Ta wygrana Klizana w plebiscycie ATP nie taka oczywista. Jurek już był nominowany do tej nagrody przed Paryżem, więc jego szanse gigantycznie wzrosły.
Słowak rok starszy, wskoczył na koniec Top 30, ale z miejsca 117 (był w 2011 w Top 100 już). Jurek zaczynał ten sezon na 211 miejscu.
W wygranych chelkach 4-3 dla Klizana. Na szlemach 4 runda US Open i wygrana z Tsongą bez formy po drodze (jedyne zwycięstwo z tenisistą z Top 20 w sezonie). Jurek "tylko" 3 runda Wimbledonu, gdzie miał meczowe z Florkiem, ale też startował z kwalifikacji.
Najtrudniej będzie przebić tą wygraną Słowaka w St. Petersburgu, gdzie jednak grał z samymi ogórkami nie licząc szczęśliwie wygranego półfinału z Youzhnym (drugi grajek z Top 30 pokonany).
Dla mnie jednak ten ćwierćfinał Paryża to bardziej spektakularny wynik, a może być jeszcze lepiej. Najpierw przeszedł kwale, potem ograł po kolei bez straty seta dwóch grajków z Top 20, a teraz odprawił Panicza z Top 3. No i gra Jurka bardziej spektakularna i nietypowa niż tego słowackiego bezjajowca.
co jak co ale nikt nie mial takich jaj zeby robic przeciwko rudemu tyle skrotow
i to naprawdę dobrych skrótów nie jakieś balony na linię kara, tylko jeśli był błąd to w taśmę, a tak to zdecydowana większość zaraz za siatkę z niskim kozłem
Witam , gdzie gracie swoje bety , bf czy np bet365. Na bet 365 za duzo jest meczy na live i bardzo kusza co przynosi duzy minus . inaczej jest gdy nie gram na live . Co mam z tym zrobic , zrezygnowac z bet365 ? na jakis inny z ograniczonym livem ? Ratujcie
Witam , gdzie gracie swoje bety , bf czy np bet365. Na bet 365 za duzo jest meczy na live i bardzo kusza co przynosi duzy minus . inaczej jest gdy nie gram na live . Co mam z tym zrobic , zrezygnowac z bet365 ? na jakis inny z ograniczonym livem ? Ratujcie
co jak co ale nikt nie mial takich jaj zeby robic przeciwko rudemu tyle skrotow
i to naprawdę dobrych skrótów nie jakieś balony na linię kara, tylko jeśli był błąd to w taśmę, a tak to zdecydowana większość zaraz za siatkę z niskim kozłem