WydarzenieKursData 1. LA Lakers - New York Knicks 1.80Wygrane Koszykówka - NBA - NBA Sezon Zasadniczy Na żywo Zwycięzca 1-sza kwarta , Stawiasz na:1 2. Chabab Rif Hoceima - Raja de Casablanca 1.632012-12-26 09:00 Piłka Nożna - Wszystkie inne ligi - Morocco GNEF 1 Gole w meczu , Stawiasz na:powyżej 1.5
mozesz podrzucic na priv maila to na mb za to na jakies piwko wysle
Nie ma za co dziękować.A piwko wypij za moje zdrowie! Trzeba sobie pomagać i podtrzymywać na duchu,a nie drwić,że się gra to czy tamto. Mnie wszedł kuponik live over 0,5 po kursie 1,75 za 120 pln. Gdybym grał gdzie indziej niż w BAH to miałbym 100% zysku. Na MB jeszcze trochę kasy mam, zaraz wypłacę 210 ,tak ,że oby tak dalej. Popijam sobie żołądkową teraz,lepiej się będzie spało.
Iwdakuno szacunek i na priv namiary na dobry trunek ...
Panowie bez odrobiny szczęcia nic byśmy nie osiągneli.
Po nowym roku troche będzie roszad w tych marokańskich klubach. Dobre bogate kluby z Casablanci i Rabatu ściągają kilku wyróżniających się grajków ze słabszych klubów. Najbardziej osłabi sie Olympique Safi.Lider stzrelców ligi przechodziAbderrazak Hamdallah za prawie 400.000 euro do Norwegii. Na pewno FAR Rabat pozyska najlepszego stopera ligi z Wydadu Fes,bo trener kadry Rachid Tarousi chce go zabrać na Puchar Narodów Afryki. Tarousi jest też jednocześnie trenerem FAR. Tak ,że nie tylko undery i overy będziemy grać.
a z tym podtrzymywaniem na duchu to juz w ogole pojechales po bandzie
odstaw juz zoladkowa i nie wydurniaj sie z graniem w bah(maja takie marze, ze tylko debil moglby tam grac)
Nie grałem tam z 7 miesięcy.Dziś zagrałem po raz ostatni i zabieram cała kasę.Nie wiem sam czemu do BAH wpłaciłem Mam zasadę.Nigdy nie gram drugi raz w buku,w którym ostatnio wygrałem Faktycznie marża i ofetra wygląda jak dla dzieci.
Ja spadam ,bo już źle widzę. Zreszta przyjąłem też mała zjebkę od małżonki i dzieciaków,że za dużo wypiłem.Musiałem poprawić,bo goście wyszli około 20-stej.
dziwnie wyglada post o pierdzeniu goscia, ktory przez 8 lat stuknal 1800 postow, z ktorych spora czesc merytorycznie wypada kiepsko(pobieznie zerknalem na pare losowych)
i w sumie grzeje mnie czy to do mnie czy kolo mnie