|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zadnej fantastyki panowie, zadnych basni i obyczajowych.
Tylko intryga, krew, zabojstwa itp
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Trylogia Millennium zaliczona ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serial HBO jest świetnie zrealizowany, ale bardzo spłyca treść (widziałem 2 odcinki). Najbardziej tracą na tym oczywiscie rewelacyjne postacie. Inaczej się chyba nie da, przy tak obszernej książce. Pewne wątki i postaci po prostu musiałby być pominięte, bo inaczej serial miałby tyle odcinków, co "Moda na sukces"  Mimo wszystko serial całkiem przyzwoity. Oczywiście książka miażdży (książki w sensie) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadnej fantastyki panowie, zadnych basni i obyczajowych.
Tylko intryga, krew, zabojstwa itp Krajewskiego czytał ? Międzywojenny Wrocław, Lwów i współczesny Gdańsk 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Chyba się starzeję bo jak zawsze nienawidziłem czytać książek tak teraz naszła mnie ochota, żeby coś przeczytać  W związku z tym, że mam ochotę na jakąś biografię (najlepiej sportową) to czekam na propozycje, żeby była jak najciekawsza. Podejrzewam, że najbardziej zainteresowałaby mnie jakaś biografia tenisisty, ale nie wiem czy w tym temacie jest jakiś wyjątkowo dobry tytuł. Chciałbym zacząć od czegoś wyjątkowo dobrego żeby zachęciło mnie do czytania kolejnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba się starzeję bo jak zawsze nienawidziłem czytać książek tak teraz naszła mnie ochota, żeby coś przeczytać  W związku z tym, że mam ochotę na jakąś biografię (najlepiej sportową) to czekam na propozycje, żeby była jak najciekawsza. Podejrzewam, że najbardziej zainteresowałaby mnie jakaś biografia tenisisty, ale nie wiem czy w tym temacie jest jakiś wyjątkowo dobry tytuł. Chciałbym zacząć od czegoś wyjątkowo dobrego żeby zachęciło mnie do czytania kolejnych  Agassi - Open
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
można gdzieś dostać tę biografię w wersji ebook?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Koniec koncow ja zdecydowalem się na NIELEGALNI. Dziś odbieram zamowienie.  Wypożyczyłem też 2 książki Cobena oraz jedną Camili Lackberg.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
PS Swoja droga, nie wiedzialem, ze dozyje chwili w której będę rano pierwszy w bibliotece. Szybciej nawet niż kobietki tam pracujące 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
PS Swoja droga, nie wiedzialem, ze dozyje chwili w której będę rano pierwszy w bibliotece. Szybciej nawet niż kobietki tam pracujące  Te Panie to muszą być niezłe dziunie, że przed otwarciem pocisnąłeś 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moim zdaniem po prostu zapiły pałę wczoraj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koniec koncow ja zdecydowalem się na NIELEGALNI. Dziś odbieram zamowienie.  Wypożyczyłem też 2 książki Cobena oraz jedną Camili Lackberg. Co Camili? Sagę o Fjallbace zaczynasz?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie, była tylko Ofiara Losu albo Kamieniarz 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Hm. Nie wiem jak wy, ale jak mam do przeczytania w necie cos co ma wiecej niz 2 strony to mam problem z koncentracja ;P Mam bardzo podobnie. Mając do przeczytania jakiś większy materiał na kompie męcze się niesamowicie. Tylko papierowa książka.
Jeszcze wam mało wszelkiej maści ekranów, monitorów i wyświetlaczy? I ode mnie Książka w tradycyjnym wydaniu dla mnie jest nie do zastąpienia. Ten zapach książki, przewracane kartki Z gazetą mam podobnie, jak czytam coś w necie to tylko z musu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, była tylko Ofiara Losu albo Kamieniarz  No to jest właśnie z sagi, ale zaczyna sie od księżniczki z lodu, także leć lepiej po kolei  . Ja zaczynam właśnie ofiarę losu - 4 cz.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hm. Nie wiem jak wy, ale jak mam do przeczytania w necie cos co ma wiecej niz 2 strony to mam problem z koncentracja ;P Mam bardzo podobnie. Mając do przeczytania jakiś większy materiał na kompie męcze się niesamowicie. Tylko papierowa książka.
Jeszcze wam mało wszelkiej maści ekranów, monitorów i wyświetlaczy? I ode mnie Książka w tradycyjnym wydaniu dla mnie jest nie do zastąpienia. Ten zapach książki, przewracane kartki Z gazetą mam podobnie, jak czytam coś w necie to tylko z musu. Ale w ogóle nie porównujcie czytania z monitora, do czytania na czytniku z ekranem e-ink takim jak kindle. Gwarantuję, że po godzinie z kindlem, zapomnicie o ciężkich i niewygodnych książkach  Owszem zapach papieru jest fajny, ale da się bez tego żyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS Swoja droga, nie wiedzialem, ze dozyje chwili w której będę rano pierwszy w bibliotece. Szybciej nawet niż kobietki tam pracujące  rok temu jak mnie ostro wzięło na czytanie (trzyma do dzisiaj) też tak miałem 8 rano waruję pod biblioteką. Jak chcesz dobry Thriller to polecam: -'Chemia Śmierci' Simon Beckett 9/10 -jeżeli chodzi o klimat i jeszcze jedna bardzo fajna książka do polecania ale już nie thriller: - 'Więzień Urodzenia' Jeffrey Archer taki współczesny Hrabia Monte Cristo Ostatnio czytałem całą trylogię Igrzyska Śmierci (film fatalny) książka rewelacyjna ale raczej dla kobietek. Teraz czytam Stevena Kinga 'Misery' jestem na 60 stronie i też nie mogę się oderwać 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
PS Swoja droga, nie wiedzialem, ze dozyje chwili w której będę rano pierwszy w bibliotece. Szybciej nawet niż kobietki tam pracujące  rok temu jak mnie ostro wzięło na czytanie (trzyma do dzisiaj) też tak miałem 8 rano waruję pod biblioteką. Jak chcesz dobry Thriller to polecam: -'Chemia Śmierci' Simon Beckett 9/10 -jeżeli chodzi o klimat i jeszcze jedna bardzo fajna książka do polecania ale już nie thriller: - 'Więzień Urodzenia' Jeffrey Archer taki współczesny Hrabia Monte Cristo Ostatnio czytałem całą trylogię Igrzyska Śmierci (film fatalny) książka rewelacyjna ale raczej dla kobietek. Teraz czytam Stevena Kinga 'Misery' jestem na 60 stronie i też nie mogę się oderwać  zaciekawil mnie ten wiezien urodzenia , lece zaraz do empika , mam nadzieje ,ze to maja Misery czytalem i jak najbardziej polecam Wie ktos jak nazywa sie pierwsza ksiazka z serii Metro 2033(32?) Gluchowskiego ? Napisal ich kilka, potem chyba inni pisarze wlaczyli sie w projekt i pisali ksiazki o innych miastach na swiecie i pogubic sie mozna
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|