|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jak widzicie brooklyn -boston la lakers -ny knicks heat -thunder
zwyciestwo nets. i lakers sa dla mnie bez problemowe. heat raczej tez
prosze o wasze zdanie bo dzis toto czyne a do 14 chce to pograc 7/10
moze macie inne zdarzenia na noc 25.12
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nie wiem czy Netsi tak na luzie sobie poradzą z dobrą obroną Celtów , z kolei lakers powinno być izi
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
lakers takze uwazam pojada w swoim elegancik stylu.bedzie piekny odwet knicks jest nie skuteczne. bedzie miazga a la zlapie rytm w tych okolicznosciach
heat zepnie sie podobnie na thunder. durant musi zagrac na 100% a ja tego nie widze. westbrook lubi zwariowac. k.martin z urazem jak zagra to.... a perk to traktor.oby bosh zagral i zapewne tak bedzie
obrona bostonu. no niech bronia ale atak??? i jaka to w koncu obrona. nie te czasy.jak maja dostac...to dastana ale jeszcze nad tym pomysle ale o losach meczu zdecyduja pirce.garnett.bass. jakos to bedzie zamalo na nets
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
zaczynam sie obawiac tych nets. raczej to odpuszcze z drugies strony boston glodne wygranej ostatnio wtopy na slabej skutecznosci pewnie teraz bedzie lepiej
a nets gra na aby aby nie jest to zespolowa koszykowka .ta taktyka wiele nie zwojuja. cienkie koncowki i liczenie na solowki
raczej pogram boston badz handi boston ost mecz terry rondo garnett to parodia.bedzie lepiej Boston do gry!!! czysty win
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Spurs dziś zmiażdżyli skutecznością  20/30 za trzy, rzadko coś takiego się widzi 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zaczynam sie obawiac tych nets. raczej to odpuszcze z drugies strony boston glodne wygranej ostatnio wtopy na slabej skutecznosci pewnie teraz bedzie lepiej
a nets gra na aby aby nie jest to zespolowa koszykowka .ta taktyka wiele nie zwojuja. cienkie koncowki i liczenie na solowki
raczej pogram boston badz handi boston ost mecz terry rondo garnett to parodia.bedzie lepiej Boston do gry!!! czysty win Zagram Nets albo Boston  a podobno w nocy wygrales 11 tys 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie pierwszy raz tak zrobili
potrafili wtapiac 25 pkt do polowy a wygrac zawody 30 pkt
nic wielkiego!!! te 20/30 maja lapke!!! oni stawiali warunki a na tle leszcza ladnie rozrzucaja .to byl trening a nie mecz!!!
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
juz podjelem zdanie
pogram Boston. czytaj.przeprowadzilem dialog i zrozumialem tam bedzie win Celtow
wygralem na Knicksach tyle!!!! nie popadam w euforie bylo minelo jak Ty!!!! i co to ma do rzeczy. jestes asz taki cienki?
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nickus to nickus ci co mnie znsja wiedza kim jestem
a raftera pamietam z okolo 2004-05 jak tylko przegladalem forum.to zeykly hazardzista.teraz ma meldunek we wronkach ekipa z mecz.pl powinna podeslac mu pakunek skoro tak go wspominacie
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
zamiast gadka o typach bo nie dlugo udam sie z bitem do toto to wy ze "rafter" i "podobno wygrales..." same tu lrszcze i lamusy... jest nowa kolejka i to sie liczy a nie wasze letkie plusy i klaskanie uszami
la!!!! miami!!! boston!!!!
moze ogladaliscie nets????? to mnie interesuje.jak widzicie boston!!! la z knicks i miami z thunder !!!!
mam 2 h !!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co zrobił że we Wronkach się znalazl?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie interesuje mnie to i zakoncz
gadaj o us sport prosze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zamiast gadka o typach bo nie dlugo udam sie z bitem do toto to wy ze "rafter" i "podobno wygrales..." same tu lrszcze i lamusy... jest nowa kolejka i to sie liczy a nie wasze letkie plusy i klaskanie uszami
la!!!! miami!!! boston!!!!
moze ogladaliscie nets????? to mnie interesuje.jak widzicie boston!!! la z knicks i miami z thunder !!!!
mam 2 h !!!! boston to stary zespól do wymiany, ostatnio kolejny raz pokazali jak sobie radza w koncowkach + slaba skutecznosc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze macie inne zdarzenia na noc 25.12 co za pojeb  a jeszcze kilka godzin temu byl w NY i betowcowi kartony chcial oddawac omg koles zejdz na ziemie, zmien dilera i nie wiem co Ty tam jeszcze bierzesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze macie inne zdarzenia na noc 25.12 co za pojeb  a jeszcze kilka godzin temu byl w NY i betowcowi kartony chcial oddawac omg koles zejdz na ziemie, zmien dilera i nie wiem co Ty tam jeszcze bierzesz jak bys miał tyle sary too tez bys juz był w polsce albo olatywał prywatnym odrzutowcem na swieta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze macie inne zdarzenia na noc 25.12 co za pojeb  a jeszcze kilka godzin temu byl w NY i betowcowi kartony chcial oddawac omg koles zejdz na ziemie, zmien dilera i nie wiem co Ty tam jeszcze bierzesz on wlasny samolot,nie czepieja sie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bana mu, bo tylko zamęt wprowadza 
|
|