Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuje założyć stronę internetową w związku z tym że otwieram wypożyczalnie smaochodów ,narazie właściwie jednego samochodu na wesela ,śluby itp ,200-300 zł mogę dać za stworzenie takiej podstawowej stronki czyli pare zdjęć numer telefonu itd ,chętnych zapraszam GG 3191768.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Za tę kwotę to poleca już tylko www.zlecenia.przez.net [zlecenia.przez.net] ...jak postanowisz dopisać jedno zero to zapraszam do mnie na PW :-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jesli to ma byc zwykla strona www bez fajewrkow itp. to Ci zrobie za darmo z bezplatnych kreatorow stron www wink a najlepiej zrob sobie sam, fajna sprawa tongue

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
gnacik, jak Ty za stronke wizytowke bierzesz 2-3k to pewnie przebierasz w ofertach. smile

A z tego co pamietam jak kiedys folio wrzuciles to za bogato nie bylo, chyba ze taki progres zaliczyles wink

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
strona agencji turystycznej taka nie zbyt skomplikowana pisana autorsko oparta o szukajke MerlinX ,ile za to mogą wołac?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i tak najwazniejsze to latwa i prosta domena do zapamietania oraz pozycjonowanie tej strony

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Linc
jesli to ma byc zwykla strona www bez fajewrkow itp. to Ci zrobie za darmo z bezplatnych kreatorow stron www wink a najlepiej zrob sobie sam, fajna sprawa tongue
mialo byc darmowych szablonow stron www

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oferta już nieaktualna ,zgłosił się kolega z polecenia kogoś z forum .Za 400 zł zrobi stronkę ,Linc nie mam czasu nigdy się za coś takiego nie zabierałem ,a w szkole na informtyce jeszcze o tym nie uczyli smile Choć pewnie i sam bym sobie poradził. Gnacik 2 tys to za dużo nie wiem ile wogole bede mial zlecen ,moze kiedys jak wejde w zabytkowe samochody to pogadamy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Maciek bierzesz jakis darmowy szablon juz gotowej strony co Ci do gustu przypadla, wrzucasz go do tez darmowego edytora strony www, zmieniasz dane, wrzucasz jakies zdjecia aut i wsio
jaka masz domene? pochwal sie

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Czasem można tutaj coś fajnego znaleźć i przerobić: www.templatemonster.com [templatemonster.com]

Ale pod kątem wynajmu aut ślubnych ciężko będzie coś znaleźć.

old hand
old hand
Podepnę się pod temat, jeśli pozwolisz Maciek smile
Też potrzebuję 2wóch stron wizytówek, Linc odbierzesz priva.
Pzdr.
Joke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie a moze rzuccie okiem na oferte nazwa.pl?

ja dostalem szablon (setki juz gotowych) + darmowe przerobki na start wedlug moich zyczen

oczysiscie mozna samemu edytowac i jest to proste jak dla przedszkolala, wszystko w obrazkach i ikonkach

przez pol roku wsio za free

potem oplata 369zl brutto za rok, oczywiscie to hosting, strona,mozliwosc zmian wlasnych w ramach szablonu, domena osobno platna

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
500 zł to standard za taka stronke bez domeny i serwera oczywiscie, wodpress + szablon. Potem nawet sam będziesz mógł sobie dytować w kilka sekund.

Ta oferta od nazwy beznadziejna, poza tym tam pewnie ze 100 zł za przedluzenie domeny.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Self - a rozwiniesz dlaczego oferta od nazwy beznadziejna?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
bo to sa cwaniaki i pewnie w tym szablonie jest jeszcze link do ich firmy, domyslam sie ze szablony sa niskich lotow, a na wordpressa mozna znalezc piekne skorki (czesc darmowych i czesc platnych) i tez latwo przerobic, poza tym wystarczy Ci spokojnie hosting za 40 zł rocznie i przedluzenie domeny za 60.
Ponad to ciekawe jak te stronki mają się w kwesti SEO, w Worpdressie naprawde wystarczy kilka klików, żeby to już jako tako wyglądało i można było przymknąć oko, a Google kocha Wordpressa, natomiast tutaj nie wiem jak to wygląda, ale znowu zakladam ze nikt tego nie bral pod uwage (aczkolwiek moge sie mylic oczywiscie, gdyz nie znam produktu smile )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ok, ale jak sam piszesz "nie znam produktu" to po co piszesz "oferta beznadziejna" ?

jak dla mnie kto co lubi, masz techniczne skillsy i cche ci sie bawic to mozesz szukac na wordpressie itd.

mozesz tez nawet nauczyc sie kodowania, grafiki, pozycjonowania i zrobic to wszystko sam, tylko czy na tym polega Twoj biznes? biznes Macka to wynajme limuzyny, wiec po cholere ma sie bawic w robienie strony? lepiej zaplacic i ktos to zrobi, a Maciek moze zajac sie biznesem wlasciwym

nazwa daje oferte dla ludzi, ktorzy nie chca wchodzic w szczegoly techniczne, tylko zaplacic i zeby dzialalo i ta oferta wedlug mnie jest OK, i cenowo i jakosciowo

kiedys wynajalem goscia do zrobienia wizytowki, fakt zaplacilem 300zl, zrobil szybko (pewnie sam wykorzystal jakis darmowy szablon) ... a potem musialem sie prosic tygodniami za kazda najmniejsza zmiane

a teraz strona jest zrobiona, nazwa za free pozmieniala co tylko chcialem,a zmiany sa tak proste ze kazdy idiota je wprowadzi, wiec po co mi wiecej? mozna sie skupic na biznesie wlasciwym.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
ok, ale jak sam piszesz "nie znam produktu" to po co piszesz "oferta beznadziejna" ?
widziałem ich gotowe sklepy, były słabe.

mozesz tez nawet nauczyc sie kodowania, grafiki, pozycjonowania i zrobic to wszystko sam, tylko czy na tym polega Twoj biznes? biznes Macka to wynajme limuzyny, wiec po cholere ma sie bawic w robienie strony? lepiej zaplacic i ktos to zrobi, a Maciek moze zajac sie biznesem wlasciwym

akurat moj tak laugh
ale MAciek moglby lepiej spożytkować te pieniadze, a wordpress jest banalnie prosty, kazdorazowa zmiana tekstu polega na tym samym co obsluga worda.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Self-Confident
widziałem ich gotowe sklepy, były słabe.

akurat moj tak laugh
ale MAciek moglby lepiej spożytkować te pieniadze, a wordpress jest banalnie prosty, kazdorazowa zmiana tekstu polega na tym samym co obsluga worda.

no wiesz co, my mowimy o wizytowce za 300zl a nie o sklepie. Fajny sklep to nie zrobisz za 300 zl nigdzie.

a co do "Macka". Teoretycznie moglby pieniadze spozytkowac inaczej, ale czy lepiej? Musialby zainwestowac czas w znalezienie wordpressa ( bo nie kazdy wie ze istnieje), nauke (jakkolwiek prosta by nie byla), zrobienie stronki, poprawki ... a czas to pieniadz chyba, nie?

a tak to mowi co chce i odbiera gotowy produkt

rozumiem Twoje podejscie, ale zwaz na to ze siedzisz w tym biznesie wiec masz inna perspektywe

po protu oferta nazwa.pl to inny target, ty nie jestes w tym targecie ot co

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 1,191 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026