|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lechici z jakiej okazji dzis graja z HSV? Moze szwaby odpuszcza i dadza nam wygrac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Vitor Pereira ogłosił listę osiemnastu zawodników, którzy w środę będą mieli okazję pojawić się na boisku w spotkaniu drugiej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, w meczu z Paris Saint Gremain.
Trener FC Porto nie dokonał żadnych zmian w porównaniu do poprzednich powołań na ligowe spotkanie z Rio Ave. Brak więc Iturbe, Abdoulaye Ba, Quinonesa i Kelvina. Emidio Rafael nadal jest pod opieką lekarzy.
Lista powołanych :
Bramkarze: Helton i Fabiano. Obrońcy: Danilo, Maicon, Miguel Lopes, Mangala, Alex Sandro i Otamendi. Pomocnicy: Lucho, Castro, Joao Moutinho, Fernando i Defour. Napastnicy: Jackson, James, Kleber, Varela i Atsu.
Znana jest także lista powołań w drużynie PSG. Trener zespołu gości, Carlo Ancelotti dokonał następującego wyboru :
Bramkarze: Sirigu, Areola, Docuhez Obrońcy: Alex, Armand, Sakho, Thiago Silva, Z. Camara, Jallet, Maxwell, Van der Wiel Pomocnicy: Chantôme, Matuidi, Verratti, Sissoko, Lavezzi, Ménez, Nene, Pastore Napastnicy: Gameiro, Hoarau, Ibrahimovic.
Z powodu kontuzji Ancelotti nie może skorzystać z Thiago Motty, Bodmera i Rabiota. Do zespołu wrócili za to po drobnych urazach : Lavezzi i Menez czyli naprawdę dwaj wartościowi gracze paryżan.
Uve grasz Porto? Zastanawiam się od jakiegoś czasu  O co chodzi z kolegą Uve 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam się od jakiegoś czasu  O co chodzi z kolegą Uve  niska skutecznosc typow ktore podaje
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Zastanawiam się od jakiegoś czasu  O co chodzi z kolegą Uve  niska skutecznosc typow ktore podaje istotne ze na kacie jest $ a podawac kazdy moze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam się od jakiegoś czasu  O co chodzi z kolegą Uve  niska skutecznosc typow ktore podaje istotne ze na kacie jest $ a podawac kazdy moze  kazdy kowalem swego losu nie wnikam - ja tylko odpowiedzialem  kazy gra za tyle ile chce i za ile moze
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
real schalke arsenal city 4/10
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zastanawiam się od jakiegoś czasu  O co chodzi z kolegą Uve  niska skutecznosc typow ktore podaje Ok rozumiem  czyli kupon mi dziś nie wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kolego HAGIi moje kupony podaje w PP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, na dluzsza mete nie zarobisz Ciezko sie gra tak niskie kursy i to na tasmach wielu juz probowalo i malo komu wyszlo, pamietny Rossman z mecz.pl gral niskie kursy i jako nie liczny ladnie na tym wyszedl, ale zycze powodzenia! W sumie na poczatku kariery prawie kazdy z nas gral takie tasmy, z czasem powinno byc coraz lepiej 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ok, na dluzsza mete nie zarobisz Ciezko sie gra tak niskie kursy i to na tasmach wielu juz probowalo i malo komu wyszlo, pamietny Rossman z mecz.pl gral niskie kursy i jako nie liczny ladnie na tym wyszedl, ale zycze powodzenia! W sumie na poczatku kariery prawie kazdy z nas gral takie tasmy, z czasem powinno byc coraz lepiej  HAGIi będzie dobrze 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ok, na dluzsza mete nie zarobisz Ciezko sie gra tak niskie kursy i to na tasmach wielu juz probowalo i malo komu wyszlo, pamietny Rossman z mecz.pl gral niskie kursy i jako nie liczny ladnie na tym wyszedl, ale zycze powodzenia! W sumie na poczatku kariery prawie kazdy z nas gral takie tasmy, z czasem powinno byc coraz lepiej  i co to oznacza ??? grac z 2 mecze wieksze kursy ???
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
single za 10 koła sie gra duble za 5  a seryjnie każdy gra jak chce  ale dużo prawdy jest w tym że taśmy z małymi kursami na dłuższą mete sa niezbyt rozsądne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Praktyka robi swoje Ja aktualnie mam podpiete pod arkusz 20 dzialow Wlasne bety, live, platne serwisy, blogi itp itd Glownie gram single, czasem dubla, kazdy ma swoje upodobania i kazdy orze jak moze - z czasem sam dochodzisz do tego jakie granie sprawia Ci najlepsze profity, kwestia czasu.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja z singli dzisiaj City 9/10 i taśmowiec na cs`y https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MjkyMjc3NDA3MDEwMDqXcCECu9D5vR6yIXI%3D&preview=hide_code
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
city dzis wyjebka dnia 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to się okaże 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
oczywiscie, ja tam czuje bramki wiec ov2.5, wynik nie jest dla mnie oczywisty jak tutaj dla wiekszosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok rozumiem  czyli kupon mi dziś nie wejdzie  Jak pograłaś coś co grał Uve to masz spore szanse na wtope rzędu 98% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
istotne ze na kacie jest $ a podawac kazdy moze   Uve kogo ty oszukujesz sam siebie ? ile razy byłeś proszony o wklejenie jakiegoś screna lub skanu kuponu nigdy tego nie zrobiłeś . Druga sprawa to twoje bety podawane na forum .... jak wejdą 2na 10 to już sukces ... ost dni grajac na odwrót to co podałeś był bym grubo zarobiony 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|