|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze z kumplami idąc w miasto i popijając napoje procentowe, idziemy na kebaba. Po wypiciu jest idealny na zapchanie 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeberka Pieczywo czosnkowo. Panierowany kawałki kurczaka - takie większe nuggetsy.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jestem w trakcie kolacji, a raczej byłem smażony pstrąg twaróg z miodem i herbatka z imbiru ale zastanawiam się co jutro na obiad, troszkę dość mam kurczaka i ryby... może tradycyjny schabowy z kapusta kiszoną plus jakiś ryż a może befsztyk, przezucam w głowię czego dawno nie jadłem i nic mi nie przychodzi na myśl poza nalesnikami po meksykańsku z tuńczykiem albo z mięsem mielonym  co robicie jutro na obiad? albo inaczej, co będziecie jedli w porze obiadowej? kanapke z serem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Był ryż brązowy z indykiem w sosie  do tego kiszona kapusta na deser ciasto, sam robiłem kolacja to Nemiroff z chraszczami(chrupiące grzybki jakby ktoś nie wiedział, idealne z jogurcikiem i cebulką)  dziś to będą mielone 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem w trakcie kolacji, a raczej byłem smażony pstrąg twaróg z miodem i herbatka z imbiru ale zastanawiam się co jutro na obiad, troszkę dość mam kurczaka i ryby... może tradycyjny schabowy z kapusta kiszoną plus jakiś ryż a może befsztyk, przezucam w głowię czego dawno nie jadłem i nic mi nie przychodzi na myśl poza nalesnikami po meksykańsku z tuńczykiem albo z mięsem mielonym  co robicie jutro na obiad? albo inaczej, co będziecie jedli w porze obiadowej? kanapke z serem ubogo, żadnego warzywka... chłopaki robicie jakieś sobie soki warzywne na zimę, wekujecie coś, zamiast kupować?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wczorajsza:D [ Linked Image]
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Strasznie grubo smarujesz masło... I do tego niechlujnie. Należy rozsmarować do skórki równomiernie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ? 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  Dlaczego sam, rybką robi podkład do smaczniejszej rybki a wówczas wszystko się zmiesza i jest gut Strasznie grubo smarujesz masło... I do tego niechlujnie. Należy rozsmarować do skórki równomiernie  fechnerinho  Jakbym słyszał swoją kobietę. Ta zawsze musi mieć ładnie rozsmarowane na całości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  Dlaczego sam, rybką robi podkład do smaczniejszej rybki a wówczas wszystko się zmiesza i jest gut Strasznie grubo smarujesz masło... I do tego niechlujnie. Należy rozsmarować do skórki równomiernie  fechnerinho  Jakbym słyszał swoją kobietę. Ta zawsze musi mieć ładnie rozsmarowane na całości  No tak, bo rybka lubi pływać.... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
[quote=lupus]Wczorajsza:D Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  Dlaczego sam, rybką robi podkład do smaczniejszej rybki a wówczas wszystko się zmiesza i jest gut Strasznie grubo smarujesz masło... I do tego niechlujnie. Należy rozsmarować do skórki równomiernie  fechnerinho  Jakbym słyszał swoją kobietę. Ta zawsze musi mieć ładnie rozsmarowane na całości  Platini, ale mi pocisnąłeś  Aczkolwiek moja Pani również...tak jak mówisz, cieniutko lubi po całości 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
bo tak trzeba, masło musi być na całej kromce 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mam porządne masło, a nie smarowidło. Tego się nie da rozsmarować  Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Mam porządne masło, a nie smarowidło. Tego się nie da rozsmarować  Rozumiem, że sam sypiasz skoro jesz szprotki na kolacje ?  [ Linked Image] sorry, że się tak wbijam, ale ciekawi mnie co to za kot? marka, typ, model, rocznik...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Mam porządne masło, a nie smarowidło. Tego się nie da rozsmarować  Raczej bierzesz je prosto z lodówki i nie możesz rozsmarować A wystarczy wyciągnąć i trzymać w chłodnym miejscu(wtedy nie jest rzadkie i dobrze się rozsmarowuje)  Osełka rules Wygląda na zdziwionego 
|
|
|
|
|
|
|
Koty mi nie przeszkadzaja, choć zasadniczo nie chciałbym mieć stwora w domu, z drugiej strony, jestem w mniejszości bo 2/3 rodziny kota chce bardzo:) a ten mi się całkiem spodobał. ok, koniec OT, sorry:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Oczywiście, ale człowiek głodny to człowiek zły i niecierpliwy  Część dzisiejszej miski:D [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|