|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na dzien dzisiejszy maja juz w ofercie dubble chance, over/under, first/last goalscorer etc. w kazdym badz razie zawsze zachodze w glowe jak im sie chce to wszytsko drukowac skoro sa takie ruchy kursowe jakie sa, a to ze na wydrukowanej karteczce w poniedzialek jest kurs 1/2 czyli 1.50 na jakies zdarzenie, gdzie w srode ciezko znalezc w sieci 1.35 to i tak jak zagrasz to za 100 powiedzmy, to mimo tego co na kartce wyplate w przypadku wygranej dostaniesz po takim kursie jaki byl w wh aktualnie on line... nie bardzo rozumiem , jezeli zagralem kurs 1,5 to w razie wygranej wyplaca mi po takim kursie jaki byl tuz przed meczem ? np. 1,3 ? czy chodzi o to ,ze te punkty naziemne nie maja zsynchronizowanych zmian kursow zinternetowym bukiem i np. jak w necie o 14 kurs zmienil sie z 1,5 na 1,3 to w punkcie o 14 dalej wisi 1,5 i jezeli zagralem po godzinie 14 kurs 1,5 to rozlicza mi po tym 1,3 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dzien dzisiejszy maja juz w ofercie dubble chance, over/under, first/last goalscorer etc. w kazdym badz razie zawsze zachodze w glowe jak im sie chce to wszytsko drukowac skoro sa takie ruchy kursowe jakie sa, a to ze na wydrukowanej karteczce w poniedzialek jest kurs 1/2 czyli 1.50 na jakies zdarzenie, gdzie w srode ciezko znalezc w sieci 1.35 to i tak jak zagrasz to za 100 powiedzmy, to mimo tego co na kartce wyplate w przypadku wygranej dostaniesz po takim kursie jaki byl w wh aktualnie on line... nie bardzo rozumiem , jezeli zagralem kurs 1,5 to w razie wygranej wyplaca mi po takim kursie jaki byl tuz przed meczem ? np. 1,3 ? czy chodzi o to ,ze te punkty naziemne nie maja zsynchronizowanych zmian kursow zinternetowym bukiem i np. jak w necie o 14 kurs zmienil sie z 1,5 na 1,3 to w punkcie o 14 dalej wisi 1,5 i jezeli zagralem po godzinie 14 kurs 1,5 to rozlicza mi po tym 1,3 ? Chodzi o to drugie. [quote=ZlatanCristiano] W miescie w ktorym zylem nie bylo PP , w/w buki o ktorych pisze. Maszyny o ktorych mowisz znam z Wiednia "Wettpunkt" - jest to bardzo dobra opcja.W Austrii jest to w miare fajnie zorganizowane - siadasz z piwkiem,ogladasz na telbimach,a obok maszyny z oferta.
|
|
|
Link skopiowany do schowka