|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takiego braku zaangażowania i braku ambicji u angielskiej drużyny już dawno nie widziałem. Bardzo dziwne. Moim zdaniem to nie BVB zagrało dobrze tylko City totalna kiche co Dortmund mógł wykorzystac gdyby miał lepszego napadziora niż Lewe drewno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lewy drewniak zjebał mecz  ehhh  co sie wymaga od napastnika? ma ladowac takie pily do bramy  dzisiaj chyba z 5 razy probowal i nic. za 2 tygodnie bedzie mial jedna taka sytuacje i bedzie musial trafic  czyli dzis gral dobrze czy zle?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie borussia zagrala, ale wciaz mam wrazenie, ze dzis anglikom zwyczajnie zabraklo ambicji pierwsza polowa jeszcze w miare wyrownana, no ale o drugiej to szkoda pisac, 35 minut klepania w obronie i oczywiscie zryw w koncowce, bo gwizdy juz lecialy takie, ze nawet nie wypadalo dalej czekac na koncowy gwizdek 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Lewy dno?Najlepsi napastnicy potrafią marnować sytuacje. Lewy miał tylko jedną setkę. Jakoś do Goetze i Gundogana się nikt tu nie przyczepia. A tak na marginesie to jebać City, pieniądze nie grają  dobrze im tak. Banda gwiazdeczek, przecież oni w drugiej połowie grali tragicznie.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
i wilk syty i Manchester City  Azazel - wszelkie prawa zastrzeżone. Cytuj autora słów 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
czepiacie się lewego, a kto w pierwszej połowie seryjnie marnował świetne okazje? bvb po prostu była turbo nieskuteczna jako zespół.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i wilk syty i Manchester City  Azazel - wszelkie prawa zastrzeżone. Cytuj autora słów  a znasz autora? bo ja nie  a tekst znam kilka lat...
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Zaraz wyjdzie, że Borussia chuja grała i punkt zawdzięczają tylko braku ambicji gwiazdom z City.
Ludzie czy wy nie widzieliście, jak ci młodzi ludzie zapierdalają, jak się staraja, ile serca w gre wkladaja, docencie to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktoś kadre Lyonu na jutro?
Przymierzam sie zaladowac Lyon+ Inter (pojechali mocno rezerwowym skladem, ale izi win)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli dzis gral dobrze czy zle? skupilem sie na jego pojedynku z hartem. dzisiaj zdecydowanie lepszy ten drugi. ciekawe jak bedzie 16. gral dobrze, ale za slabo strzelal 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Takiego braku zaangażowania i braku ambicji u angielskiej drużyny już dawno nie widziałem. Bardzo dziwne. Moim zdaniem to nie BVB zagrało dobrze tylko City totalna kiche co Dortmund mógł wykorzystac gdyby miał lepszego napadziora niż Lewe drewno zejdz z lewego, gotze tez mial okazje czy gundogan tego to juz nie pamietasz odswiez se pamiec, a city jakby mialo lepszego napadziora niz taki aguero to do polowy by prowadzili, a w 2pol moglby byc inny mecz. Borussia zagrala bardzo dobry mecz i gra sie jak przeciwnik pozwala.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
borussia sie starala, ale city jakby odrobine mniej to chyba dalo sie zauwazyc?  bo ja po zawodnikach szwabkow widzialem, ze za 3pkt. daliby sie pociac, angole ... raczej zdychac ochoty nie mieli 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Takiego braku zaangażowania i braku ambicji u angielskiej drużyny już dawno nie widziałem. Bardzo dziwne. Moim zdaniem to nie BVB zagrało dobrze tylko City totalna kiche co Dortmund mógł wykorzystac gdyby miał lepszego napadziora niż Lewe drewno Brak zaangażowania był aż nadto widoczny niestety  ale Lewy moim zdaniem zagrał całkiem nieźle, nie pierwszy i nie ostatni przestrzelił 100%, wcześniej mógł 2 asysty zaliczyć o ile dobrze mi się kojarzy, jednak skuteczność w całym meczu była fatalna z jednej i drugiej strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widocznie bardziej opłacalne dla City było nie wygrać.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Zdecydowanie tak bitnap grali zupełnie bez ambicji. Mnie cieszy fakt, że Borussia była tak waleczna , a jak City jest nastawione do gry w LM mnie mniej interesuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
i wilk syty i Manchester City  Azazel - wszelkie prawa zastrzeżone. Cytuj autora słów  a znasz autora? bo ja nie  a tekst znam kilka lat... Oczywiście, że znam. 2005 r. - fechnerinho - na popijawie po zwycięskim meczu HKS Hutnik Szczecin IV Liga zachodniopomorkie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz wyjdzie, że Borussia chuja grała i punkt zawdzięczają tylko braku ambicji gwiazdom z City.
Ludzie czy wy nie widzieliście, jak ci młodzi ludzie zapierdalają, jak się staraja, ile serca w gre wkladaja, docencie to. Tak, tak tu masz rację bezsprzeczną, ale... zwróciłem uwagę, na zachowania buków. Nie będę się tu rozpisywał, żeby nie dawać ich przedstawicielom, materiału do analiz, ale... No jest do cholery pewne " ale ". Było minęło, jutro LE, to cyrki będą lepsze. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Zdecydowanie tak bitnap grali zupełnie bez ambicji. Mnie cieszy fakt, że Borussia była tak waleczna , a jak City jest nastawione do gry w LM mnie mniej interesuje. dokladnie jestem zgodny w 100%, Borussia waleczny kolektyw z maxymalnym zaangazowaniem i ochota do gry, a city banda gwiazdeczek zarabiajacych krocie. Wielkie szacunek i uznanie dla BVB za to co dzis zaprezentowali, niesmak ze sie nie dalo wygrac 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|