|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wy to rozumiecie zupełnie na odwrót, że to ja jestem frajerem nikt z nas tak Cie nie nazwal ale jednak sam siebie okesliles tym mianem  Mi sie juz nawet nie chce z Toba dyskutowac bo po tym co Ty wpisujesz widze, ze to do niczego nie prowadzi. Powiem tylko, ze u mnie na osiedlu( tak jak i pewnie na wiekszosci osiedli w calym kraju) gdybys tak kogos nazwal to zostal bys pieknie poskładany  Llama: Twoja wypowiedz to tez smiech na sali  Tak, cała komenda zajmuje sie moja sprawą za zasmiecanie i przeszukują fora  Pierwsza sprawa na tapecie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aby patrzec jak Cie @Vendetta bedzie szukał Fajbusiewicz z 997 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A to rób sobie co chcesz, tylko zdaj potem relacje 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
I w dupe Vendetta. Są dowody... [ Linked Image] Dodatkowo, ktoś już podesłał na "5" w Dąbiu jak wracałeś autobusem z tej imprezy... [ Linked Image] Llama miał rację... Było tu pisać? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem być kiedyś cwaniakiem, ale przy burzliwych negocjacjach z panem policjantem za bardzo się zagalopowałem i go lekko obraziłem, wymiękłem gdy zagroził dołkiem, przyjąłem mandat  później się zbuntowałem i stwierdziłem że nie zapłacę, wymiękłem po raz drugi gry US zablokował mi konto w banku... 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Dam Wam cyne jak to sie skonczylo  kursy: Vendetta vs System 2,5-1,45  już wiadomo : dostaniesz grzywnę kursy masz baaaaardzo optymistyczne 10 do 1 tez jest optymistyczny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe skad wiadomo?  dzieki za wiare.. :|
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest kwestia wiary tylko tego co pod uwagę bierze Sąd a ten z reguły daje wiare psom .
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
To nie jest kwestia wiary tylko tego co pod uwagę bierze Sąd a ten z reguły daje wiare psom . Kiedyś leżałem w szpitalu z patrolowym. Opowiadał jak spisywali jakiegoś typka z piwem, dostał 100 zł, zaczął ich wyzywać i zmienili na 5 stówek. Gość oczywiście nie przyjął mandatu. Zaocznie odbyła się rozprawa, na której wąsaty potwierdził zaistniałą sytuację i skończyło się chyba na zapłacie 700-800 zł ze wszystkimi kosztami. Jak nie masz mocnych dowodów to zapomnij, że twoja prawda będzie twojsza. Ogólnie to niezły przygłup był z tego niebieskiego. Jeszcze kilka lat wcześniej startował do seminarium, marząc o karierze księdza. Nie wzięli go to wstąpił do prewencji i znalazł sobie dziewczynę, która mu przynosiła CKMy do szpitala, żeby sobie poczytał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam dosc konkretny plan dzialania ale boje sie byc ta rozprawa nie odbyla sie bez mojej wiedzy  Co to w ogle za zwyczaje ze bez mojej wiedzy cos sie odbywa?  Jak moge sie wtedy bronic???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Generalnie sąd zawsze wierzy psom. Ja jechałem kiedyś z kumplem autem, przejechaliśmy światła na pomarańczowym a policja która stała za drzewami za tymi światłami twierdzili ze na czerwonym. Jeden z gliniarzy nic nie widział bo był zajęty jakims gościem na chodniku. Oczywiście mandatu nie przyjąłem, sprawe w sądzie grodzkim przegrałem bo uwierzyli policji. No to się wkurrrwiłem i napisałem odwołanie do Sadu wojewódzkiego gdzie przedstawiłem kumpla z którym jechałem jako świadka. I gówno z tego bo i tak uwierzyli psu.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
bez niezbitych dowodów człowiek nie ma z nimi najmniejszych szans. więc ten śmiech na sali będzie standardowo z obywatela, a nie ze mnie czy mazika. dziwi tylko ta rozkoszna naiwność obywatela.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
mam dosc konkretny plan dzialania ale boje sie byc ta rozprawa nie odbyla sie bez mojej wiedzy  Co to w ogle za zwyczaje ze bez mojej wiedzy cos sie odbywa?  Jak moge sie wtedy bronic??? Jak nie odbierzesz poleconego, w którym cię poinformują o terminie rozprawy... to masz przesrane. Rozprawa odbędzie się bez ciebie, a ty nawet nie będziesz o niej wiedział. I nie ma znaczenia, że w tym czasie np. byłeś na wakacjach czy w szpitalu. Tak sobie w naszym kraju wymyślili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no chyba, ze tak Byzku  To dobrze bo juz myslalem ze onis pecjalnei to jakso robią zeby sie odbywala "beze mnie" a to juz by bylo przegiecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiedz ze jestes zonglerem, i zonglowales butelkami a nie zawsze to wychodzi tak jak powinna wiec upadla...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moje postanowienie Noworoczne: nie złapać żadnego mandatu przez cały2013, CB radio muszę chyba kupić. W tym roku w sumie dostałem 1150 zł. Prowadze w miarę przepisowo i szybko nie jeżdżę, wszystkie mandaty za przekroczenie od kilkunastu do max30 na pięćdziesiątce. Robie ok 25-30 tys rocznie i nie sposób nie złapać jakiegoś mandatu.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Kurwa co za dysputa Honor, duma ... nie przyjmie mandatu ... ja pierdole, ludzie ...  Tak tylko na marginesie, pies też ma dumę i jak mu jakiś miglanc podskakuje, to specjalnie mu dopierdoli  W imię zasad i chuj wie w co jeszcze. Jebać nygusów. 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
... i jeszcze ciśnienia nie trzyma 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Dostalem dzisiaj mandat za jazde bez biletu  . Nie mialem dokumentow, to pisalem babce na kartce, a ze trzeslo autobusem to nie wyraznie pisalem, na mandacie przepisala przykladowo zamiast Kowalski to Kewilski , zamiast numer domu 39/1 to 30/1, jedynie pesel dobrze spisany no i podpis dalem, jest szansa nie placic, ze nie dojda, ze ja to ja, czy podanie peselu skrzesla moje szanse? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|