|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
da sie to w ogole jesli sie nei ma wlasnej strony www?  Bo ja tez wyniki chce na fejsie wkleic
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Zawsze możesz z PDFa zrobić JPG http://pdf2jpg.net/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki Goget to by bylo dobre ale nie moge zrobic jpg jednego pliku :/ za duzo chyba tego :/ Mize ktos poradzi jak zrobic z tego taki link zeby od razu po kliknieciu wyswietlaly sie wyniki? http://speedy.sh/MkwWK/wyniki1-Copy.pdf
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gitara ale to tylko jedna częsc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget wez mi ogarnij tak samo drugą czesc  Bede Ci wisial duze piwko jak wpadniesz do Szczecina 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Goget wez mi ogarnij tak samo drugą czesc  Masz całość w jednym pliku - http://iv.pl/images/63520473245619397744.jpgBede Ci wisial duze piwko jak wpadniesz do Szczecina  Ok, ale butelki wyrzucamy do kosza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w porzadku jestes 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget już poradził sprawie, ale tak na przyszłość można też tak: tworzymy konto tutaj https://workspaces.acrobat.com/CreateAccount.htmlLogujemy się, uploudujemy plik, później klikamy na ten plik i wybieramy 'Share document" dalej 'Publish it' i już mamy plik na serwerze i link do skopiowania do niego. Przynajmniej ja tak zawsze robię 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W razie czego gwarancja Door to Door. Goget, co Cię podnieca w gwarancji Door to Door? Chyba, że kurierem, który przyjedzie po kompa będzie długonoga blondynka o dużych niebieskich oczach. W sumie ten typ gwarancji jest tak samo choojowy jak (prawie) każdy inny - zabierają Ci kompa na 2,3 albo 4 tygodnie i ...... problemu nie ma, jak jest ta długonoga blondyna do dymania  D2D to tylko tyle, że do Ciebie przyjadą a nie dygasz gdzieś. Przerabiałem to, a komp zapierniczał do Czech. Najlepsza gwarancja to jak serwis masz na mieście. Ale serwis, a nie punkt serwisowy. Tylko tak to mało kto ma. A co do firm to nie kupuję notebookow na A, a wybieram z firm Lenovo, Dell i Samsung. Nie kupuję 17", bo trzeba do nich większe torby. Zamiast tego 15" i wyższa rozdzielczość. (rada dla tych, u których komp chodzi >12h na dobę i do tego w pociągach).
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
D2D to tylko tyle, że do Ciebie przyjadą a nie dygasz gdzieś. Zawsze jakaś oszczędność czasu i wygoda. Co nie zmienia faktu, że oddanie na gwarancje to 2-3 tygodnie niepotrzebnego czekania. Najlepiej jakby wpadał fachowiec z zapasowym modelem, na miejscu zbadał problem i ewentualnie wymienił wadliwy element.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie..
Nie mam w tej chwili jakiegokolwiek urządzenia z Androidem.. A przeglądając ostatnio dostępne aplikacje, sporo było naprawdę dla mnie interesujących.
Obejdzie się bez kupowania sprzętu? Mam netbook'a (jako urządzenie mobilne), wystarcza mi w zupełności.
Są jakieś sprawnie działające emulatory Androida na XP? A może jakieś inne opcje?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@wwwujek Swego czasu bawiłem się taką konfiguracją (dawało radę): netbook + Android ( LINK [ code.google.com] - należy wybrać dystrybucję odpowiednią dla twojego netbooka - ja mam samsunga i chodził asus_laptop) + pendrive + LiLi ( LINK [ linuxliveusb.com] ) Sciągasz obraz, następnie instalujesz LiLi, wkładasz pendrive do kompa, uruchamiasz LiLi, wskazujesz obraz oraz pendrive i tworzysz LiveCD. Wtedy bez żadnych formatów itp. możesz sobie system z usb uruchomić i zobaczyć czy Ci odpowiada itp.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@wwwujek Swego czasu bawiłem się taką konfiguracją (dawało radę): netbook + Android ( LINK [ code.google.com] - należy wybrać dystrybucję odpowiednią dla twojego netbooka - ja mam samsunga i chodził asus_laptop) + pendrive + LiLi ( LINK [ linuxliveusb.com] ) Sciągasz obraz, następnie instalujesz LiLi, wkładasz pendrive do kompa, uruchamiasz LiLi, wskazujesz obraz oraz pendrive i tworzysz LiveCD. Wtedy bez żadnych formatów itp. możesz sobie system z usb uruchomić i zobaczyć czy Ci odpowiada itp. Dzięki! Robiłem jak trzeba, ściągnąłem 3 różne Androidy i lipa, nie odpala.. Jak odpalam program z pena, to pojawia się komunikat, że brak pliku msvcr100.dll, ale po naciśnięciu ok jest okno VirtualBox'u.. Nie wiem co robie źle.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
W końcu zakupiony Dell 17,3 " i7 2.4 - 3.4 GH RAM 16 GB FULL HD grafika Nividia 650 GT 2GB 4 lata gwarancji d2d 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli pytasz co Agassi ma w lapku to pewnie W8 Jeśli pytasz co wybrać dla Siebie ..... tylko W7 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|