|
|
old hand
|
|
old hand
Jak mozna poprosic ich o wyslanie listu weryfikujacego ? na czacie ? Mnie chca zweryfikowac telefonicznie za bardzo nie mam czasu aby czekac na telefon zwrotny moze skan dowodu osobistego? Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzieki  a jak nie mam paszportu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli bral brat bonus, to beda problemy  mi nie raz usuneli bonus+wygrane  ale licze ze uda Ci sie wypalcic wsio 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jesli bral brat bonus, to beda problemy  mi nie raz usuneli bonus+wygrane  ale licze ze uda Ci sie wypalcic wsio  pomijajac kwestie ,ze dla kazdego gracza powinno byc "oczywista oczywistoscia" ze branie 2 bonusow na ten sam adres jest niedozwolone to chcesz nam powiedziec ,ze jesli pierwszy raz zabrali Ci bonus i wygrane to mimo to na innych kontach znowu brales bonus i sytuacja sie powtarzala ? Ale agent 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli bral brat bonus, to beda problemy  mi nie raz usuneli bonus+wygrane  ale licze ze uda Ci sie wypalcic wsio  pomijajac kwestie ,ze dla kazdego gracza powinno byc "oczywista oczywistoscia" ze branie 2 bonusow na ten sam adres jest niedozwolone to chcesz nam powiedziec ,ze jesli pierwszy raz zabrali Ci bonus i wygrane to mimo to na innych kontach znowu brales bonus i sytuacja sie powtarzala ? Ale agent  nie ucz ojca dzieci robic  nie wnikaj, ale nie jestem tak glupi zeby z 1ip sie logowac na kilka kont, a co dopiero jak bonus jest do wziecia 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pani na czacie podala adres [email protected] zeby skany wyslac i czekac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pierwszy raz wyplacalem z bet365. zlecilem wyplate na konto bankowe pozno w niedziele. kiedy moge sie spodziewac kasy na koncie??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, mam takie małe pytanko odnośnie funkcjonalności. Chodzi mi mianowicie o wyświetlanie całej dostępnej oferty naraz, tak jak jest to np u naziemnych. Wkurw!@# mnie niesamowicie, kiedy mam wybranych parę spotkań z różnych dyscyplin i wpierw wybieram dany sport, później ligę itd. Frustracji dopełnia fakt, że na tej witrynie nie działa przeglądarkowa komenda ,,szukaj'', więc trzeba bacznie ,,paczeć''. Podsumowując/reasumjąc/konkludującą - da się wyświetlić całą dostępną ofertę na kokretny dzień ?? Coś jak np. wchodzę w piłkę nożną czy tenis i mam u góry ,,środa mecze''.Ale ja chcę do cholery wszystko chronologicznie uporządkowane (jak np w Expekcie).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
orientuje sie ktos jak wygladaja limity stawkowe na zaklady takie jak rzuty rozne, w sensie czy przyjma pare tysiecy na zaklady in-play?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje sie ktos jak wygladaja limity stawkowe na zaklady takie jak rzuty rozne, w sensie czy przyjma pare tysiecy na zaklady in-play? da sie to sprawdzic, wybierz dane zdarzenie, kliknij postaw max, zobaczysz ile Ci dane zagrac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos sie orientuje jaki czas po zamknieciu konta trzeba odczekac zeby moc otworzyc na nowo ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie czy wy macie tak samo w bet365
Stan konta wynosi 100 euro gram za 90 mecz Nadal - Simon typ 1. z czasem widzac ze zaklad nie wchodzi dokonuje depozytu kolejnego w wysokosci 100 euro stan konta wynoki 110 euro ale zeby skontrowac moge tylko zagrac za 10 euro.. i kobeta mi twiedzi ze to nie sa limit nalozony na moje konto po trafieniu kursu @21 jak rosol z kury pojechal Grzebacza..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twój email do nas otrzymał numer: 4161848 - Prosimy nie usuwać. Szanowny Panie Macieju, Dziękujemy za Pana e-mail. Uprzejmie informujemy, iż wysoko cenimy naszych klientów i chcielibyśmy zaoferować Panu bonus uznaniowy w wysokości 50 EUR z 3 krotnym obrotem. Prosimy o informację zwrotną czy akceptuje Pan ofertę bonusową i czy nie chce Pan zamykać konta gracza. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Twój email do nas otrzymał numer: 4161848 - Prosimy nie usuwać. Szanowny Panie Macieju, Dziękujemy za Pana e-mail. Uprzejmie informujemy, iż wysoko cenimy naszych klientów i chcielibyśmy zaoferować Panu bonus uznaniowy w wysokości 50 EUR z 3 krotnym obrotem. Prosimy o informację zwrotną czy akceptuje Pan ofertę bonusową i czy nie chce Pan zamykać konta gracza.  w ostatnim czasie bet365 limituje konto za kontem jakas masakra, czlowiek ledwo cos wygra i juz limit 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ktos sie orientuje jaki czas po zamknieciu konta trzeba odczekac zeby moc otworzyc na nowo ? jesli ci zlimiowali konto i myslisz ze jak je usuniesz i zalozyc nowe i nie bedzie limitu to jestes w bledzie  Twoje dane juz sa skonczone w bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam.
w piatek wieczorem ze wzgledu na jakies bledy transakcyjne ING wplacilem poprzez karte do nich 150zl. udalo mi sie zrobic z tego 1560zl po czym w sobote wplacilem juz poprzez MB 40zl i do wczoraj do okolo 22 ugralem prawie 4 tysie. chcialem zlecic wyplate na MB(nigdy nie wyplacalem innym sposobem)i byl komunikat zebym podal numer bo wyplata moze byc podzielona wiec podalem nr tel wraz z kierunkowym do Polski no i minelo ponad 12h i nic. i teraz mam pytanie, co w takim przypadku? jak system moze podzielic wyplate jak nie ma zarejestrowanych zadnych danych do konta bankowego(bo to karta debetowa do konta). Spotkal ktos sie u nich z podobnym przypadkiem? jak tak to ile sie czeka na pieniadze lub jakies info?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zawsze grałem u nich i nigdy nie limitowali. Coś musicie kombinować , dlatego macie limity
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam.
w piatek wieczorem ze wzgledu na jakies bledy transakcyjne ING wplacilem poprzez karte do nich 150zl. udalo mi sie zrobic z tego 1560zl po czym w sobote wplacilem juz poprzez MB 40zl i do wczoraj do okolo 22 ugralem prawie 4 tysie. chcialem zlecic wyplate na MB(nigdy nie wyplacalem innym sposobem)i byl komunikat zebym podal numer bo wyplata moze byc podzielona wiec podalem nr tel wraz z kierunkowym do Polski no i minelo ponad 12h i nic. i teraz mam pytanie, co w takim przypadku? jak system moze podzielic wyplate jak nie ma zarejestrowanych zadnych danych do konta bankowego(bo to karta debetowa do konta). Spotkal ktos sie u nich z podobnym przypadkiem? jak tak to ile sie czeka na pieniadze lub jakies info? gadalem na czacie, ponoc wszystko pojdzie na MB ale to juz ponad 15 godzin a zawsze duuuzo krocej czekalem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze grałem u nich i nigdy nie limitowali. Coś musicie kombinować , dlatego macie limity  Miszcz!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|