pewnie ze solo, nie mam z tym problemow, swiezy smakuje calkiem znosnie, 2-3 lyzki 2-3 razy dziennie i daje rade, chyba ze robie salate (glowne latem) to wtedy robie na bazie oleju sos, wtedy w ogole rewelacja...
mam to szczescie ze nie musze kupowac w aptekach tylko bezposrednio u producenta (pod Wroclawiem) - termin przydatnosci tylko 3 miesiace wiec trzeba uwazac
Zjadłem jakieś minimalne ilości ciasta, ziemniaków i kapusty, ale rybki sobie nie pożałowałem: dwa kawały Soli, dwa Dorsza i jeden Karpia Dziś rano wyruszyłem na kilkunasto kilometrowy spacer i na obiadek też głównie mięso.
Kiedyś kupowałem w makro hurtowe ilości babeczek i torcików Mistrza Jana. Później nie było tego w makro i generalnie wyginęło ze sklepów. Myślałem, że moje ulubione ciasteczka przestali produkować. Tymczasem okazało się, że jednak cukiernia nadal funkcjonuje i oferuje swoje produkty. Czy da się dostać babeczki lub torciki w jakiejś sieci w Warszawie/woj. mazowieckim?
Koledzy do redukcji lepiej przebiec 2-3km czy przejechac na stacjonarnym rowerku 15-20 Chodzi oczywiscie o redukcje. pozdrawiam
Zalezy od procent bf, najwazniejsze by ćwiczyć aeroby w 60-70%MHR maksymalnego bicia serca (około 220 - wiek = MHR - standardowe przyblizone wyliczenie), jeśli masz duzy procent tłuszczy na poczatek rowerek, biegajac na pewno bedziesz mial rytm serca w okolicach 80 MHR na poczatku.
Koledzy do redukcji lepiej przebiec 2-3km czy przejechac na stacjonarnym rowerku 15-20 Chodzi oczywiscie o redukcje. pozdrawiam
Zalezy od procent bf, najwazniejsze by ćwiczyć aeroby w 60-70%MHR maksymalnego bicia serca (około 220 - wiek = MHR - standardowe przyblizone wyliczenie), jeśli masz duzy procent tłuszczy na poczatek rowerek, biegajac na pewno bedziesz mial rytm serca w okolicach 80 MHR na poczatku.
kurde moj mhr wychodzi ze to 136 hehe a biorac pod uwage ze jak jade na rowerku 20km to moj sredni puls to 160 nie wiem czy ja taki utyty czy moja wydolnasc taka zajebista Przy tetnie 136 to ja 20km jechalbym 1h
No to skoro masz 26 to Twoj max puls ~195 z tego zakres 60-70% i wychodzi Ci przedział ~120-140 który powinienes utrzymac. Tu nie chodzi o Twoje mozliwosci, wydolnosc czy cos innego. Chcesz spalic tkanke? Cisniesz w tym przedziale, chcesz sobie posmigac to cisniesz w wyzszym przedziale ale wtedy nie bedzie takiego samego efektu. Proste.
Czemu przy "Fiber" pokazane jest , że pistacje mają max [bo chyba to oznacza max.] 2.9 , jak wg tego wykresu migdały mają więcej ? Nie żebym się czepiał , ale rzuciło się to w oczy
Czemu przy "Fiber" pokazane jest , że pistacje mają max [bo chyba to oznacza max.] 2.9 , jak wg tego wykresu migdały mają więcej ? Nie żebym się czepiał , ale rzuciło się to w oczy