|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi. Chlopak wyraznie w tekscie napisal ze ma 22 lata .
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Tekst fajny. Niezły czub z tego ojca musi być  Jedyny minus to taki, że najwyraźniej jakiś gimnazjalista to pisał. Pełno tam jakichś slangowych zwrotów, a w co drugim zdaniu jakieś "XD". Tak się zastanawiam. Po jakiemu oni tam mówią w tych gimnazjach? Tam chyba lekcje języka polskiego są traktowane na równi z językami obcymi. Chlopak wyraznie w tekscie napisal ze ma 22 lata . Tia, tu na forum też wszyscy są na plusie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak chłopaki czytali, że nie doczytali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Najmniej biednych jest wśród bezdzietnych małżeństw – nieco ponad 1 proc., a im więcej dzieci, tym więcej biedy. To jedna z niespodzianek nowych raportów GUS – stwierdza "Gazeta Wyborcza" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mów, że to przeczytałeś a co w tym takiego trudnego? czytac nie umiesz, Twoj problem Tekst zajebisty, sam jezdze czesto nad wode i z checia przeczytalem do konca jak chcesz moge Ci napisac w paru zdaniach o co chodzi.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
nie mów, że to przeczytałeś a co w tym takiego trudnego? czytac nie umiesz, Twoj problem Tekst zajebisty, sam jezdze czesto nad wode i z checia przeczytalem do konca jak chcesz moge Ci napisac w paru zdaniach o co chodzi. Teraz to ojciec powinien napisać w odpowiedzi. Jakiego ma syna niechcącego z nim jeździć na rybki. Miejscowki obadane lokalne na cal. Wszystkie lektury obcykane, wiadomo co i jak. Najnowsze trendy blaszek, haczyków, spławików, podbieraków itd. A kuzwa syn woli siedziec przed kompem i łowić na Fishing simulatore. 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Teraz się czyta: "kwejki", "demoty", "mistrzów", "twity" i "fejsa". Takie pokolenie rośnie. Niedługo zapomną jak wygląda papier 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet toaletowy 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Wszystko skrócone do minimum, do 20 znaków, do 12 znaków ... do odczytania wyniku 1-0  Masakra-
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą. o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]A jaki problem to przeczytać  Smsowe pokolenie ... No właśnie, problemu z przeczytaniem tego nie ma żadnego. Młodsi ode mnie nie cierpią czytać z tego co widzę. Ja, gdzie ryb i połowów nie cierpię z chęcią doczytałem do końca  Ostatnio pytam ludzi z klasy maturalnej jakie gazety czytają to .. zapadła cisza. Nic, zero. Takie tytuły jak Forum, Wprost czy nawet Uważam Rze nic im nie mówią Stwierdzili, że tylko lektury trochę czytają, bo muszą. o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90  Nie rozumiem tego zdziwienia,skoro ludzie od 20 lat czytaja GW i to w starszym wieku - poziom ten sam.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90  Chyba nie do końca się zrozumieliśmy  Nigdzie nie zaznaczyłem, że to akurat Tobie nie chciało się przeczytać. Jednak zdecydowana większość młodych ludzi widząc tak długi tekst odpuszcza, nie chce im się czytać. Wolą zwykłe krótkie gówno na jednym z portali i tyle, to daje im wiedzę i pogląd na życie. Stary jeszcze bardzo nie jestem, za takiego się nie uważam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat GW reprezentuje 'odpowiedni' poziom
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o czytaniu gazet możemy porozmawiać bo uważam, że to właśnie temat na poziomie, dlatego dziwie się ludziom ( jak to szczególnie podkreślacie w Waszym wieku i o pewnym domyślam się dosyć dużym ilorazie inteligencji ) czytającym takie prostackie teksty z demotywatorów czy innych podobnych stron. Wyrażam swoje zdziwienie a większość rzuca się o jakimś pokoleniu sms? Wydaje mi się, że właśnie Wy zniżacie się do poziomu gościa, który to napisał czytając jego tekst, mając z niego ubaw i komentując mój post w sposób dla mnie niezrozumiały, pozdrawiam mimo wszystko kubi20 pokolenie lat 80-90  Chyba nie do końca się zrozumieliśmy  Nigdzie nie zaznaczyłem, że to akurat Tobie nie chciało się przeczytać. Jednak zdecydowana większość młodych ludzi widząc tak długi tekst odpuszcza, nie chce im się czytać. Wolą zwykłe krótkie gówno na jednym z portali i tyle, to daje im wiedzę i pogląd na życie. Stary jeszcze bardzo nie jestem, za takiego się nie uważam  a ja akurat nie miałem uwag do Ciebie  i nie chodziło mi o długość tekstu tylko o jego poziom, zerkając i widząc błędy ortograficzne, źle skonstruowane zdania, bluzgi, znaki typu xD... świadczy to iż nie jest zbyt ambitny i tyle
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|