|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz do godziny, za drugim razem do 10h  zalezy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Depozyty poniżej 1500 PLN zostaną obciążone 3% opłatą za usługę. Depozyty w wysokości 1500 PLN i powyżej, nie będą obciążone opłatami. bet365 pokrywa koszty jednego szybkiego przelewu bankowego co 28 dni. Za dodatkowe wypłaty bet365 pobiera 30 PLN.  Proszę o podpowiedź czy dobrze to rozumiem, jeżeli dokonam wpłaty w wysokości 200-500zł, zostanę obciążony kosztami 3% w tym wypadku 6-15zł. I teraz jednorazowe wpłaty co miesiąc na konto pokyrwa Bet365? A co oznacza dodatkowe inne wypłaty 30zł. Proszę o pomoc, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10minut do meczu schalke, już dostępny jest na live po kursie 1.72. Ten sam mecz w ofercie normalnej po 1,8.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10minut do meczu schalke, już dostępny jest na live po kursie 1.72. Ten sam mecz w ofercie normalnej po 1,8. bardzo często są takie różnice kursów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można zmienić aktualnie używane konto Moneybookers na inne? Tj moje dane, ale inna waluta
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy moze ktos mi powiedziec jak wyglada sprawa przelewu z bet365......wplacalem tam przez moneybokers skrill ktory pobral mi kase z deutsche bank poprzez przelewy24 .....jak teraz wyglada sprawa z przelaniem kasy z powrotem.....bet365 przeleje mi to do moneybokers w ciagu kilku godzin...ale niestety nie wiem jak moge to wyplacic z moneybokers bo nie mam ich karty bankomatowej....wiec jak to dalej zrobic.....wiem ze pytanie jest abstrakcyjne ale konto w moneybokers nie dawno zalozylem i jeszcze dokladnie nie wiem jak to wszystko biega
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy moze ktos mi powiedziec jak wyglada sprawa przelewu z bet365......wplacalem tam przez moneybokers skrill ktory pobral mi kase z deutsche bank poprzez przelewy24 .....jak teraz wyglada sprawa z przelaniem kasy z powrotem.....bet365 przeleje mi to do moneybokers w ciagu kilku godzin...ale niestety nie wiem jak moge to wyplacic z moneybokers bo nie mam ich karty bankomatowej....wiec jak to dalej zrobic.....wiem ze pytanie jest abstrakcyjne ale konto w moneybokers nie dawno zalozylem i jeszcze dokladnie nie wiem jak to wszystko biega mozesz zlecic wyplate z moneybookers na konto bankowe
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
robisz przelew z konta MB na konto bankowe... zrobiles przelew przez P24, problemu nie powinno byc. Jedyne co to problem czasowy. Moga poprosic o weryfikacje konta (mikro przelew z Deutsche Banku. Mi szedl przelew niecale 24h MB -> ING 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej złóż wniosek o kartę MB na ich stronie.Poświęć 40 kilka złotych(10EUR) na wstępną opłatę i będziesz miał dostęp do kasy od razu. Żeby wypłacić na konto bankowe musisz, jeśli dobrze pamiętam najpierw je zrejestrować na swoim profilu MB. Wtedy klikasz na zakładke wypłać pieniądze i zlecasz przelew na bank.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zauwazylem ze brakuje mi kilka punktow na koncie vip do nagrody, wiec zrobilem tak jak zwykle, zlozylem depozyt w bet365 i po jakims czasie bez gry wykonalem wyplate. Wczesniej robilem tak parenascie razy i nie bylo zadnego problemu, dzis dostalem taka wiadomosc od bet365, cytuje :
,,Uprzejmie informuję, że z uwagi na fakt, iż Pan dokonał wpłaty i wypłaty środków, Panska wypłata (oraz depozyt) zostaną obciążone opłatą. W naszych usługach, zazwyczaj nie obciążamy klientów opłatami za złożenie depozytu lub wypłaty. Jednakże, nie jesteśmy w stanie tego zrobić tym razem, skoro dokonał Pan wypłaty bez postawiania zakładów za pełną kwotę Pana depozytu. W takich przypadkach, opłata wynosi 2,5% depozytu i 2,5% wypłaty. Użytkownik powinien wyłącznie zdeponować pieniądze na konto w celu wykorzystania tych pieniędzy do postawienia zakładów/gry na stronie internetowej"
Nie dosc ze mam u nich zlimitowane konto do 50 zł i nie mam jak tego obrocic to jeszcze zrobilem dosc duzy depozyt i jesli odciagna mi te 5% to wyjdzie z tego duza kwota, nie wiem co w takim przypadku zrobic ? Klocic sie z nimi ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Akurat robią to słusznie, tak więc możesz wziąć koszta wykonania płatności na siebie lub wykonać ten obrót na zlimitowanym koncie co może trochę potrwać.
Jak u nich wygląda limit jeśli grasz dubla? Np. 1 na Chelsea i coś z innego meczu typu cornery w meczu Arsenalu? Czy jeśli cokolwiek się zmieni na kuponie to możesz ponownie zagrać czy na każdy pojedynczy element jest limit - czyli nie będziesz mógł dorzucić Chelsea 1 do żadnego innego kuponu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dosc ze mam u nich zlimitowane konto do 50 zł i nie mam jak tego obrocic to jeszcze zrobilem dosc duzy depozyt i jesli odciagna mi te 5% to wyjdzie z tego duza kwota, nie wiem co w takim przypadku zrobic ? Klocic sie z nimi ? Ale o co chcesz się kłócić ? jak i tak nie wygrasz .. buk to nie przechowalnia pieniedzy tym bardziej jak wpłaciłeś dużą kwotę przy mniejszej może by to uszło . Każda jedna firma tak zareaguje pryz takiej akcji więc nie ma co się kłócić .... no chyba ze ich ubłagasz ze te owe 5% postawisz na zakładach i dopiero wypłacisz .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akurat robią to słusznie, tak więc możesz wziąć koszta wykonania płatności na siebie lub wykonać ten obrót na zlimitowanym koncie co może trochę potrwać.
Jak u nich wygląda limit jeśli grasz dubla? Np. 1 na Chelsea i coś z innego meczu typu cornery w meczu Arsenalu? Czy jeśli cokolwiek się zmieni na kuponie to możesz ponownie zagrać czy na każdy pojedynczy element jest limit - czyli nie będziesz mógł dorzucić Chelsea 1 do żadnego innego kuponu? nie wiem bo nigdy w taki sposob nie gralem, obrocilem to w kasynie na ruletce, mala strata wyszla ale mniejsza niz te 5% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak u nich z wyplatami na MB, zmienilo sie cos pod wzgledem szybkosci ? bo juz czekam sporo..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak u nich z wyplatami na MB, zmienilo sie cos pod wzgledem szybkosci ? bo juz czekam sporo.. czyli ile konkretnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ponad 16h zwykle trwalo to duzo krocej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to rzeczywiście jakoś długo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to rzeczywiście jakoś długo najlepsze jest to ze ciagle to wisi, ciagle mam mozliwosc anulowania wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to rzeczywiście jakoś długo najlepsze jest to ze ciagle to wisi, ciagle mam mozliwosc anulowania wyplaty Z tego co zauważyłem ostatnio wypłaty na MB robią w nocy... 2 razy miałem około 1.00 - 2.00
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wyplata zlecona dzis 16 na skrillu 16.20
|
|