Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 48 1 2 12 13 14 15 16 47 48
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pany gdzie widzicie overy w tej kolejce LM

Mi sie wydaje na dzisiaj ze Valencia - Bayern jutro MCity - Bayern no i jeszcze Barca + Shachtior

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jeszcze jeden kupon na LM :
Galta 1x
Dortmund x2
Bate 1x
bezpiecznie, powinno być bez niespodzianek.
ako. 1.98 boks

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by olopatronat

Mi sie wydaje na dzisiaj ze Valencia - Bayern jutro MCity - Bayern no i jeszcze Barca + Shachtior
Cluj - Braga over 2,5 darmo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja mysle tu czysta brage ladowac smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
dlaczego kursy na Bate tak rosną na BF ?? myślałem że Lille ma zagrać osłabione

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by olopatronat

mi sie wydaje że
Juve - Chelsea
BATE - Lille

a Valencia Bayern bym sie nie czepiał na over

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by dragon
dlaczego kursy na Bate tak rosną na BF ?? myślałem że Lille ma zagrać osłabione

Na BA jest prawdopodobny skład :
Landreau - Digne, Rozehnal, Basa, D.Sidibé - Mavuba (cap), M.Martin, Id.Gueye - S.Kalou, Payet, N.Roux (or Bruno)
Nie wygląda to najgorzej. Chyba wszyscy oczekiwali troche bardziej rezerwowego ustawienia tym bardziej, że w weekend wyjazd do Marsylii.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Witam piwo

Galatasaray - Man Utd over 2.5
BATE Borisov - Lille over 2.5
do tego
Lakers -3.5
boks
no i pociąg:
Spartak 1X
Man Utd X2
Chelsea X2
Cluj - Braga over 3.5
Szachtar -1.5
Hornets +7.5
smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i chyba taki kuponik pójdzie:
Juve- Chelsea o2,5
Bate- Lille o2,5
Galata 1x
Donieck
Barcelona

ako 6.92

tylko ta Barcelona na wyjeździe blush ale Spartak zdrowo osłabiony ...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
teraz przeczytałem dopiero, że spartak bez 3podstawowych bramkarzy. Będzie bronił jakiś młody z drugiej drużyny. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Scherrer
teraz przeczytałem dopiero, że spartak bez 3podstawowych bramkarzy. Będzie bronił jakiś młody z drugiej drużyny. smile
Szeregi Spartaka zostały zdziesiątkowane. Największy dylemat dotyczy obsady bramkarskiej, ponieważ kontuzjowanych jest aż trzech goalkeeperów – Andriy Dikan, Sergei Pesyakov oraz trzeci bramkarz, Artem Rebrov, który nabawił się kontuzji w ostatnim meczu ligowym z Volgą (1:1). Nieszczęścia chodzą parami więc nie mogło zabraknąć urazów w inny liniach. W ataku gospodarzy nie zobaczymy Dzyuby i Wellitona, w obronie nie będzie mógł wystąpić Parshivlyuka, zaś w pomocy nie zagrają skrzydłowi Bilyaletdinov i McGeady. Spartak ucierpi także na absencji brazylijskiego defensywnego pomocnika, Romulo, który składnie potrafi zainicjować akcję ofensywną z głębi pola.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
to ładnie wink
w takim razie Barca pewnie sobie poradzi.

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Barca -2,5 laugh grin ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Uve87
Barca -2,5 laugh grin ?
to to i tak strach laugh ale -1,5 powinno być 0-2 1-3

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Prawdopodobny skład wg Sportu:
Valdés; Alba, Puyol, Mascherano, Alves; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Messi, Pedro.

Prawdopodobny skład wg MD:
Valdés; Alba, Piqué, Puyol, Alves; Busquets, Cesc, Iniesta; Villa, Messi, Pedro.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by priboj
Szeregi Spartaka zostały zdziesiątkowane. Największy dylemat dotyczy obsady bramkarskiej, ponieważ kontuzjowanych jest aż trzech goalkeeperów – Andriy Dikan, Sergei Pesyakov oraz trzeci bramkarz, Artem Rebrov, który nabawił się kontuzji w ostatnim meczu ligowym z Volgą (1:1). Nieszczęścia chodzą parami więc nie mogło zabraknąć urazów w inny liniach. W ataku gospodarzy nie zobaczymy Dzyuby i Wellitona, w obronie nie będzie mógł wystąpić Parshivlyuka, zaś w pomocy nie zagrają skrzydłowi Bilyaletdinov i McGeady. Spartak ucierpi także na absencji brazylijskiego defensywnego pomocnika, Romulo, który składnie potrafi zainicjować akcję ofensywną z głębi pola.

gowno prawda, dikan nie jest kontuzjowany

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://translate.google.pl/translate?sl=ru&tl=pl&js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.spartak.com%2Fmain%2Fnews%2F33029%2F

"Dziś 20-letni bramkarz Sergei Chernyshuk, przemawiając w kopii zapasowej "Spartakusa", również w drużynie Ligi Mistrzów.

Stało się to po kontuzji do dwóch innych bramkarzy czerwonym i białym - Sergei Pesyakov i Artem Rebrow. Tak więc, przed jutrzejszym walce z "Barcelona" w dyspozycji sztabu szkoleniowego był jeden zdrowy bramkarz podstawowy skład - Andrei Dikan."

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
Originally Posted by priboj

gowno prawda, dikan nie jest kontuzjowany
to LM a przedmeczowe nieoficjalne składy jak i plotki o kontuzjach nie zawsze się zgadzają ... często są ukrywane lub decyzje w sztabie o dyspozycji zawodnika są podejmowane pare godzin przed meczem ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bitnap dobrze wiesz że jak Messi będzie miał dzień konia to i Dikan pogromca cyganów będzie wyjmował piłkę z siatki parę razy ... ale tego nikt nie wie bo to magiczna LM bo to tylko 1 mecz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
e tam, goal.com puscil fame, ze kontuzjowani sa 3 bramkarze i ludzie nawet nie sprawdzajac, przekopiowuja tresc dalej

a juz w ogole mnie zgniotl post jakiegos goscia na ba, ktory napisal, ze 3 bramkarzy ma kontuzje i na bramce zagra ktos z pola laugh laugh laugh

Strona 14 z 48 1 2 12 13 14 15 16 47 48

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, The Boss, burbon, $-man, 11kera11, alfa, JelineK), 1,826 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,640
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025