|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Last edited by Platini; 19/10/2012 13:07.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
11kera11, dzięki: link. Udało się wrócić do mieszkania i nie poznać wyniku po drodze, chociaż były momenty grozy, gdy mijałem ludzi z szalikami  Szkoda tylko, że pacyfista wynik podał 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
2 lata zakazu stadionowego dla nurka z narodowego  a Matka Madzi konno w samej bieliznie ma czas teraz na przyjemnosci  a Tusk sie dziwi ze mlodziez nagminnie opuszcza ten pojebany kraj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
11kera11, dzięki: link. Udało się wrócić do mieszkania i nie poznać wyniku po drodze, chociaż były momenty grozy, gdy mijałem ludzi z szalikami  Szkoda tylko, że pacyfista wynik podał  o 20 na tvp sport byla retransmisja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
2 lata zakazu stadionowego dla nurka z narodowego  a Matka Madzi konno w samej bieliznie ma czas teraz na przyjemnosci  a Tusk sie dziwi ze mlodziez nagminnie opuszcza ten pojebany kraj. Aha, znowu Tusk winny.... Aleś dał porównanie, ten nurek to zobaczysz zrobi na tym taką karierę, że podziękuje za to zamieszanie. Jestem przekonany, że już niedługo będzie bohaterem nie tylko internetu, tylko mediów w POlsce. Myślę, że wyjeżdżający nie myślą w takim momencie o tej morderczyni...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Okocha ja napisalem o sytuacjach skrajnych w naszym kraju
prawo ,prawem ale najwazniejszy jest zdrowy rozsadek
morderczyni,psychicznie chora robi zdjecia w bieliznie do szmatlawcow za kilka pln-ow a facet ktory bawi sie w nurka
jest zagrozony 3 letnim wyrokiem. Przeciez nikt nie wyjezdza przez tuska czy kaczynskiego tylko przez sytuacje w kraju w ktorym oni byli lub sa u władzy
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ronaldo  https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MTgyMjkwMzUzNDUwMDoNUzZNdAkRwB36Qtg%3D&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pechowiec
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nawiązując do nurka-3 lata nie dostał,ale media mnie śmieszą lansując gościa na jakiegoś bohatera a w innym kontekście ten sam czyn byłby potępiony i żądaliby surowej kary. I wyobraźmy sobie, że za tym gościem leci kilka tysięcy,jest przepychanka, rozróba, ogólnie syf... Wtedy byłby znowu spór,kto zawinił i że trzeba zaostrzyć prawo dla kiboli. W normalnie zorganizowanym państwie przestrzega się prawa i niestety dla tych, którzy je łamią powinna być adekwatna kara i taką gość dostał i powinien się z tego cieszyć. A tak jak pisałem, jestem pewien że zrobi na moment karierę medialną, co już widać po pierwszym wywiadzie(ilość stacji telewizyjnych,radiowych)>>>
|
|
|
|
|
member
|
|
member
11kera11, dzięki: link. Udało się wrócić do mieszkania i nie poznać wyniku po drodze, chociaż były momenty grozy, gdy mijałem ludzi z szalikami  Szkoda tylko, że pacyfista wynik podał  o 20 na tvp sport byla retransmisja Na chatę wróciłem ok. 21, a poza tym bałem się włączać tv, żeby nie usłyszeć: "a teraz zapraszamy państwa na retrasmisję meczu, w którym Polska przegrała niestety z Anglią 0-2".
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Okocha przestan z tym prawem
u nas prawo "prawie" nie istnieje
ja mam to w dupie czy ten nurek bedzie teraz tanczyl na lodzie
czy wystepowal u Drzyzgi
jak bedziesz mial w aucie umierajacego czlowieka to tez bedziesz przestrzegal znak zakaz wjazdu i jechal objazdem . najwazniejsze myslenie i zdrowy rozsadek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ronaldo  https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MTgyMjkwMzUzNDUwMDoNUzZNdAkRwB36Qtg%3D&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pechowiec 4 koła ci przeszły przez 1.08? cholera 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Okocha przestan z tym prawem
u nas prawo "prawie" nie istnieje
ja mam to w dupie czy ten nurek bedzie teraz tanczyl na lodzie
czy wystepowal u Drzyzgi
jak bedziesz mial w aucie umierajacego czlowieka to tez bedziesz przestrzegal znak zakaz wjazdu i jechal objazdem . najwazniejsze myslenie i zdrowy rozsadek Dokładnie i w dzisiejszym wyroku w tej sprawie widzę rozsądek, bo zagrożenie czynu było niewielkie. Zmierzam tylko do tego, że większość z nas, nawet na tym forum, po każdej zadymie w Polsce pisze że trzeba zrobić z tym porządek jak w Anglii, a tam za przekroczenie barierki są takie kary, że każdemu się odechciewa kombinować cokolwiek... Więc jasne, że morderców powinno się skazywać surowo ale inne przewinienia musimy konsekwentnie również karać-tak jak napisałeś z rozsądkiem(który dzisiaj zachowano...)...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ronaldo  https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MTgyMjkwMzUzNDUwMDoNUzZNdAkRwB36Qtg%3D&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=pechowiec 4 koła ci przeszły przez 1.08? cholera  To się nazywa peszek typerski  no ale z drugiej strony trzeba zauważyć w jakich okolicznościach zremisowali Niemcy czy chociażby Francja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
janka kreczuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
janka kreczuj  nie tu. sorki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kończyli mi kupon jak nie strzelili karnego w 91 min to zwątpiłem a jednak wsadzili w 97 min mimo ze sedzia doliczył 5 min 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale bramek w meczu Palestynek xD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kończyli mi kupon jak nie strzelili karnego w 91 min to zwątpiłem a jednak wsadzili w 97 min mimo ze sedzia doliczył 5 min  i gitara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i 6:0, hehehe a jakie kursy piękne O.o
|
|