Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 21 1 2 3 4 5 20 21
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Gvizdek
a co mowili jeszcze 25.09?

"Sprzedaż otwarta biletów na mecz Polska - Anglia ruszy w sobotę 29 września. - Oczywiście przeznaczyliśmy tylko część biletów z dostępnej puli dla członków Klubu Kibica Reprezentacji Polski - uspokaja Agnieszka Olejkowska, rzecznik PZPN."

żenada puke

Co innego jest gorsze, że ogólnie przeznaczono tylko 30 tys. biletów do sprzedaży a przecież gramy na Narodowym, czyli pojemność pod 58 tys. podchodzi.

Ma ktoś numer do Błaszczykowskiego? grin

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by APOLLYON
Ja bym proponował... Odpierd..lić sie od Kuby ooo
Ciągle te zasrane bilety. Rzygać się chce. To jest nasz kapitan, do qrwy nędzy. Chłopak zostawi zdrowie na boisku, zarówno w koszulce BVB jaki na reprezentacyjnej, co nie jest tu bez znaczenia.
Przecie on mówił, że nie chodziło mu o vbilety dla jego rodziny, ale mówił za drużynę.

no wlaśnie gdyby nie on to nie strzelibyśmy bramki na Euro chwała mu za to

szkoda tylko że nasz konduktor już przed Euro z chłopakami wiedzeli, że turniej spierdolą na całego i nie zgodzili się na pieniądze za wyjście z grupy a wzieli startowe

C
C Offline
Originally Posted by Kura
szkoda tylko że nasz konduktor już przed Euro z chłopakami wiedzeli, że turniej spierdolą na całego i nie zgodzili się na pieniądze za wyjście z grupy a wzieli startowe

Ponadto takie sprawy powinny być jawne, na początku ogłoszone jeszcze przed turniejem, aby każdy wiedział na jakich zasadach wynagradzani są nasi reprezentanci.

A to że stchórzyli i okazali brak jaj wybierając mniejsze pieniądze za występ zamiast premii za awans tylko pokazuje jaki mają charakter...

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
na reprze powinni grać Ci co chcą dla niej grać, a nie Ci co kasę wcześniej niż występy liczą + lamentują że im biletów dla rodziny nie dali

Pooh-Bah
Pooh-Bah
,a pamiętacie jak nasz naczelny konduktor przekazał na aukcje TVNu lipną koszulke ?

ps. w cywilizowanym kraju zazwyczaj jest osobna pula biletów do sprzedaży otwartej, więc ja się pytam gdzie jest ta pula? i czemu na stronie kupbilet i na pzpn do ostatniego dnia była informacja że będzie sprzedaż otwarta?
jestem mega wku.... bo mogłem poprosić kumpla z kartą K. by mi kupił bilet ale wolałem poczekać na sprzedaż otwartą i kupić sam, oszuści j....i
Kto ma bilet na sprzedaż? priv.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Społeczeństwo lemingów zawsze będzie się dawało r..ć w dupę.

W momencie wprowadzenia tych śmiesznych kart kibica powinien nastąpić całkowity bojkot meczów reprezentacji. Jestem pewien, że po dwóch meczach przy pustych trybunach łajzy z PZPN rakiem wycofałyby się z tego pomysłu.

Tak się oczywiście nie stało, więc karty kibica istnieją w najlepsze, a normalny kibic, który nie chce dodatkowo nabijać kabzy PZPN-owi, atrakcyjniejsze mocze może obejrzeć co najwyżej w TV, bo do wolnej sprzedaży nie trafi nawet jeden bilet.

Solidarności w Polsce nie uświadczysz.

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Szewa
normalny kibic, który nie chce dodatkowo nabijać kabzy PZPN-owi, atrakcyjniejsze mecze może obejrzeć co najwyżej w TV

Taa chyba na Sopcaście smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
z tymi kartami tez mega przekręt, podobno pzpn mało na tym zarobił większość poszło do prywatnej firmy.
a tak na marginesie kumpel który kupił tą karte przed euro jeszcze do niego nie dotarła, tylko numer na email

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Goget
normalny kibic, który nie chce dodatkowo nabijać kabzy PZPN-owi, atrakcyjniejsze mecze może obejrzeć co najwyżej w TV

Taa chyba na Sopcaście smile
"Hitowy" pojedynek z Angolami już w otwartej TV będą puszczać wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja tam idę na Brazil - Japan, a póżniej na imprezę z Neymarem w Eterze. Nosa nosa laugh laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Conrad

APOLLYON ma grin

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by lupus

APOLLYON ma grin
skad wiecie ze Blaszczykowski ma telefon

C
C Offline
"Hitowy" pojedynek z Angolami już w otwartej TV będą puszczać wink

Jak już wszystkie bilety szybko opchnięte to mogą to spokojnie ogłaszać. smile

a.k.a. "Vacinho"
a.k.a. "Vacinho"
Już podobno wszystkie mecze mają być w otwartej TV. A co do biletów na mecz z Anglikami, to większego cyrku chyba nikt się nie spodziewał puke
Smrodek po Grzesiu musi zostać eeeh. Miałem z Platinim jechać na ten mecz eeeh frown Pojechane...

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by lupus

APOLLYON ma grin
laugh

Taaa... Jesteśmy w stałym kontakcie, ja jestem odpowiedzialny za monitorowanie samopoczucia kibiców repry na tym forum wink

Tak na poważnie, Lupus, to chcciałem powiedzieć, że może wtedy za bardzo się wzburzyłem, ale tak, do k*rwy nędzy, nie można... Żeby "pluć" na kapitana reprezentacji? On sie dopiero uczy być przywódcą i BĘDZIE nim już niedługo. Trzeba wybaczyc mu jakieś głupie pozaboiskowe wywiady a spojrzec na to, co on robi na murawie.

wieczny student
wieczny student
Kapitanem nie jest od wczoraj więc już dawno powinien się nauczyć. Tymczasem z każdym kolejnym miesiącem jest coraz gorzej. Dziękuję za takiego kapitana. Zresztą w tej chwili nie ma w kadrze materiału na kapitana. Same cipki, a Wasyl, który potencjalnie mógłby się nadawać, wg mnie, w tej kadrze nie powinien już grać

Pooh-Bah
Pooh-Bah
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Polska-Anglia-Grzegorz-Lato-zaprosi-1000-VIP-ow,artykul,148271,1,291.html

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by ArtekPotito
Originally Posted by Piostar
Już niedługo powinien pukać do bram Milik tongue
słaby jest, pare meczów mu wyszło i tyle, dla mnie dokładnie to samo co Jamróz w Koronie

Chcesz odwołać? grin

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Kompromitacja z tym dachem na caly swiat, mi na zmywaku to od razu anglicy wypominali laugh
Jak rozumiem odpowiedzialni za te kompromitacje zostana ukarani i jak to w Polsce bywa kara bedzie surowa czyli nie dostana bonusu laugh

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Experto
Kompromitacja z tym dachem na caly swiat, mi na zmywaku to od razu anglicy wypominali laugh
Jak rozumiem odpowiedzialni za te kompromitacje zostana ukarani i jak to w Polsce bywa kara bedzie surowa czyli nie dostana bonusu laugh
Właśnie, że dostaną, tylko połowę laugh

Strona 3 z 21 1 2 3 4 5 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, aker, burbon, rafal08), 2,913 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,881
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025