Czy ktoś kumaty może mi wytłumaczyć czym do diabła zajmuje się wojewoda? Poza pierdzeniem w stołek i braniem państwowej kasy?
Ja za cholerę nie wiem. Co otworzę gazetę to czytam o tym co robią posłowie, radni, prezydent miasta, burmistrzowie, wójtowie. Ale o wojewodzie ani widu ani słychu.
Czy ich jedynym zajęcie jest robienie z siebie debili i uprzykrzanie życia kibicom?
Przecież to z tamtego roku te zdjęcia są, a gość z flagą tyskiego na MN to widać od razu że albo podstawówkę eksternistycznie na siłowni kończył albo na etacie w komendzie jest. Maszerować w MN z piwem w łapie to też jest coś. W tamtym roku też niezależna się zesrać chciała z prowokatorami a gość którego ochrzciła najpierw policyjnym prowokatorem potem lewakiem okazał się znanym kibicem Legii. Ubaw mieli co niektórzy z wyjątkiem chyba samego zainteresowanego. Takie same pierdoły w niezależnej piszą jak w GW ta sama retoryka ale czego się spodziewać jak wielu teraz wielkich prawicowych dziennikarzy to przecież w Wyborczej kariery zaczynało.
Już nawet na gazetce napisali, że było sporo tajniaków w kominiarkach rzekomo w celu wyłapywania zadymiarzy Co ciekawe filmy już potwierdzają, już potwierdzają, że od Nich zaczęła się zadyma.
Kto kupi takie bajki? Chyba tylko jeden człowiek jest na tyle głupi, by to łyknąć.
Od zakończenia Marszu w 2011 było wiadomo, że w 2012 znowu będzie dym w trakcie marszu i niektórzy tylko po to tam jechali, a nie po to żeby obchodzić święto.
Gaske ale nalezy dodac,ze ci któzy byli tak nastawieni,nie mieliby okazji gdyby nie policja która, (z ich oficjalnego oświadczenia) zaczeła nacierac na początek kolumny w celu "przystopowania zbyt szybkiego poruszania sie czoła marszu,nad którym nie panowali organizatorzy" (!!!)
W zyciu takiego absurdalnego pomysłu nie czytałem(u oficjeli). Ja sie pytam , w jakim celu ? Marsz by ruszyl i nie było by żadnego incydentu.
Bylo dobrze.Cieszy ogromna rzesza Węgrów,sporo Szwedów,Włochów,Francuzów ,a i widzialem Meksykanki z flagą To troche nie pasuje,do propagandowej doklejonej nam ksenofobicznej mordy