|
|
old hand
|
|
old hand
czy w pinku istnieje opcja wplaty przez neteller i natychmistowej wyplaty na moneybookers, nie dokonywalem depozytu przez moneybookers tam. Jest opcja na cos takiego, chodzi glownie o szybkie przeslanie kasy z netka na mb.
|
|
|
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
a.k.a. jpmaster
zadnych szans, wyplata tym samym sposobem. przy roznych metodach wplat i obrocie mozna sprobowac, to co napisales nie przejdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzadko gram w Pinnku ,więc proszę o pomoc w zakładzie live handicap azjatycki:
Olhanense 1 +1 2,25 Porto 0 -1 1,649
Chcę postawić ,że Porto nie przegra.Czy mam wpisać w okienko obok Porto - 1 stawkę,którą chcę zagrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
The indictment charges that at least fifteen of the defendants were 'bookmakers' - Daniel Monreal and Pinnacle Sports owners Stanley Tomchin and George Molsbarger, in California; Steven Diano, Jerald Branca, Kelly Barsel, Joseph Paulk and Pinnacle Sports owner Brandt England in Las Vegas; Andrew Belardino, Michael Duong and Gadoon Kyrollos in New Jersey; and Vincent Basciano, Jr., Edward Cappucci, Edward Iazzetti and John Tognino, in New York. These bookmakers were allegedly responsible for overseeing 'agents' - such as Thomas Chiantese in New Jersey and Pennsylvania, Joseph Kornreich in New York and Ian Mandell, and Michael Colbert in Las Vegas. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mniej więcej napiszcie o co chodzi.Nie każdy zna anglika,a tłumacza internetowego to sobie można wsadzić w d...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
W skrócie coś pierdolą o tym że FBI wczoraj aresztowali w USA członków zarządu pinnacle sports i ich agentów i że ludzie masowo wypłacają teraz od tego buka pieniądze.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jesli trzymaja kase graczy z USA i innych krajow na tych samych kontach to madrze robia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Źle rozliczyli mi jeden z kuponów, bo zamiast po kursie 2,21 jak miałem na dowodzie zawarcia zakładu policzyli mi go po 2,14. Zwyczajowo kopiuję jednak każdy kupon i natychmiast gdy to odkryłem wysłałem im zrzut ekranu z zapytaniem dlaczego rozliczyli po innym kursie niż przyjęli. W sumie nic wielkiego bo 13 zł. mniej, ale ciekaw byłem jak się zachowają, bo nigdy nie miałem w Pinku takiej sytuacji, a stawiam tu masę zakładów.. No i proszę po trzech godzinach przychodzi mail z przeprosinami i zapewnieniami, że wszystko zostało skorygowane, a do tego dodają mi 100 zeta gratis jako rekompensatę za popełniony błąd. Klasowy buk potrafi zachować się z klasą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, mam wysłać do pinnacle w celu weryfikacji karty kredytowej "Authorization Form". O co to chodzi bo nie mam pomysłu?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ktos wie jak dlugo ich nie bedzie ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
czy muli wam strona? niby dziala, ale przejscia ze strony na strone trwa. granie live trwa na tyle ze kursy sie aktualizuja i w zolwim tempie nic nie da sie zatwierdzic
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
w pinnku dalej jedna wyplata w miesiacu kalendarzowym darmowa? czy jedna co miesiac?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Fakt że jedna wypłata w miesiącu kalendarzowym jest gratis, ale za to Pinnacle od lat ustala standardy jeśli chodzi o szybkość wykonania wypłat.   No i info dla osób nie znających firmę - przed zalogowaniem się nie widać całej oferty. Dopiero po zalogowaniu się na stronie Pinnacle widać mnóstwo innych opcji, np. na stronie z kursami Premier League nie widać już tylko jednego handicapu azjatyckiego ale przy każdym z meczów pojawia się wybór aż 5 różnych handi. To samo z zakładami na ilość goli.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ktos wie jak dlugo potrwaja te cyrki z nieprzyjmowaniem zakladow u nich?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jakim sensie? Przeciez caly czas wszystko dziala jak nalezy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W jakim sensie? Przeciez caly czas wszystko dziala jak nalezy. juz wszystko dziala, przy zatwierdzaniu zakladu pisali ze zaklad nie zostal przyjety z powodow technicznych. Kursy byly ale nic nie mozna bylo obstawic. Rozwiazanie problemu zasygnalizowali na poczcie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja nadal mam komunikat o nie przyjęciu zakładu jest jakieś rozwiązanie czy to problem techniczny ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|