|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja 2 tygodnie temu kupilem sobie takie cos http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/9871i musze powiedziec ze klasa sama w sobie obecnie cena tego zegarka idzie w gore . jeszcze nie jest to firma ppularna w polsce czemu daje pewien "szpan" .w sklepie swiss bo tylko w nim sa jak narazie te zegarki powiedza o nim to co chcesz uslyszec i po mimo tak krotkim uzytkowaniu zgadzam sie z opinia "szefa sklepu"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie szukam jakiegos zegareczka. Po wyjezdzie w alpy moj gdzies zginal w sniegu  . Zdecydowanie chce cos taniego, milego dla oka. Z raczej mala koperta bo reke mam chuda. Przynajmniej rzucice nazwami jakis firm, bo zakladam ze nie zechce wam sie szukac po allegro czy gdzies:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jesli ktos by sie szarpnal i chcial podac cos konkrentego to jeszcze wazne jest dla mnie zeby to nie byla metalowa bransoleta. Skora, kauczuk czy inne sztuczne tworzywo jest ok 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Chyba nie podałeś najważniejszej rzeczy jeśli chodzi o zegarki... cena lelu , cena ! Ile chcesz wydać ?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Zdecydowanie chce cos taniego, milego dla oka. Chyba nie podałeś najważniejszej rzeczy jeśli chodzi o zegarki... cena lelu , cena ! Ile chcesz wydać ? Młoda godzina , przepraszam , posty do kasacji. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jesli ktos by sie szarpnal i chcial podac cos konkrentego to jeszcze wazne jest dla mnie zeby to nie byla metalowa bransoleta. Skora, kauczuk czy inne sztuczne tworzywo jest ok  ja polecam firmę FOSSIL , ciekawe wzornictwo, przystępna cena jak dla szaraczków jak ja  Ja posiadam taki -> [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie nie chcialem podawac ceny za bardzo gdyz bo czasem niewiele powyzej granicy ktora bym wyznaczyl mogloby sie okazac ze jest cos co przecholernie by mi sie spodobalo Przejrzalem troche allegro, nie za duzo i calkiem fajnie wygladaja zegarki Gino Rossi. Fossile zaraz zobacze  dzieki!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wlasnie nie chcialem podawac ceny za bardzo gdyz bo czasem niewiele powyzej granicy ktora bym wyznaczyl mogloby sie okazac ze jest cos co przecholernie by mi sie spodobalo Przejrzalem troche allegro, nie za duzo i calkiem fajnie wygladaja zegarki Gino Rossi. Fossile zaraz zobacze  dzieki! Przejrzyj tutaj na pewno coś Ci się spodoba KLIK [ swiss.com.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie to mysle ze cena jest realna, niestety ale sklepy stacjonarne maja duze marze na zegarkach gosc ma troche malo komentarzy, niby firma jest ale stacjonarnego sklepu brak, kontakt tylko na komorke ..mozna nabrac watpliwosci ... chyba ze daCi obejrzec zegarek przed zakupem, na pewno sa jakies szczegoly ktore wyrozniaja czy zegarek jest orginalny czy tez nie looknij na ebay moze jeszcze jakie sa ceny w euro czy mniej wiecej to samo zawsze tez mozesz im odeslac jak cos zauwazysz niepokojacego z drugiej strony na targu w Cairo taki zegarek po 30 baksow moge Ci kupic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nowy nabytek  [ Linked Image] CERTINA DS FIRST CERAMIC chętnie odsprzedam swoje SEIKO
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
[ Linked Image] Ostatnio kupiłem za $69, ale pech chciał że trafiłem na nieszczelną jednostkę i musiałem zwrócić.
|
|
|
|
|
|
|
I tym razem zamówiłem następujący model i baaaaardzo mi się podoba. Dużo lepiej wychodzi niż na zdjęciu, do tego jest niesamowicie lekki (silikonowy pasek a zegarek z tytanu - wrażenie super). Cena $70. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Tylko ten oczojebny kolor paska  Szary bardziej uniwersalny : [ Linked Image] Te dwa też spoko od Skagena : [ Linked Image] [ Linked Image] Zastanawia mnie tylko jak ten pasek z modelu nr 2 się sprawuje. Tylko u Skagena widziałem tego typu paski.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[ Linked Image] za mna ten strasznie chodzi, na gwiazdke chyba go sobie sprawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Któraś z tych podziałek, to nie czasem noniusz suwmiarkowy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Za mną ten i też na święta się skuszę chyba. Chociaż ten pierwszy ciemny, co Conrad wkleił też spoko wygląda. Jaki to jest model i gdzie dostanę? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie takie sikory z tytanu po 70$ sprzedają? Bo kiedyś kupiłem od murzyna roleksa za 30$ ale pękło mi szkiełko jak się po pijanemu wywróciłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na allegro jest ich sporo, pewnie znajdziesz. Ten z pomaranczowym paskiem 390zl 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|