|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema!. Mam dwa pytania jaki bukmacher oferuje zakłady na
a) którakolwiek z drużyn wygra dokładnie jednym/dwoma golami (z wył bwin i gamebookers bo o tych wiem ;d)
b) jest gdzieś w sieci buk który ma zakłady 12(wygrana gospodarzy/gości). Czyli że w meczu nie będzie remisu?
Z góry dzieki <piwo> qwa każdy jeden buk ma taką ofertę To ciekawe. Chodzi mi dokładnie o słowo "którakolwiek z druzyn". Nie chodzi mi o "margines zwyciestwa" drużyny A różnica 1/2/3 golami. Tylko o to, że albo drużyna A LUB B wygra taka różnica. a w pkt b) nie lata mi o DRAW NO BET =]. A punkt be to co to niby jest jak nie DNB ? 1 lub 2 to to samo co DNB zresztą patrz na bet365 mają najbogatszą ofertę na kopaną
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema!. Mam dwa pytania jaki bukmacher oferuje zakłady na
a) którakolwiek z drużyn wygra dokładnie jednym/dwoma golami (z wył bwin i gamebookers bo o tych wiem ;d)
b) jest gdzieś w sieci buk który ma zakłady 12(wygrana gospodarzy/gości). Czyli że w meczu nie będzie remisu?
Z góry dzieki <piwo> qwa każdy jeden buk ma taką ofertę To ciekawe. Chodzi mi dokładnie o słowo "którakolwiek z druzyn". Nie chodzi mi o "margines zwyciestwa" drużyny A różnica 1/2/3 golami. Tylko o to, że albo drużyna A LUB B wygra taka różnica. a w pkt b) nie lata mi o DRAW NO BET =]. A punkt be to co to niby jest jak nie DNB ? 1 lub 2 to to samo co DNB zresztą patrz na bet365 mają najbogatszą ofertę na kopaną Raiders to nie jest to samo, 1/2 czyli wygrana gości lub gospodarzy. Nie w kazdym buku to jest
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Masz racje ,ale nam zajmie tyle same przegladniecie ofert bukmacherów co Tobie - leniu. ^ spoko, mysłalem że ktoś z automatu odp.A oferty przegladam drugi dzień także nie taki znowu leń. pozdro raiders_ Gra MU-MC stawiam DNB na MU a wygrywa MC i jestem w pape. Chodzi mi o zakład gdzie przy wygranej MU/MC jestem na plus a przegrywam tylko i wył. w przypadku remisu dzieki za cheć pomocy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drugi dzien,od Twojego posta minelo tyle czasu ze znalazł bym kilka takich ofert.
Wystarczy zebys wchodzil w pierwszy z brzegu mecz popularnej ligi,jesli tam nie ma,to i w calej ofercie próżno szukać.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Masz racje ,ale nam zajmie tyle same przegladniecie ofert bukmacherów co Tobie - leniu. ^ spoko, mysłalem że ktoś z automatu odp.A oferty przegladam drugi dzień także nie taki znowu leń. pozdro raiders_ Gra MU-MC stawiam DNB na MU a wygrywa MC i jestem w pape. Chodzi mi o zakład gdzie przy wygranej MU/MC jestem na plus a przegrywam tylko i wył. w przypadku remisu dzieki za cheć pomocy  Jeśli mnie pamięć nie myli to Expekt miał taki zakład, niestety mi tam grać nie wolno od dawna więc nie potwierdzę:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rapid Strzeli - Tak @1.65 hmmm warto sie nad tym zastanowic
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
[/quote]
Jeśli mnie pamięć nie myli to Expekt miał taki zakład, niestety mi tam grać nie wolno od dawna więc nie potwierdzę:) [/quote]
Ano jest :-) Po drodze znalazłem jeszcze Betsson , także jakiś punkt zaczepienia jest. Podziekował!
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Pilzno + Inter + Stutt btsy w Udine Tweente i Fener takie dwa kupony narazie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie co myślicie o Hapoelu? Atletico w okrojnym składzie pojechało Myśle, że warto coś w tą strone grac
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Pilzno + Inter + Stutt btsy w Udine Tweente i Fener takie dwa kupony narazie  ide pokazal z vaslui i splitem co mysli o le 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
przydala by sie stronka z aktualnymi skladami na LE >?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przydala by sie stronka z aktualnymi skladami na LE >? wiedzialem, ze mozna na Ciebie liczyc - czekamy z niecierpliwoscia az skonczysz 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Panowie co myślicie o Hapoelu? Atletico w okrojnym składzie pojechało Myśle, że warto coś w tą strone grac praktycznie ten sam sklad co gral w lidze u Atletica wiec raczej ich win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Albirex Niigata i Singapur under 3.5 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
przyLM! Freebet poszedł: Bayern München - Valencia Handicap ( 0 - 1. ) X 4.15 Barcelona - Spartak Moskva Zwycięzca Meczu 1 1.07 Całkowity kurs 4.44  Betsafe i w Tobet na live pojdzie Chelsea - Juve X  Wczorajsze weszło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Dwa razy próbowaliśmy skontaktować się z "Wasylem" po tamtym zajściu, ale za każdym razem odmawiał. Jeśli nie poda ręki mojemu synowi, to zostanie ukarany przez UEFA. Bo przepisy są takie, że każdy zawodnik przed meczem musi uścisnąć dłoń rywala na znak fair play - powiedział Thierry Witsel. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj over bayernu <izi>
Dzisiaj wstepnie
1. Lazio jebnie @1.47 PSV X2 @1.47
2. Marsylia jebnie @1.38 Atletiko @1.75
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Pany, coś ciekawego do pogrania za grubszą kasę proponujecie? Tak AKO 3-4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Pany, coś ciekawego do pogrania za grubszą kasę proponujecie? Tak AKO 3-4 A nie wystarczy AKO @2  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|