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
U nich jeśli coś jest w streamie to zawsze można oglądać, tylko trzeba mieć coś na koncie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla ciekawosci zalozylem lewe konto na kumpla, byla dobra seria i jakies +11.000 tys na czysto i po jednym dniu zlimitowane konto, jakas masakra chyba bedzie trzeba szukac pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witaj w szarej rzeczywistości.
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej. ehh ale dzieki za wskazkowki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej. ehh ale dzieki za wskazkowki  Spoko, mi właśnie zlimitowali 3-tygodniowe konto z bilansem -600zł  2 tygodnie grania po 10-20zł, 5-8 meczów z tenisa, później tydzień za grubszą kasę i dziękujemy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej. ehh ale dzieki za wskazkowki  Spoko, mi właśnie zlimitowali 3-tygodniowe konto z bilansem -600zł  2 tygodnie grania po 10-20zł, 5-8 meczów z tenisa, później tydzień za grubszą kasę i dziękujemy... i pomyslec ze moje pierwsze konto mialo prawie 7 lat i po ostatnich obliczeniach ponad ***.*** zł czystego zysku 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej. ehh ale dzieki za wskazkowki  Spoko, mi właśnie zlimitowali 3-tygodniowe konto z bilansem -600zł  2 tygodnie grania po 10-20zł, 5-8 meczów z tenisa, później tydzień za grubszą kasę i dziękujemy... i pomyslec ze moje pierwsze konto mialo prawie 7 lat i po ostatnich obliczeniach ponad ***.*** zł czystego zysku  Grales egzotyke , w dodatku ugrales tyle kasy i tak dlugo pozwolili Ci grac ?  Mi ostatnio temu po kilkunastu betach - wiekszosci wtopionych z bilansem ogolnym ok. -4tys. - tez dowalili limit 1%  ani nic pod azje nie gralem , ani zadnej kompletnej egzotyki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak długo wytrzymałeś bez limitów. Teraz będzie już tylko gorzej. ehh ale dzieki za wskazkowki  Spoko, mi właśnie zlimitowali 3-tygodniowe konto z bilansem -600zł  2 tygodnie grania po 10-20zł, 5-8 meczów z tenisa, później tydzień za grubszą kasę i dziękujemy... i pomyslec ze moje pierwsze konto mialo prawie 7 lat i po ostatnich obliczeniach ponad ***.*** zł czystego zysku  szczerze watpie  a na pw ciezko odpisac ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
u nich mozna grac tylko combosy aby nie limitowali? przeciez to chore ze zagra sie pare singli i limit taki ze nic nie mozna zrobic. przeciez oni podobno slyneli ze mozna grac dosc wysoko. zmienilo sie cos w tej kwestii?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widocznie cos sie zmienilo, byc moze duza liczba zawodowcow zaatakowala bet365 i sie bronia limitami 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak czytam te posty o limitach to śmiech mnie ogarnia, czy naprawde jesteście na tyle naiwni że buk który oferuje nawet mecze drużyn które reprezentują lige pubów w Nowej Zelandii nie będzie za to limitował? Przykład poniżej, mecz z linia o/u 2.5 przed meczem i co sie w tym meczu dzieje? [Linked Image] [ imageshack.us] Grając takie rzeczy wygrac można sporo, ale limit musi byc szybko, bukmacher nie może sobie pozwolic na gre tylko takich śmieci, więc nie płakac jakbyście grali znane ligi to limit niemożliwy chyba że kombinowanie z surebetami. Ja robie to co korver czyli zakładam jak pojebany nowe konta i się ciesze jak pozwolą mi zagrac choc 10 zakładów na takie gówna jak to powyżej.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Zna ktos kogos kto pracuje w tej firmie ?
jak cos to pw bo mam sprawe
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Za każdym razem to przysyłają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 to pogratulować .... ale nie jesteś sam , brat w piątek wpłacił 100zl na livie ugrał 700zl ,w sobotę 3700  gdzie stawiał 300-500zl na bundesligę i PL . W niedziele już mógł postawić na Bundesligę max200zl  . Mimo to ugrał 4200 na czysto . Wszystko na live  Dzisiaj chciał postawić na jakiś babski futbol i limit 50zl  . Teraz pytanie jak ma to wypłacić ? bo konto świeżutkie założone w środę (nie zweryfikowane), a w niedziele do wypłaty +8k . Drugi problem to to że korzystamy z tego samego internetu więc IP to same będą robić problemy ? Wiem ze expekt ,unibet strasznie o to huczą .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 to pogratulować .... ale nie jesteś sam , brat w piątek wpłacił 100zl na livie ugrał 700zl ,w sobotę 3700  gdzie stawiał 300-500zl na bundesligę i PL . W niedziele już mógł postawić na Bundesligę max200zl  . Mimo to ugrał 4200 na czysto . Wszystko na live  Dzisiaj chciał postawić na jakiś babski futbol i limit 50zl  . Teraz pytanie jak ma to wypłacić ? bo konto świeżutkie założone w środę (nie zweryfikowane), a w niedziele do wypłaty +8k . Drugi problem to to że korzystamy z tego samego internetu więc IP to same będą robić problemy ? Wiem ze expekt ,unibet strasznie o to huczą . i tak musisz konto przed wyplata zweryfikowac wysylaja dokument do weryfikacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak musisz konto przed wyplata zweryfikowac wysylaja dokument do weryfikacji  No to chyba oczywiste ... tylko czy nie bedzie problemów ze IP to same ,ze adres ten sam ... zresztą może się nie dopatrzą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i tak musisz konto przed wyplata zweryfikowac wysylaja dokument do weryfikacji  No to chyba oczywiste ... tylko czy nie bedzie problemów ze IP to same ,ze adres ten sam ... zresztą może się nie dopatrzą  oboje braliscie bonus ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak musisz konto przed wyplata zweryfikowac wysylaja dokument do weryfikacji  No to chyba oczywiste ... tylko czy nie bedzie problemów ze IP to same ,ze adres ten sam ... zresztą może się nie dopatrzą  Jeśli obaj nie wzieliscie bonusu to nie powinno być problemu, jesli jednak skorzystaliście z bonusu to niestety będzie problem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|