w większości sytuacji z powyższych filmików nie ma nic nadzwyczajnego ot zwykła jazda po Warszawie nie da się inaczej, bo przy normalnej jeździe robią się jeszcze większe korki
w większości sytuacji z powyższych filmików nie ma nic nadzwyczajnego ot zwykła jazda po Warszawie nie da się inaczej, bo przy normalnej jeździe robią się jeszcze większe korki
ktos chcial przyszpanowac i zrobic kompilacje taka jak filmiki z rosji ... tylko ze jaki kraj takie kompilacje
jakies wykroczenia sa, ale w sumie nic szczegolnego jak napisal juz @Podstawek
ale jak sie juz czlowiek przyzwyczai do jazdy po Wawie to potem meka w kazdym innym miescie, bo wszyscy jezdza jak cmoki we mgle
Nie wiem. Alkohol, noc, policja, krzywe typy, ktoś tam ktoś, ciemno, złamana noga, przeznaczenie? Od wtorku iałem zacząć nową pracę, a tu nagle niespodziadzianka... Nie wiem, może tak miało być?!
no dokładnie, mam wrażenie że filmik kręciła osoba która w Warszawie jeździ od wielkiego święta do tego od niedawna ma kamerę w aucie i chciała zabłysnąć.
no dokładnie, mam wrażenie że filmik kręciła osoba która w Warszawie jeździ od wielkiego święta do tego od niedawna ma kamerę w aucie i chciała zabłysnąć.
Przejeżdżanie na czerwonym powodem do dumy...rispekt
To jakaś kpina to nasze państwo jest!!!!!!!! Klepnęli usraną ustawę dziś wchodzę na konto bankowe za wypłatę 1000PLN bankomat naliczył mi 40 złotych prowizji. Kurwa nic tylko pieniądze w skarpetce trzymać a 10-tego po kopertę chodzić żadne bankowe złodzieje by się nie żywiły na cudzej kasie i wszystkie te paniusie z okienek by wyjebali do reala na kasę.