|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
I tak samo jak Barciu, przerabiałem tutaj krytykę ``po co to gram``, ``to ruletka`` itd., więc kolejny raz mi się tego przerabiac nie chce. Wiele osób natomiast które mnie na QC krytykowały lub też po prostu szydziły z grania rożnych, poźniej pisały na PRIV, z jakich stron korzystam itp.  o tak, tu pisanie na priv jest bardzo rozpowszechnine jak komus kilka weekendów wyjdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łuki, jestem ogarnięty już od bardzo dawna, jeśli nie masz nic ciekawego i konstruktywnego do napisania w temacie to nie pisz nic do mnie po prostu, bo tylko "blablasz"  blablasz to ty kolezko bo nawet czytac mi sie nie chce twoich wypocin. Nie wiem wogole po jaki kij obchodzi cie czy on na tym zarabia czy nie. Dajesz mu na to ? Zajmij sie swoimi sprawami a jesli nie masz co robic to sie dziecmi zajmij. 
|
|
|
|
|
|
|
Miałem łower  Też bolało  @3,75 chyba położyła ta dziweczka z choragiewką, klikam kursik, i minutę później tryumfuję nad klawiatura niczym Sobieski pod Wiedniem, a tu dziweczka jednym ruchem ręki niweczy mój trud 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS ale bez rożnych może się obyć  a np bez bramek niekoniecznie, dlatego już lepiej grac u/o ale goli, bo rónie dobrze jak rogi to możesz grać ilość goli parzyste/nieparzyste he he wczoraj pefka o2,5 świętych i kanonierów ... i co ? Jak to co? Sędzia chuj  wazon z niego ładny, z liniowego oczywista 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto Ci kazał BKS grać przed meczem? Niektórzy tu nigdy nic nie zrozumieją, tylko piwkują sobie, atakują i ślepo wierzą, że zarabiają na zakładach (tu nie atakuje nikogo personalnie), zresztą Biszop widzę ma podobne zdanie. ja nie grałem, o 16 same overy ... więc spasowałem. ale typ na o2,5 grało pół świata, łącznie z eskomosami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co jakies overki ze Szkocji trzeba poszukac :hmmm: Morton ładnie wygląda zdecydowanie ladnie wyglada tylko ten kurs... No ale zawsze mogl byc nizszy  o3 grałem ..
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 9.5 Lekhwiya v PSG (Azjatyckie rzuty rożne) 02/01/2013 Brak 2.20 Odbędzie się Stawka: 100,00 Zwrot: 220,00 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze chciałem zagrać przeciwko PSG ale juz stracili  w tej sytuacji trzeba odpuścić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powitac 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje  . 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co jakies overki ze Szkocji trzeba poszukac :hmmm: Morton ładnie wygląda zdecydowanie ladnie wyglada tylko ten kurs... No ale zawsze mogl byc nizszy  o3 grałem .. no to jazda oprocz tego Forfar i Montrose 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z Pl na dzisiaj Newcastle overowo, Pool underowo jak to widzicie?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Lekhwiya - PSG 1X  3,0 dzień dobry!
|
|