głodzicie się jak barany w ciągu dnia a później wpierd.alacie po nocach
no ale to... normalny etap, z czasem przejdzie jeśli się wytrzyma, jak się nie wytrzymuje to coś wypić najlepiej wodę
glodzicie sie? zdrowe jedzenie na nic wspolnego z glodzeniem sie ja jem w tym momencie tyle kcal, ze zaloze sie o kazda sume ze Ty tyle nie jesz:) Co prawda mam to rozlozone na 5 a czasami 6 posilkow ale tak czy siak jem okolo 4 tys kalorii w dni treningowe
ćwicze w domu Dobry zestaw na mieśnie nóg czy chujowy ? Na początek rozgrzewka dynamiczna Przysiady 4serie (stangielki ablo stanga)czy może robić hack przysiady 2min przerwy miedzy seriami. Martwy ciąg na prostych nogach 4x8-12 2min przerwy WYSOKI STEP ZA SZTANGĄ/SZTANGIELKAMI 4x12 2min przerwy albo wykroki ze stangielkami. WSPIĘCIA NA PALCE ze stangielkami w staniu 5x20powtórzeń 2min przerwy
ćwicze w domu Dobry zestaw na mieśnie nóg czy chujowy ? Na początek rozgrzewka dynamiczna Przysiady 4serie (stangielki ablo stanga)czy może robić hack przysiady 2min przerwy miedzy seriami. Martwy ciąg na prostych nogach 4x8-12 2min przerwy WYSOKI STEP ZA SZTANGĄ/SZTANGIELKAMI 4x12 2min przerwy albo wykroki ze stangielkami. WSPIĘCIA NA PALCE ze stangielkami w staniu 5x20powtórzeń 2min przerwy
Rozciągani.
1. Ćwiczenie - przysiady, robiłbym ze sztangą (4 serie), przerwy min. 2.Przydałaby się maszyna - taka zwykła do ławki - prostowanie nóg siedząć.
też 4 serie 3. Martwy ciąg (4 serie) 4. Dobrze byłoby zrobić uginanie nóg na maszynie leżąc (4 serie)
5. Łydki - wspięcia na palcach (wystarczy wg mnie 3 serie po 20 - jak na początek).
Ha jadłem dziś pierwszy raz w życiu twaróg z oliwą, wcale nie takie złe jak niektórzy tu pisali W piątek totalna zmiana pogody na zimową niestety, chyba trzeba będzie pomyśleć o basenie
Dla mnie oliwa jest najgorsza , nie znoszę tego smaku wolę twaróg + siemie lniane zmielone.
Teraz robie taki trening na nogi (dobry czy dalej lipa ?)
1.Przysiady ze stanga z tyłu 4serie 2.bułgarskie przysiady 3serie 3.wykroki 3serie 4.martwy ciąg 4serie 5.wspięcia na palcach 5s Dużo biegałem na redukcji to nogi mam w miare mocne.