|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wow Kukis konkretne cele, będę kibicował i obserwował każdy trening!! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Postanowienia noworoczne sa takie: - przygotowania do maratonu krakowskiego 28.04.2013 mojego pierwszego i zlamac 4:00:00  - po drodze zaliczyc treningowo polmaraton w Poznaniu 7.04.2012 - wystartowac 10.08.2013 w chudym wawrzyncu i przynajmniej dobiec do miejsca gdzie sie podejmuje decyzje o trasie czy 50km czy 80km . - prowadzic solidnie bloga biegowego  
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ambitnie Panowie  Ja ze swoim mniejszym doświadczeniem również coś zaplanuję: - udział w półmaratonie mam nadzieję, że warszawskim w marcu (w zależności od stanu kolana, przy okazji rezonans i próba naprawienia) - solidne przygotowanie do marcowego biegu, treningi co dwa, max 3 dni - run4ryki w sierpniu i pobicie rekordu na 10km (50,43) - udział w dwóch połówkach (poza połówką warszawską) - ogólnie przebiegnięcie przynajmniej 100 km w zawodach. Zdrowia Panowie w 2013, aby Was kontuzje omijały no i abyście mieli zapał by się ubrać i postawić ten pierwszy krok za drzwi, dalej jak już było wspomniane... samo idzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na 2013 rok mam jeden najważniejszy cel biegowy (do realizacji na przełomie maja/czerwca w czasie egzaminu z WF) przebiec 3km w maks. 12.30poza tym systematyczne treningi i jeszcze więcej frajdy z biegania 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odkopalem swoje cele na 2012: " (...) planuje pobicie zyciowek na 10km, 10 mil i w polmaratonie. zime przepracowalem dosc solidnie wiec szansa realizacji spora" zrealizowane 2/3 - tylko 10 mil ciagle wisi bo bieg, na ktorym mialem bic rekord kolidowal z olimpiada i sie nie odbyl :/ za to machnalem debiutancki maraton, ktorego nie planowalem wiec jest ok  na 2013 jeszcze sie zastanawiam ale chyba bedzie to -5km w ok. 21-21:30min (jesli to w ogole wykonalne w moim przypadku, aktualna zyciowka 22:57) -10km w ok. 45-46min (tu powinno byc latwiej, oby nie byly to tzw. 'famous last words'  -polowka w ok. 1:43-1:45 powodzenia sobie i wszystkim zycze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest założona jakaś grupa/rywalizacja mecz.pl aktualnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czekamy aż Prezes Lupus założy 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
tylko 10 mil ciagle wisi bo bieg, na ktorym mialem bic rekord kolidowal z olimpiada i sie nie odbyl :/ Też bym wybrał olimpiadę, a 10 mil olał. Zachowales chociaż nr startowy?  Ambitne plany Panowie i to wszyscy zaczynacie bardzo szybko. Powodzenia Nowy Rok witam z mega domsami w nogach i dupsku. Ciężko się chodzi, a co dopiero usiąść tak mnie uda bolą. Jeszcze rano polknalem nie tego capsa co trzeba i jak zaczelo mną telepać to już wiedziałem co się świeci. Wyszedlem na krotki spacer i ch....j, nie bylo mnie prawie 2 h  Jeszcze na czczo. Pojawila sie nowa wersja endomondo. Mam niemile doświadczenia z kolejnymi łatkami, ale, że mam PRO to ją zainstalowalem. Obejmuje: - krokomierz - wybor wielu jezykow oraz audio trenerow - naprawione bugi I niestety Trener Audio informujący o międzyczasach, starach, pauzach itp został niemową. Mam nadzieje, ze to noworoczny żart, bo już i tak mam niezłego wkurwa od rana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Endo ma dziś kaca, potruchtałem sobie i już na trasie słyszałem, że jakiś kosmos wychodzi, patrzę teraz a tam wszystkie rekordy pobite  . Dziś już trener audio działał.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Też bylem dzis rano. Tylko głos stracił, resztę naliczał prawidłowo i u mnie wszystko się zgadza. Z uporem maniaka staram sie sprawdzic na ile dokladny jest endo i od poczatku grudnia sobie "pociskam" z dwoma aplikacjami  Poki co jest wszystko ok, najwyzej rozbieznosc byla chyba o 50 m. PS Wiecie moze jak skasowac zyciowki na endo.com bez usuwania treningu? PS 2 Jakie chcecie grupy, rzucac pomysły. Widzialem niektore fajne tzn te np ogólnonarodowe sa w porzadku, bo np obejmuja kilka dat np Bieganie w calym roku + osobno bieganie w ostatnim tygodniu i to w jednej grupie. Kurde nie widze takiej opcji, a to fajna sprawa jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie Bieganie, Jazda na rowerze z kolarstwem i wszystkie dyscypliny (np poprzez spalanie kalorii) starczy. Faktycznie w grupie swojego miasta mam opcję 'liderzy' i tam mogę zobaczyć wyniki za cały okres jak i za ostatnie 7 dni. Nie wiem czy da się coś takiego zrobić w rywalizacjach, być może to opcja dostępna tylko dla grupy.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No wlasnie nie ma tego. W grupach mam tylko opcje standardowa czy ostatnie 7 dni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS Wiecie moze jak skasowac zyciowki na endo.com bez usuwania treningu?
Zawsze możesz wejść w workout w którym (nie)"pobiłeś" życiówkę -> edytuj -> include in statistic odhaczyć
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja z nowym rokiem mam oczywiście swoje postanowienia:
- wszystkie rekordy swoje pobić (wystarczy biegać ;)) (...) patrzę teraz a tam wszystkie rekordy pobite  . szybko jerome  Jak tam Panowie biegi kacowe zaliczone ? Ja po 45-cio minutowej przebieżce jak nowo narodzony  Pogoda mobilizuje! ps. Do planów na 2013 dopisuję: - po zakończeniu obecnej umowy zakupić telefon, który będzie miał opcję zainstalowania endo i dołączyć do elitarnej grupy mecz.pl
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jak dla mnie Bieganie, Jazda na rowerze z kolarstwem i wszystkie dyscypliny (np poprzez spalanie kalorii) starczy. Faktycznie w grupie swojego miasta mam opcję 'liderzy' i tam mogę zobaczyć wyniki za cały okres jak i za ostatnie 7 dni. Nie wiem czy da się coś takiego zrobić w rywalizacjach, być może to opcja dostępna tylko dla grupy. Jak ktos rozkmini jak zalozyc taka grupe ma u mnie piwo. Ja daje za wygrana. Nie powinienem się juz wiecej denerwować  PS Dzieki Kukis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja z nowym rokiem mam oczywiście swoje postanowienia:
- wszystkie rekordy swoje pobić (wystarczy biegać ;)) (...) patrzę teraz a tam wszystkie rekordy pobite  . szybko jerome  Jak tam Panowie biegi kacowe zaliczone ? Ja po 45-cio minutowej przebieżce jak nowo narodzony  Pogoda mobilizuje! ps. Do planów na 2013 dopisuję: - po zakończeniu obecnej umowy zakupić telefon, który będzie miał opcję zainstalowania endo i dołączyć do elitarnej grupy mecz.pl radeke nie pobiłem żadnego rekordu, po prostu endo albo mój telefon miał dziś olbrzymie problemy i mi zafałszował totalnie wyniki, to była tak jak w twoim wypadku 45 minutowa przebieżka, też się po niej świetnie czuję. Kupuj telefon jak najszybciej, endo daje kopa i fajnie monitoruje wyniki (mimo dzisiejszych problemów, oceniam endomondo bardzo dobrze)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Czy nowe Endo ścisza muzykę podczas podawania komunikatów w trakcie biegu (jak ST) czy dalej twierdzą, że to nie jest konieczne ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|